Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 33

• 58 945
  • 800
  •   1
Отговори
# 90
Loreal Infallable Fresh Wear

# 91
И от мен глас за него, според мен е най-добрият дрогериен ФДТ.

# 92
Дами, какъв финиш има фон дьо тена? Сатенен, сочен?

# 93
Да, сатенен е.

Едва началото на годината е, а намерих един от най-гадните ФДТни, които съм пробвала някога. Hourglass Vanish, едновременно на петна, прекалено сух, прекалено покривен, кейки, неработещ със сетинг спрей и като цяло за пръв път от доста време се чудя мога ли да се появя така сред човечеството и ме е срам да изляза от нас. Мислех си, че е тъпо да го пробвам днес, от 5 съм на плуване. Е нямам търпение да стане 4.30 и да го махна!

# 94
  • Sofia
Аз нали преди известно време си купих Диор Форевър Скин Глоу.... Е, не знам какво консултантката ми е дала и аз какво съм взела, но чак преди 2 дена видях, че съм се прибрала с Диор Форевър........ Satisfied

# 95
Аз нали преди известно време си купих Диор Форевър Скин Глоу.... Е, не знам какво консултантката ми е дала и аз какво съм взела, но чак преди 2 дена видях, че съм се прибрала с Диор Форевър........ Satisfied
Grinning Grinning Grinning Всеки има такива моменти!

Да, сатенен е.

Едва началото на годината е, а намерих един от най-гадните ФДТни, които съм пробвала някога. Hourglass Vanish, едновременно на петна, прекалено сух, прекалено покривен, кейки, неработещ със сетинг спрей...
Толкова пари спестих покрай теб, Ния Grinning

Агент, много благодаря за съвета за това олио на Kevin. Има една серия фдт на EL в синя опаковка, това нещо покрива много, много добре, но е много сух фдт. Впива се в пори и бръчки страшно. Реших да му дам втори шанс в комбинация с това олио. Резултатът е страхотен. За моето заболяване (витилиго) това е най-доброто, което съм пробвала в комбинация до сега. Благодаря от сърце, Агент!
Страшно се радвам! Heart Heart Heart

Аз искам да се самопохваля, че последните 2 седмици бях в 4 безмитни магазина, но не си купих нищо! Grinning Grinning

Последна редакция: ср, 08 яну 2020, 18:41 от Agent Provocateur

# 96
  • София
Агент, ти си за убиване Mr. Green
Как можа?!

# 97
Как можа?!
А, де!?! Grinning Такова самообладание, хладнокръвие и зрялост не съм очаквала от себе си Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Макар, че душих и мазах няколко неща, когато не ме мързя и сега ще ми се смеете дружно, но се впечатлих силно от... крем за ръце! И то известен и разбира се, аз никога не го бях тествала, защото на моите ръце (и пети!) отива това, което не ми е харесало за лицето или му изтича срока на годност. Та чудното кремче е L'Occitane en Provence Cherry blossom hand cream и сега се чудя голямо безобразие ли е да платя такива пари за крем за ръце!

# 98
Това са ми любимите кремове! Редувам ги с на The Body shop. Доста си приличат.

# 99
Ъпдейт за ФДТна-имам чуден обрив по цялата скула от едната страна. Не е акне, а прекрасен, червен обрив на чисто новата ми, 2 пъти стъргана микронийдлинг кожа. Просто не е честно.

# 100
  • София
Как можа?!
А, де!?! Grinning Такова самообладание, хладнокръвие и зрялост не съм очаквала от себе си Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Макар, че душих и мазах няколко неща, когато не ме мързя и сега ще ми се смеете дружно, но се впечатлих силно от... крем за ръце! И то известен и разбира се, аз никога не го бях тествала, защото на моите ръце (и пети!) отива това, което не ми е харесало за лицето или му изтича срока на годност. Та чудното кремче е L'Occitane en Provence Cherry blossom hand cream и сега се чудя голямо безобразие ли е да платя такива пари за крем за ръце!

Това ми прилича на онези постове от фейсбук, за опасните хора, които могат да ядат дисциплинирано по едно парченце шоколад на ден, вместо да го излапат целия. Та и ти така. Mr. Green
Козметичен маниак като теб да се удържа така, направо не подобава 😜😊😘

Обожавам го този крем на Л’ Оситан. Имах и душ - гела от същата серия. Красота!
...Но пък наливаш масло в огъня на козметичните страсти на многострадалната ССФ.

(аз не че съм престанала да купувам козметика от където ми видят очите, де. Мълча си и дебна за още 🤪😜).

# 101
Агент, препоръчай ми нещо на този Kevyn, искам и аз да го пробвам Smiley  Нямам претенции какво да е, само ружове имам много и наистина не ми трябват /не че нещо друг ми трябва Smiley /. Обаче след всичките ти коментари с негови продукти, не мога да се въздържам вече Sweat Smile

# 102
  • на последния етаж
Купих двата тонирани крема на Голдън Роуз, които похвалихте. Много ми харесват, въпреки че съм ги ползвала само няколко пъти. И все пак ББ кремът е малко некомфортен на сухата ми кожа, вероятно ще го оставя да го ползвам малко по-нататък.

# 103
На мен пък ББ-то по ми пасна. Наистина си е до кожа и нужди, хем моята зимата е склонна към засушаване. Grinning

# 104
  • Велико Търново
Няколко пъти давах шанс на ББ-то на Голдън Роуз и ми мазнее, и това е - след няколко часа съм като тиганица в лицето. А по принцип съм с нормална към суха кожа. Не е така с СС-то на Лумене например. Него най-често редувам с ФДТ Диор Скин Глоу.

Общи условия

Активация на акаунт