Лаковe за нокти - 134

• 36 444
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
Ооо, Георгиева, много е хубав и маникюра ти с него е много хубав. Heart Eyes

# 181
Ооо, Георгиева, много е хубав и маникюра ти с него е много хубав. Heart Eyes

Благодаря, Джаста ♥ Не съм свикнала с толкова бледи цветове, тъй като кожата ми е много бяла и винаги съм обичала контраста. Този лак обаче е интересен. На изкуствена светлина е доста безличен, все едно нямам нокти, но на дневна е доста красив и металически плътен, за мое учудване и не е толкова промит. На слънце пък е ♥

# 182
  • София
Георгиева, много ти е хубав наистина. Но ти имаш и много хубава плочка и ръце и всичко ти стои прекрасно Heart Eyes

# 183
  • В полите на Пирин планина
OPI My voice is a little norse, SNB Звезделин:

Последна редакция: нд, 05 яну 2020, 13:16 от Lady Brinne

# 184
Георгиева, много ти е хубав наистина. Но ти имаш и много хубава плочка и ръце и всичко ти стои прекрасно Heart Eyes

Благодаря ти, Елена ♥ Много сте мили, момичета ♥ Принципно нося всичко на ноктите, но за сега само мента и зелено не съм слагала, но май ще се престраша ♥

# 185
  • София
Miss sporty, номер 568. Пише, че издържа до 10 дни, но според мен повече от 5 дни няма да изкара. На снимките е без топ лак.

# 186
Лейди, страхотно се е получило.
Роузи, и твоят мис Спорти е много хубав.
Аз още съм с холограма на ГР, този лак е вечен егати 😸

# 187
Леми, ако ти омръзне холограмчето...можеш да ми го подариш Stuck Out Tongue Winking Eye И аз трудно изтрайвам лак за повече от седмица Sunglasses
Сещате ли се за синьо-сив лак, за предпочитане металик и да е по-бюджетен? Имах преди време такъв молив за очи и лак, но доста отдавна беше....

# 188
Долче, вярно ми омръзва да го гледам по 7-10 дена на ноктите, но пък е лака към който най-често посягам от както съм го купила, а и не го виждам вече в Лили, тъй, че за сега няма да ти го пращам. Sunglasses
Иначе по въпроса за синьо сивия лак, веднага ти препоръчвам номер 6 от същата серия, има го в Лили:

Последна редакция: нд, 05 яну 2020, 17:11 от Lemy

# 189
Ох, Леми, защо ги видях тези лакове (последната снимка)?! Всичките ми харесват.... Heart Eyes Ще го погледна този номер, но всъщност имах предвид по-тъмен нюанс....ако намеря в нета снимка ще покажа. Blush

Последна редакция: нд, 05 яну 2020, 17:31 от dolce miele

# 190
# 191
Долче, сиво-син си купих наскоро СНБ Валентин за около 3 лв, но явно е бил последен, не го намирам на сайта. А каменно сив имаше на Cartice май се казваше Johnny deep Thinking

# 192
Имаше декември или ноември в Лидъл бикини, потници и др. Взех си комплект 3 броя потници- сив, "синьо-сив" (този нюанс така наричам) и тъмносин. Обаче като гледам, има толкова нюанси в категорията  синьо-сиво....и са все хубавииии Blush

# 193
  • София
Долче, вярно ми омръзва да го гледам по 7-10 дена на ноктите, но пък е лака към който най-често посягам от както съм го купила, а и не го виждам вече в Лили, тъй, че за сега няма да ти го пращам. Sunglasses
Иначе по въпроса за синьо сивия лак, веднага ти препоръчвам номер 6 от същата серия, има го в Лили:

Цялата серия е много хубава

# 194
Разкошни са! Леми, а лесно ли се сваля холограмния лак (след като е толкова траен)? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт