Домашни любимци - декоративни зайчета 9

• 45 681
  • 513
  •   1
Отговори
# 495
Andjela, при кой лекар водите зайчето? Малко разбират от зайци. Аз бих направила и кръвни изследвания и уринарни да видя как са.

# 496
Здравейте , водя го в Благоевград в Duovet.

Andjela, при кой лекар водите зайчето? Малко разбират от зайци. Аз бих направила и кръвни изследвания и уринарни да видя как са.

# 497
Здравейте, имаме мъжко и женско зайче от породата холандско джудже, държахме ги разделени докато мъжкият навърши 5 месеца и го кастрирахме. Ветеринарите ни казаха, че след 2/3 дни може да го пуснем при женската (по-късно прочетохме че мъжките могат да са плодовити до 1 месец след кастрацията) и така месец по-късно без да разберем, се сдобихме с 4 прекрасни зайченца. За съжаление няма как да ги гледаме всичките. Затова искаме да им намерим отговорни, грижовни стопани.
За нас е много важно да се полагат правилни грижи за зайчетата и ДА НЕ СА отглеждани в клетка. Майката и бащата са свободно отглеждани, с изградени хигиенни навици, зайчетата се учат бързо и вярвам, че всеки който има желание да отглежда зайче би могъл да се справи. 
Можем да ги докараме, в зависимост от местоположението ви.
Ако някой има желание може да се свърже с мен на лично съобщение Simple Smile

# 498
Здравейте , водя го в Благоевград в Duovet.

Здравейте Andjela13, как е зайчето, има ли подобрение?

# 499
  • Somewhere far away
Моята пак почна с косопада, голямо решене пада всеки ден и въпреки това летят косми навсякъде.  Забавно ще е няколко седмици Grinning

# 500
Здравейте,може ли да ми препоръчате специалист по зайци?
Имаме няколко заека и се убедихме,че повечето доктори не разбират от зайци и ще съм ви благодарна ако ми споделите.
Също така искам да попитам дг колко лв са ви таксували докторите,защото имахме няколко случая където ни таксуваха с 500-1000лв ,за антибиотик и за ваксина,дали е нормално според вас?

# 501
Кажете в кой град сте, защото във всеки от градовете има различни клиники и специалисти, които могат да помогнат.

# 502
Например за Варна д-р Михаил Тодоров от многопрофилна ветеринарна клиника.
Кажете в кой град сте, защото във всеки от градовете има различни клиники и специалисти, които могат да помогнат.

# 503
Да, д-р Тодоров е може би единственият специалист за Варна. В Пловдив е клиника НоВет и д-р Костадинова. В София има повече опции - ЦВК, Зайвет, Грийндо.

# 504
  • Бургас
Здравейте, трябват ми модули за клетка.
Помня, че за морски свинчета купувача хората не от зоомагазин, но не помня точно откъде.
Имате ли представа откъде мога да купя?

# 505
Мария, вижте в zoozazo, има прекрасни заграждения, не знам дали може да пускам линк, по-изгодни и просторни от клетки.

# 506
  • Somewhere far away
Може да се пуска линк, разбира се .

# 507
# 508
Здравейте!От 2 седмици сме с декоративно зайче в къщи.Понеже го пускаме в стаята,с какво мога да измият пода и нужна ли е играчка за гризане,при условие ,че има пръчка в клетката за тази цел?

# 509
Честито зайче. За гризане е нужно да има нон стоп качествено сено, това е най-важно за тях. Пода аз бих мила с нещо леко, например фрош бебешкия, за повърхности в контакт с бебета. После подсушавам с вода и пуска  заека, когато е изсъхнало.

Общи условия

Активация на акаунт