Лаковe за нокти - 134

• 36 388
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
Леми, аз имам диамантения заздравител и го ползвам като основа. Доволна съм.
И на мен лаковете ми издържат 14+ дни, докато ми омръзнат. Кога ще ги употребя толкова лакове с това темпо Hushed
Топовете ми са Сеш и Кико. Идеални са за мен!

От къде купуваш топовете

# 586
Кико си го купувам от чужбинско, Сеш с поръчки. Но пак да кажем, че всичко е индивидуално. Скъпичък експеримент е.

# 587
Стига бе, наистина ли има обикновен лак, който издържа 2 седмици??? Защо тогава съществува гел лака въобще? За база какво ползваш?
гел топ лак е, без печене ... самостоятелно цветовете отдолу не знам колко издържат ...
база не ползвам
и наистина съхне много бързо ...

# 588
Кико си го купувам от чужбинско, Сеш с поръчки. Но пак да кажем, че всичко е индивидуално. Скъпичък експеримент е.

Ако е от Амазон може ли линк. Ще правя поръчка от английския скоро

# 589
Момичетата които имат Перфект S 48- това не беше ли оранжев неон който е и пясък? Днес си купих този номер, но не е пясък, а ярко оранжево с лек шимър...Аз ли бъркам номера?

# 590
Стига бе, наистина ли има обикновен лак, който издържа 2 седмици??? Защо тогава съществува гел лака въобще? За база какво ползваш?
гел топ лак е, без печене ... самостоятелно цветовете отдолу не знам колко издържат ...
база не ползвам
и наистина съхне много бързо ...

Благодаря за полезната информация. Ще си го купя веднага щом изляза на покупки и ще дам отзиви в темата.

# 591
Понеже занулих ноктите, и ще изчакам малко да попораснат, ще ви един спомен, който ми излезе днес във фейсбук:

# 592
Момичетата които имат Перфект S 48- това не беше ли оранжев неон който е и пясък? Днес си купих този номер, но не е пясък, а ярко оранжево с лек шимър...Аз ли бъркам номера?
Долче, моите пясъци неони в оранжево и светло оранжево жълтеникаво са с номера s 59 - светло оранжев пясък и s 72 - тъмно оранжев пасък. На бутилката на лака пише SAND Lacquer.
Скрит текст:

# 593
Йейййй, намерих си мечтаното свинско розово! Не знам колко личи от снимката, че е розово, но е много приятен цвят. А досега съм купила поне 10 и все са супер прозрачни, непокривни, или стават на четки, все нещо не беше наред. Единствено ме дразни, че четката на конкретната бройка е с криви косъмчета, така че се абстрахирайте от кофти лакирането ми. Лакът е на Бел - 16.
И да похваля топ лака на Лумс, че се държи много добре. Съхне сравнително бързо и дава хубав блясък. И най-важното - не ми се напуква на втория ден като един от топовете на ГР.

# 594
  • София
Имам го. Не е пясък, а си е точно неон с шимър.

# 595
Нещо в лилаво Stuck Out Tongue Ох, май най - сетне спряха да се разслояват ♥ Пу, пу да не ги урочасам, но вчера като сволих розовото нямаше нито едно разслояващо се ъгълче, а напоследък след махане на лака все имаше по някоя люспичка. За сметка на това в неделя да извадя капсула Геритамин от опаковката и като натиснах цялата пластмаса ми влезе под десният палец...Направо ми идеше да вия....До кръв го докарах и сега ме боли ужасно, но това не попречи вчера за прелакирам Stuck Out Tongue Няма да обяснявам в комбинация с лакочистителя какво стана Grinning

# 596
С какво лепите камъчета по лака? Пробвах да ги слагам върху неизсъхнал лак и отгоре да фиксирам с топ, но максимално след ден са паднали. Пробвах и с моментно лепило, но то пък "разяжда" лака.

# 597
С какво лепите камъчета по лака? Пробвах да ги слагам върху неизсъхнал лак и отгоре да фиксирам с топ, но максимално след ден са паднали. Пробвах и с моментно лепило, но то пък "разяжда" лака.
Точно по този начин - върху леко "стегнал" лак, няколко минути след нанасянето на втория пласт, слагам камъчето и притискам с пинсета, за да се впие в лака, дори да потъне твърде видимо, като сложа топ лак няма забележки. Моментно лепило не бих си слагала върху ноктите никога.

# 598

Есен Снежнобяла, слагам камъчето директно след нанасяне на последния слой топ лак с дървена пръчица с остър връх и натискам по - силно, но внимателно и гледам да "потъне" в лака. Не е имало падане до сега, че даже и трудно го свалям понякога. Ползвам Гел топ лак на ГР Продижди Гел топ.

# 599
Аз не натискам от страх да не разваля лака. Явно там ми е грешката. Ще пробвам така, благодаря ви! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт