Лаковe за нокти - 134

• 36 428
  • 746
  •   1
Отговори
# 270
  • Prismatica Aerie

# 271
Вземи си нещо за пиене, витамини минерали.

Леми, пих Геритамн 6 месеца, но резултат видях само на косата. Ще разгледам и за други витамини. В момента пия Калции, Макнезии и Витамин Д на Неичърс Фактор. Прибрах ги от мама и тъй като спортувам по пет пъти седмично, щом тя не ги пие, поне да не седят Stuck Out Tongue Те не са точно за нокти, но може пък да помогнат.

# 272
Хапваш ли достатъчно разнообразна храна също? Че понякога не е само до хранителните добавки Simple Smile
Може да прочетеш тази статия, доста е полезна Simple Smile

# 273
Не зная за геритамина, не ми е повлиявал на косата и ноктите по никакъв начин. Пробвай нещо с биотин, с цинк.

# 274
# 275
  • София
Да не ми се цепят ноктите пия добавки които се водят за коса,кожа и нокти.Избирам с висока доза цинк,в момента пия на GNC.Определено ми помагат,но след като ги спра ноктите отново започват да се цепят.

Catalano, с нова форма наноктите ли си или бъркам?

# 276
  • Prismatica Aerie
Натуся, не съм променяла форма, от снимката е, по-скоро от позата на ръката.
Никога не мога да позирам добре, все някой пръст се кривѝ.
 И със светлината не се разбирам, редовно променям белия баланс, защото ми излизат розови ръцете.🐖

# 277
  • на последния етаж
Завръщане в 80-те с Catrice 48 All’s Well That Ends Pink:

# 278
Благодаря ви за хубавите думи! Hug
Леми, избутвам много добре кожичките преди лакиране. И вероятно имам някакъв тренинг вече след толкова тренировки Grinning Е, добрата консистенция на лака и хубавата четка са доста важни също, защото без тях не ми се получава лакирането близо до кожичките...
Георгиева, магнезият и вит. Д си пречат на усвояването взаимно. Аз пия магнезия вечер, а вит. Д сутрин. Калцият също е добре да е съчетан не само с вит. Д, а и с вит. К (К2, МК-7 по-точно), за да не отива калцият в меките тъкани, а там където трябва. Зависи и от дозата. Много от комбинираните витамини са един вид компромис, целящ да угоди на търсенето. Невинаги съдържат достатъчно от даден витамин.  Мисля, че цинк също е важен за ноктите (но при определена дозировка май беше добре да се взима и мед)...Но пълноценното хранене е важно, след това добавките, ако има някакви дефицити. Като изключим храна и добавки, при мен добър ефект има от база/заздравител на Перфект+ поне още 2-3 слоя лак/ топ отгоре. Да живеят бързосъхнещите топове! Grinning
Каталано, много интересни частички има този лак! Heart Eyes
Лита, този цвят е много хубав! А ноктите ти  Heart
Seeflower, комбинацията от лаковете е много свежа, браво Flowers Hibiscus

Последна редакция: пт, 10 яну 2020, 01:52 от dolce miele

# 279
Аз от две години вече почти не мога и не мога да пусна дълги нокти 😒 Витамини пих, заздравители мазах и не и не. Страдам си по дългите нокти много и не мога да свикна с къси.
Скрит текст:

# 280
Ариа, а пробва ли с друга форма на ноктите? Аз преди мислех, че пиленето отстрани е ужасно за ноктите- и дотолкова се опасявах, че дори не бях пробвала...
Друго за което се сещам, което би могло да има отражение върху ноктите, е дефицит на Б 12, желязо...Това при доказани липси (аз имах). Въпреки че пооправих дефицитите, все още понякога ги приемам- като ако се случи да е в един ден гледам да има поне 4 часа интервал между двете Joy През 2017 г имах хемоглобин 72, тогава най-зле ми бяха ноктите... Close

# 281
Момичета, само да вметна (от личен опит), хубаво е да се пуснат първо изследвания на витамините, за да се види дали наистина има дефицит. Аз така се бях предозирала с калций и магнизий преди години, че после няма оправяне ..

# 282
Ария, ти не роди ли скоро, в близките година две, вероятно при теб е от хормоните.
Аз преди каквото прочетех във форума, пиех, магнезий, Д, К2, В12 и тн. Сега мисля, че не е добре сам да си ги назначаваш. На ноктите преди години единствено много добре ми се бяха отразили таблетки Анакапс, след време ги повторих, никакъв ефект. Тогава щитовидната ми беше разбутана, и нищо не помагаше. Изрязани до дъно, пак се цепеха.

Последна редакция: пт, 10 яну 2020, 08:38 от Lemy

# 283
Да, хубаво е да се приемат витамини
като добавки  само след доказани дефицити.

# 284
Благодаря ви, момичета, за съветите за витамините ♥ Знам си аз, че сте страхотни ♥ Почвам да се чудя дали и при мен не е вследствие на раждане преди година и 2 месеца, ама пък чак сега да се отразява Rolling Eyes Непосредствено след раждането, проблеми нямах с нищо, е освен с килата, ма това е друга тема Stuck Out Tongue От Геритамина косата ми стана доста хубава, кожата винаги ми е била гордостта  и там всичко е на 6, но какво стана с ноктите, не мога да разбера. Теорията ми е или е от свалените кила, тъй като никога в живота си не съм била толкова слаба, или от почти всекидневното пилене. Май клоня към последното, защото си спомням, че когато бях с орлови нокти ги пилех най - много два пъти в месеца, а сега все по нещо не ми допада и пилвам тук там почти всеки ден Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт