Лаковe за нокти - 134

• 36 490
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте.Гледах днес интересно филмче-слагат основа и потапят нокътя във ваничка с нещо, не е брокатено, приличаше на оцветен пясък😁.После, според мен слагат топ и пак повтарят, после сякаш полираха нокътя.Някой да е правил така?Изглежда лесно, но не ми е ясно какво е това пясъчното и ..колко издържа, и как се маха това😂?
Всъщност, ето снимка, сега видах, че сложиха и още нещо, може би лепило някакво..

# 211
води се "dipping powder" - акрилна техника, не е нова, но последните години е пак модерна

https://www.opi.com/nail-products/dipping-powders

# 212
# 213
# 214
На филмчетата всичко изглежда  така лесно..., опит за цветя с точкатор от мен, вече е официално, хич ме няма😂

# 215
  • Благоевград
Холограмните лакове на ГР ги обожавам. Когато ме мързи много да мисля какво да си накипря, а и ми трябва трайност - веднага слагам розовия холограм. Имам 4 от тях. Любими са ми розовото и златистото.
От вчера съм с нюд, но сега и да снимам, няма да му се види красотата, та утре на дневна светлина.
Точно по празниците ми се изпочупиха почти всички нокти до живец и така боли, че не е истина. Пусках ги 1 месец като само леко заравнявах формата. Нямах лющене, няма чупене. Реших да ги скъся и се почна ужаса. Сега да видим, пак няма да ги пиля много и очаквам да се посъвземат.
И да питам, че не помня - Cuccio имаха ли обикновени лакове? А цената на Опи как върви?

# 216
# 217
Маме, да, уникален е (и) този Бел! Heart Eyes
Вълничка, Hug
Арабеск, май наистина ще изкараш месеца с нюдове Heart
 Seeflower,   трябва си и практика, не само ентусиазъм. Повечето неща не се получават от първи опит, но с постоянство да Grinning Отсипваш малко лак (аз използвам пластмасови капачки от кисело мляко Stuck Out Tongue Winking Eye ) и тренираш на друга капачка или подходяща повърхност- така е по-лесно отначало. Лакът -основният- трябва да е позасъхнал преди да правиш точки с точкатор. И него да почистваш при нужда, и да се стараеш да взимаш еднакво количество лак. Hug

# 218
Маме, кой номер се води този Бел?

# 219
Маме, този Белчо е страшен ♥ Купих го преди седмица и още му се чудя как да го съчетая и ще крада идеята
Момичета, толкова красотd показвате, че ме е яд защо няма като във ФБ вместо "Полезно", "Любов". Все чакам на бутона "Полезно" да се появи сърчице и да ви пратя Stuck Out Tongue
Аз пак съм си аз и с любимо червено и красивия неуловим Бел 80 ♥♥♥

# 220
  • на последния етаж
Днес Catrice 68 Turn the lights on и Essence 44 on air!:

# 221
Арабеск, успях да хвана малко слънце днес да щракна лака Blush
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 07 яну 2020, 11:55 от bl00dflowerz

# 222
Не успях да уловя цялата красота на този лак на снимка. Извинявам се, кожата на ръцете ми е много суха.

# 223
Достатъчно си успяла да уловиш, Диди.
Прекрасно изглежда. Heart Eyes

# 224
Невероятен маникюр!

Общи условия

Активация на акаунт