Лаковe за нокти - 134

• 36 404
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
С друга форма не се харесвам, Долче. Иначе съм пробвала бадем, няма да пускам снимки, защото наистина е смешно 😂

Леми, скоро скоро колко да е скоро, на две ще стане през април. Вярно отбих го преди няколко месеца, но все мислех, че ще се наместят пустите хормони.

# 286
  • София
Аз, за жалост, не мога да споделя мнение за дълги нокти - моите, освен ако не са с гел, не могат да станат кой знае колко дълги - и съм се мазала с какво ли не, и съм си пуснала изследвания - всичко е в норма.

Но ето какво сътворих преди няколко дни (снимката е от днес, добре се държи синия Флормар и диамантената база на SNB)

# 287
От доста време не успявам да седна на спокойствие, да си измисля някой интересен маникюр и да се лакирам като бял човек. Simple Smile Мацам колкото да не е без хич, но да покажа все пак поне двата последни. Влюбена съм в лаковете от новата серия на SNB Purple Heart Супер ярък е и този, на телефона ми се вижда, на компа изобщо... Persevere
Скрит текст:

И една Чайничка Simple Smile

# 288
Осмичке, мама, грехота е на тези ноктЯ дето си ги отгледала да не сложиш нещо избухващо! Моля те, намери време да оплакнем после оченце и ние :*

# 289
Осмичке, мама, грехота е на тези ноктЯ дето си ги отгледала да не сложиш нещо избухващо! Моля те, намери време да оплакнем после оченце и ние :*
Ахахаха, нали? Баш ноктЯ съм си отгледала LaughingLaughing Хич не мога да им свикна, а преди все с такива бях. Сега дилемата ми е дали да ги резна и да ми се спокойно, или да пробвам нова форма докато има материал още Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 290
Първо направи две-три скандални лакирания, че после ще те е яд че не си се възползвала от тази дължина Grinning

# 291
Ариа, бях чела някъде, че хормоните се намествали след третата година. Пък при теб и кърменето сигурно е фактор.

# 292
Това с хормоните е ужасно субективно. Например има жени, на които цикълът се възстановява с пълна сила още на втория месец след раждането, но продължават да кърмят успешно и много дълго. На мен пък и двата пъти цикълът ми се възстанови след 11 месеца (при баткото малко преди да се отбие, а при малката две седмици след като я отбих). След първата бременност - брутален косопад и бързо отслабване без усилия, след втората без косопад но още влача килца отгоре. След първата нямах проблеми със зрението, по време на втората усетих че ми е отслабнало малко зрението и още го усещам не съвсем като преди.
Та дори при една и съща жена, две бременности и кърмения не си приличат. Да не говорим че за хормоните в жената през бременноста сигурно има значение и от какъв пол е бебето. И при мен и при Ариа децата са разнополови и последиците след двете бременности са различни.
Скрит текст:
Помня че за пръв път се замислих че номер две може да е момиче, когато видях че не ми се налага толкова често да се епилирам и се замислих, че може да имам естроген в повече Grinning Идея нямам дали има някаква връзка, ама с бременния си тогава мозък вижте какви неща съм си мислела Grinning

# 293
https://www.instagram.com/p/B7JCdgzDguo/?igshid=1szqlra2n6qja

Иии един матиран нюд за разнообразие Grinning

# 294
  • София
Момичета, изписахте 1 тема докато стигна до вас. При една неравностойна битка между нокътя ми и капка на раклата, се оказа че нокътя ми не е толкова здрав и сега са до дъно.
Ето последните ми лакирания, но на такива къси нокти нямам и желание за лак.
Скрит текст:

Съжалявам за лакирането ми, но на 2.01 си срязах лявата ръка и я лепиха, та няма как да се оправя. Сега съм с две десни ръце /при другите 2 леви/. За щастие се оправих. 🙂
Скрит текст:
Относно хормоните, при мен още са разбъркани. Хем третото го родих преди 3,5 год, а спрях да я кърмя на 2. Преди нова година си правих изследвания, заради косопад и хормоните ми не бяха в норма. Simple Smile

# 295
Арабеск, този нюд бих го взела и само заради името му Heart Eyes Не че си нямам нюдове Joy Матиран е много, много добре!
Аз също съм ЗА скандални маникюри, все пак, винаги можете да резнете ноктЯта, ама поне да оплакнем оченца преди това... Stuck Out Tongue Winking Eye
Ариа, може и от хормоните да е.
Георгиева, аз избягвам честото пилене. Да имаше как щеше да пиля сигурно през 2-3 или повече седмици. Така беше преди всъщност.  Сега с тази ми форма обаче се налага да е по-често. Ако не е очебийно успявам да изкарам по седмица поне. Ама то зависи как изглеждат ноктите...
Осмичка, Раче Осмокраче, Heart
Милена, Hug Важното е ръчичката да е добре, ноктенцата и така са си добре! Heart Eyes

# 296
какъв матиращ топ използвате?

# 297
Дааа, името е добро Grinning

Аз ползвам на Golden Rose матиращия.

# 298
Ооо AraBesqUe, много ми харесва. Аз в последно време доста се запалих по тези матове 😆 Имам същия лак..Ще крада идеята 😊😊

# 299
  • Стара Загора
От мен един прекрасен Golden Rose Diamond, който е много интересен розов цвят с керемидено-нюдест подтон. Странно звучи, но на живо е сууупер. Нося го от 5 пълни дни и само връхчетата са оголени. Тази серия им е доста сполучлива, жалко че не ги пуснаха тук.

Общи условия

Активация на акаунт