Лаковe за нокти - 134

• 36 434
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Уф Маме, голяма съм ти фенка. Големи красоти показваш Heart

Аз изтупах от прахта  КА 800 Stuck Out Tongue Winking Eye

# 256
  • София
Маме, сигурно 100 пъти си казала, но кой да помни! Hug Какъв топ използваш? Направо е стъкло на снимките!
Аз съм на бързо съхнещият на GR, но за няма и два дни се дърпа и после и при "ремонт" личи! Лакирам се на макс 4 дни, но просто нямам време за по-често. Лакът е ОК, но топът адски ме дразни как изглежда!

# 257
  • София
Franie, и аз ползвам бързосъхнещия на GR и при мен няма отдръпване, но нанасям яко, даже и кожичките поомазвам Heart Eyes

# 258
  • София
juls, и аз мажа до "омазване", но за 24 ч. вече се вижа! Не знам къде бъркам, но май ще го сменям..

# 259
Доволни ли сте от базата и топа на есенс? Колко ви издържа

# 260

Бел 106, брокатът е Бел 85. В действителност, синьото е с малко по-различен оттенък, но не мога да го хвана на снимка...Топ лакът е мат-  но малко е лъснал защото намазах кожичките с олио Grinning На последната снимка кожичките са без олио  (тя е всъщност правена преди да сложа олиото)- не знам, защо толкова зле излизат на снимка след като в действителност не са изобщо така?! Thinking
Джаста, теб те е яд да ги гледаш, но ние може да им се порадваме, пък било то и по-къси Hug Имаш много хубава плочка и според мен и късо би ти отивало Blush
Гледам...Нова Година- нови цветове, почти всички зарязахме коледните цветове... Grinning

# 261
Нощно вдъхновение😁

# 262
Долче Hug, благодаря, мисля тия дни да се спретна и покажа и аз. Апропо, това синичкото много ти отива. Heart Eyes

# 263
Джаста, благодаря Hug Отдавна чакаше ред това синьо Grinning

# 264
Браво Долче! Как успя да се лакираш перфектно толкова близо до кожата 🙋
Seeflower, и ти си се постарала. 👍

Последна редакция: чт, 09 яну 2020, 09:42 от Lemy

# 265
Маме, аз също съм ти голям фен ♥ Невероятни неща правиш ♥ При мен лакът също трае максимум до три дни, че съм с прохождащо скорпионче и е страшно Grinning
Долче, ноктите ти са разкошотия като форма и лакиране ♥ Синьото също е страхотно, но на теб всичко ти отива. Както каза и аз се чудя защо на снимки, особено кожичките ми, са потресаващи, а на живо изобщо не е така.
При мен вчера се олющи червеното, но изтрих само него без декорацията и пак съм червена Stuck Out Tongue

# 266
Долче, прекрасно е 💙

ПрИмоцията на ДМ 😝

# 267
Момичета, пак съм аз Stuck Out Tongue Нещо се разрових в онлайн магазина на Лили и докато се усетя поръчах тези два заздравителя - EVELINE NAILS THERAPY Заздравител за нокти след хибриден маникюр и CATRICE IRON STRENGTH NAIL HARDENER Заздравител за нокти. Та, да ви питам имате ли мнения за тях? От известно време ноктите ми се разслояват ужасно, а до сега не съм имала такъв проблем. Какво ли не ползвах и няма ефект. Надявам се тези да помогнат малко поне.

# 268
Вземи си нещо за пиене, витамини минерали.

# 269
аз минах през близкия дм и лаковете от серията бяха обрани, буквално имаше 10 и то супер изкрящо розови, съмнявам се да е съвпадение ...

Общи условия

Активация на акаунт