Халит Ергенч и Бергюзар Корел - нови проекти след "Ти си моята родина" тема 35

• 28 752
  • 739
  •   1
Отговори
# 120

Цитат
Въпросът е, че ако това дете не е на Ирфан, тогава наистина няма прошка и оправдание.

Toва е само мое предположение.
Може да излезе нещо съвсем друго.
Знам само, че за да приеме турският зрител баща на болно дете да се влюби в друга жена, трябва да поочернят майката.
И то доста.

# 121
Ако започнем да гадаем по афиша, наистина Еда и Ирфан ще се отдалечат или просто са далеч един от друг като философия, като връзка, привличане или както и да го определим.
Обикновено разделят двамата съпрузи на афишите за втори сезон, когато са настъпили разни събития между тях.
На този афиш най-близо един до друг са Ирфан и Айше, Еда и Егеман, а Илай е по средата. За нея идеята сигурно е, че е между добрите и лошите. Възможно е животът да е озлобил Илай, след като Ирфан я изоставя. Да е свързала живота си с грешните хора. Понякога всеки си заслужава пътя, т.е. сам си го избира.

Тук картинката е по-различна.

# 122

Добро утро и хубав ден!

Чакаме нещо новичко около сериала тази седмица.

Тази мацка ще участва във "Вавилон".
Сигурно с епизодична роля.

Снимала се е и с Халит, но не на сета, а в Етилер.

# 123
Много мацки, много нещо Joy
Привет и усмихната нова седмица на всички! Heart

# 124

Има доста хора около основните герои, но за тях нищо не знаем.
Кой какъв е.
Всички обаче следят акаунта на сериала, така че със сигурност участват. Не е фалшиво инфо.

Припомням второстепенните герои.

Tова е от сета преди месец.
Актрисата Веда Юртсевер

# 125
Нека денят започне с усмивка, с чаша ароматно кафе и много любов
Имайте пъстър, усмихнат и много щастлив празничен Понеделник, приятели!

Добро да е утрото ви на Йордановден!  Heart

Скрит текст:

Честит Имен Ден на всички, празнуващи днес!
Мили приятели, бъдете здрави, щастливи и много обичани....

МАЙДРИИМ  Heart Eyes, ВАРНА Hug, вашите коментари са винаги интересни! Благодаря ви! bouquet

Последна редакция: пн, 06 яну 2020, 12:59 от HELEN60

# 126
Нито един не познавам.
Хел, Flowers Hibiscus

# 127
# 128
Цитат
Нито един не познавам.

Нормално.
Ако бяха вкарали още едно познато лице, АЯ щеше да банкрутира. Grinning
Аз и сега се чудя как ще им плащат хонорарите.
Още повече, че удължиха сериите , съответно и парите, които получават актьорите сигурно са повече.

От друга страна, Нур каза, че не са снимали допълнителни сцени. Как е станала цялата трансформация от един в друг формат.
Дори да кажем, че са слели два епизода, ако са имали сценарий за 13 серии, това означава, че за 6-7 телевизионни серии материалът ще се изчерпи.

...............

Предаването "Pazar surprizi"на Шоу ТВ вчера направи преглед на по-важните събития в различни сфери на живота и излъчи своята класация за най-доброто през 2019.

В категорията най-добър филм на първо място поставиха "Една любов, два живота" с Берг и Енгин. Hug

Миналата седмица кино критикът Керем Акча също публикува своята класация.
В списъка на 20-те най-добри филми на 2019 е поставил "Една любов, два живота" на 3-то място.

http://www.keremakca.net/2019uneniyi20yerlifilmi.html

1-Yuva (2018)
Yönetmen: Emre Yeksan

2-Görülmüştür (2019)
Yönetmen: Serhat Karaaslan

3-Bir Aşk İki Hayat (2019)
Yönetmen: Ali Bilgin

4-Küçük Şeyler (2019)
Yönetmen: Kıvanç Sezer

5-Türk İşi Dondurma (2019)
Yönetmen: Can Ulkay

Последна редакция: пн, 06 яну 2020, 14:12 от varna_2

# 129
От сета на “Вавилон”
Още един статист.
Много интересно, че всички статисти си пишат в акаунтите “актьор / актриса”
Не им липсва самочувствие. Joy

# 130
Цитат
Нито един не познавам.

Нормално.
Ако бяха вкарали още едно познато лице, АЯ щеше да банкрутира. Grinning
Аз и сега се чудя как ще им плащат хонорарите.
Още повече, че удължиха сериите , съответно и парите, които получават актьорите сигурно са повече.

От друга страна, Нур каза, че не са снимали допълнителни сцени. Как е станала цялата трансформация от един в друг формат.
Дори да кажем, че са слели два епизода, ако са имали сценарий за 13 серии, това означава, че за 6-7 телевизионни серии материалът ще се изчерпи.

...............

Предаването "Pazar surprizi"на Шоу ТВ вчера направи преглед на по-важните събития в различни сфери на живота и излъчи своята класация за най-доброто през 2019.

В категорията най-добър филм на първо място поставиха "Една любов, два живота" с Берг и Енгин. Hug

Миналата седмица кино критикът Керем Акча също публикува своята класация.
В списъка на 20-те най-добри филми на 2019 е поставил "Една любов, два живота" на 3-то място.

http://www.keremakca.net/2019uneniyi20yerlifilmi.html

1-Yuva (2018)
Yönetmen: Emre Yeksan

2-Görülmüştür (2019)
Yönetmen: Serhat Karaaslan

3-Bir Aşk İki Hayat (2019)
Yönetmen: Ali Bilgin

4-Küçük Şeyler (2019)
Yönetmen: Kıvanç Sezer

5-Türk İşi Dondurma (2019)
Yönetmen: Can Ulkay

Радвам се за признанието, което получават Берг и Енгин.

Днес гледах от телефона второстепенните герои - актьори.
Всъщност разпознах сега, като ги видях в по-едър план, само едно лице - в сериала ще участва сестрата на Ръза К.
 Wink Grinning Големи приятели са с Улуч бей. Детенцето и поотрасна, трябва да се работи.

# 131
Цитат
Радвам се за признанието, което получават Берг и Енгин.

За Берг и Енгин си пожелавам един интернет сериал.
Но задължително съвременен като теми, обстановка, диалози.
Всичко.
Мисля, че ако напишат хубава история, ще се получи много добре.
Много, много си мечтая Берг да играе в нещо като американските сериали, които харесвам по Нетфликс.
Дано се случи!  Praynig

Цитат
в сериала ще участва сестрата на Ръза К

Аз я познавах по физиономия, но нямах представа, че е актриса.
Написала е в профила си, че има скромно участие в сериала, но се радва, че е част от него.
Единият актьор е участвал в "Сблъсък". Явно режисьорът си е взел някои хора от предния сериал. Голяма част от техническия екип е от "Сблъсък", което е нормално. Обикновено утвърдените режисьори си ходят от проект на проект с целия екип.

............

Щях да пиша за имената на героите във "Вавилон".
Ирфан на нас ни е необичайно, но за турците си е съвсем нормално име. Още повече, че означава "умен, ерудиран, образован". Не е случайно избрано.
Някои турски имена са ми дразнещи.
Майдрийм писа, че "Айше" и простее. И на мен така. Но установих, че отношението ми към името зависи много от хората, с които го асоциирам. Например, покрай Айше Баръм, журналистката Айше Арман името стана по-приемливо за мен.
Еда и Еге са ми нормални имена.
Илай не съм го чувала преди.
А Сюлейман ... по-добре да бяха дали друго име на мафиота.  Grinning Grinning

Страхувах се, че ако Берг и Халит имат момиче ще го кръстят Айше.  Joy
Те нали са почитатели на традиционните и семпли имена.
А Айше е като нашето Мария.

Последна редакция: пн, 06 яну 2020, 15:47 от varna_2

# 132
Според мен те избраха "простичко име", както  се изразиха, но вложиха и половината име
на Халит.
Така, че няма да се учудя, ако сега постъпят отново по  същия начин - "простичко" , но символично, свързано с нещо, с някой. Име, в което има "зар", "бер", "гю" знам ли...Или нещо от бабите. Да видим!

Последна редакция: пн, 06 яну 2020, 15:59 от Mydream

# 133

Да, Али е част от Халит, но случайно се е получило.
Не е търсено, според мен, защото когато Берг гостува по време на първата бременност при Беяз, каза "Майка ми предложи да го кръстим Хазар, от Халит и Бергюзар".  Joy
Така че, ако търсеха игра със своите имена или нещо подобно, щяха да я послушат.
Но от реакцията на Берг си личеше, че са го приели повече като шега.

В поста на Берг от последния ден на миналата година имаше едно изречение "Очакваме те с надежда..." и за миг ми мина през ум, че може да го кръстят Умут, което означава 'надежда". Отговаря на всички условия- кратко, традиционно, има и скрит символ.  Grinning Grinning

# 134
 wavey

Умут ми харесва и Хазар ми харесва, каквото и име да изберат, ще е хубаво, защото е дете на Халит и Берг Grinning

Благодаря за всичко споделено bouquet bouquet bouquet

Общи условия

Активация на акаунт