Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 33

• 59 920
  • 800
  •   1
Отговори
# 600
Хелия,ще чакам да споделиш после Simple Smile

# 601
  • София
Уцелих греда с този фдт.... 😐

# 602
Защо, Михаела? Какво не ти хареса?

# 603
  • София
Тъмен ми е

# 604
Не би трябвало. На снимката си го нанесла на вътрешната страна на китката, където кожата е поне 2 тона по-светла от тази на лицето. Дори ако в момента наистина ти е тъмен, само след месец цветът на лицето също става  по-тъмен и би трябвало да ти е добре.

Хелия, в момента не го ползвам, но съм употребила една-две подарявани ми опаковки от този ФДТ и не ми е създавал никакви проблеми. Сатенен стои, адаптира се добре към цвета на лицето, не подчертава бръчки, защото е сравнително лек. Като цяло - не е лош.

# 605
  • София
Вчера изрових един Виталюмиер Аква, който трябва да изхабя до лятото, че ще му изтече срока на годност. Нанесох над илюминиращата база на ЕЛ и върху него метеоритите. Получи се много сочна визия, хареса ми, така ще го карам пролетно.

# 606
Мале,аз тотално съм забравила,че имам Метеорити,че и четката на Герлен към тях,но тя е толкова твърда и боцкаща,че заради нея дъм ги пренебрегнала за дълъг период,вие с какво ги нанасяте?

# 607
Имате ли отзиви как е от към покривност? Аз го поръчах вече, но все пак
https://www.notino.bg/shiseido/sun-care-sports-bb-bb-krem-spf-50/

# 608
Мале,аз тотално съм забравила,че имам Метеорити,че и четката на Герлен към тях,но тя е толкова твърда и боцкаща,че заради нея дъм ги пренебрегнала за дълъг период,вие с какво ги нанасяте?
С това и съм много доволна:
Скрит текст:

# 609
Имате ли отзиви как е от към покривност? Аз го поръчах вече, но все пак
https://www.notino.bg/shiseido/sun-care-sports-bb-bb-krem-spf-50/
Висока покривност.

# 610
С това и съм много доволна:
Скрит текст:
Тази, както и доста от четките на ebelin са изключително читави за цената си.

# 611
Някой ползва ли новия Guerlain parure gold? Как е като покривност и финиш, и дали цветовете отговарят на парюр екстрийм, от него използвам 02  Hug

# 612
  • София

В ляво на екрана Ви е 3N1

# 613
Потвърждавам за четките на Еbelin, доста прилични са.

# 614
михаела, потърси изсветляващи капки за фдт

Общи условия

Активация на акаунт