Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 33

• 59 897
  • 800
  •   1
Отговори
# 630
И аз бебешки сапун ползвам за четките(най-обикновен, на Бочко).

# 631
Четките ги мия със сапун с етерични масла. Всичко пада като с магия.

# 632
Аз съм писала с какво ги мия, но влизам да ви кажа с какво да не ги миете- с гелът за четки на Дъглас- скапа ми една Хакуходу, която не мога да си подновя тук, а имах 100 години, видя сметката на мак 217, която ми е вярна от години, не мие читаво и няма отърване от него ако дръзнеш да измиеш бюти блендър. Бляк!

# 633
  • Варна
Момичета освен миенето правите ли нещо друго за почистването на четките? Чувала съм че проф гримьори ги дезинфекцират, но знаете ли с какво, конкретен продукт?

# 634
Здравейте,

Минавам да похваля EL double wear по препоръка на съфорумничка- изключително доволна съм!!!

Взех си 1N2, заедно с консултантката в Sephora го избрахме. Пасна ми идеално, но вече имам няколко слънчеви бани и ми идва светъл спрямо шия и деколте. Доста ми е натоварено в момента и нямам възможност да отида на място отново, а и гледам, че в Нотино е на промоция в момента и има налични цветове. Някой запознат ли е с номерацията и по-конректно, ако искам 1 тон по-тъмен, да си поръчам ли 2N2?

# 635
Здравейте,
Взех си 1N2, заедно с консултантката в Sephora го избрахме. Пасна ми идеално, но вече имам няколко слънчеви бани и ми идва светъл спрямо шия и деколте. Доста ми е натоварено в момента и нямам възможност да отида на място отново, а и гледам, че в Нотино е на промоция в момента и има налични цветове. Някой запознат ли е с номерацията и по-конректно, ако искам 1 тон по-тъмен, да си поръчам ли 2N2?
Следващият не е ли 2N1? Бих пробвала все пак.
Бутиците на ЕЛ и Дъглас също имат промоция. Първите 30%, вторите 20%. За ЕЛ не съм сигурна дали не е само за притежатели на карти. Не съм ходила до там още. Получих SMS.

# 636
Момичета освен миенето правите ли нещо друго за почистването на четките? Чувала съм че проф гримьори ги дезинфекцират, но знаете ли с какво, конкретен продукт?
Дезинфекцирам ги със спрей на Cinema Secrets, който ми е на привършване. Аз също бих оценила препоръка за такъв продукт в БГ.

# 637
Аз ползвам МАС brush cleanser. Имам го от години и съм доволна. Четките от сенки ми ги почиства идеално, когато бързам и не ми се занимава да ги мия. По принцип го ползвам след изпиране на четките за дезинфекция. Въобще не знам дали ми е правилна практиката, но от години така действам и не съм имала проблеми Smile

# 638
Здравейте, може ли да ми препоръчате лек фон дьо тен, който да не запушва порите и да придава някакъв хомогенен тен на лицето. Дали няма такъв подхранващ тип крем за всеки ден. Имам вид гъбички - петнист лишеи по лицето и съм забелязала, че като слагам нормалните фон дьо тенове се увеличават. Затова искам нещо различно.

# 639
Според мен най- добре се консултирай с дерматолог Simple Smile

# 640
Аз съм се консултирала и естествено не ми препоръчват фон дьо тен, но аз искам да ползвам нещо покривно като крем.

# 641
С цИнкови кремове не се ли изчистват? И след това вече спокойно да си ползваш каквото искаш? Аз мажех с Микстура Алба, но съм имала лишеи само по тялото.

Има хубав ВВ крем  - на Миша, но вече как ще се отрази и дали ще ги увеличи Confused

Последна редакция: чт, 05 мар 2020, 22:26 от Luchia^^^

# 642
С ценкови кремове не се ли изчистват? И след това вече спокойно да си ползваш каквото искаш? Аз мажех с Микстура Алба, но съм имала лишеи само по тялото.

Има хубав ВВ крем  - на Миша, но вече как ще се отрази и дали ще ги увеличи Confused
По тялото се изчистват, но по лицето не искат, само временно намаляват и пак ако се спре с мазането почват да завземат кожата. Не съм пробвала с това мазило, по принцип съм опитвала всякакви, но от сорта на низорал, фунгофин и на спиртна основа противогъбични.  Иначе четох за един тониран крем NYX bare with me. Чудя се за него или нещо подобно.https://www.pinkpanda.bg/produkt/nyx-professional-makeup-toniran … oft-beige-bwmsv03

# 643
  • София
Някой пробва ли новият фдт на EL Futurist Hydra Rescue
Moisturizing Makeup SPF 45?
Комбинацията между EL -  хидратация - висока слънцезащита  на тази цена ще ме накарат да отида до магазина да си взима пробата, която си ми обещаха. Цената в UK e £36.

Последна редакция: чт, 05 мар 2020, 18:08 от Happythought

# 644
Момичета, можете ли да ми препоръчате фон дьо тен, който не трансферира по дрехи, шалове, яки и др.? Искам да слагам от него за лек цвят на шията. В момента слагам малко от моя, който ползвам на лицето, но цапа ужасно. Освен един матиращ на Covergirl, в чието описание пише, че не трансферира, дали имате лични впечатления за друг фон дьо тен?
Благодаря Ви!

Общи условия

Активация на акаунт