Лаковe за нокти - 134

• 36 452
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
Момичетаа, помагайте! Има ли някакъв трик който не знам при печатите? Имам силиконов, но при взимане на лака от форамта нищо не полепва по печата?

# 196
Аз чак сега се осъзнах, че има нова тема Confused
Честита Нова Година със закъснение! Да сте щастливи и засмени и от лакове обградени! Hug

# 197
  • София
Момичетаа, помагайте! Има ли някакъв трик който не знам при печатите? Имам силиконов, но при взимане на лака от форамта нищо не полепва по печата?
Може лакът да не е подходящ, например. Или трябва да е гъст и плътен (от тези, които покриват и на 1 пласт), или да е специално за печати. Което е най-добре. Иначе, има специална тема за печати.

# 198
Ах лелеееее... така се ядосаааах.. от къде да знам, че трябва и специален лак за печати... Rage .. вече се бях намазала и трябваше да мисля нещо друго.. ама то като се изнервиш.. нищо не направих

# 199
Блъд, може ли на дневна светлина утре снимка? Този Перфект май го имам, ако не се лъжа, обаче досега се чудех как да го съчетая Grinning

# 200
  • София
Лака е нЕкакъв мнооого тъмен патладжан, но както и да го снимам си излиза черен и това е Confused

# 201
Сиво-син!?!? Сега ще ви го снимам Grinning
A England Symphony in Blue

Последна редакция: нд, 05 яну 2020, 20:39 от Agent Provocateur

# 202
Долче, лесно се сваля, лесно се слага, бързо съхне....чудесен е, поне моят.
bl00dflowerz, много хубаво е станало.

# 203
  • София
Лелее, как ме дразниш, Агентче! Sunglasses Blue Heart

# 204
Силиконовия печат съвсем леко го докосвайте до плочката. Ако го натиснете, няма да вземе картинката. Стават и обикновени лакове, ако са по-гъсти и наситени цветове, но се получава по-блед отпечатък.
Печатът лесно се чисти с тиксо или ролка за почистване на дрехи.

# 205
Аз го натискам моя и има картинка. Но си трябват проби за да се усети точно този как работи. Моите са на moyou и есенс.

# 206
Честит понеделник, момичета! Аз посрещнах 2020 с нокти до дъно и без лак. От няколко дни съм с един нюд на Пастел, който има много приятен синьо-лилав шимър, отгоре сложих холотоп 😁 И стана ей туй

Неуловимо е без слънце, но ако увеличите ще видите малко от ефекта.

# 207
  • В полите на Пирин планина
Много нежно и елегантно се е получило, Ария! Heart Eyes

# 208
  • Prismatica Aerie
Скрит текст:
Сиво-син!?!? Сега ще ви го снимам Grinning
A England Symphony in Blue
!!! Cupid

Aриа, страхотно е!

# 209
  • Варна
Прекрасни маникюри, момичета! А Агент как ни стопли в това БГ време “feels like -3”! 💙
Януарският джем на A-England:

Последна редакция: пн, 06 яну 2020, 16:49 от Blue Turquoise

Общи условия

Активация на акаунт