Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 33

• 59 891
  • 800
  •   1
Отговори
# 660
Много е нечестно да нямаме Сефора в Пловдив. Видях, че вчера и днес имат двайсет процента намаление на фон дьо тен. Там има много интересни марки, които при нас не се предлагат.
Сега да ви попитам за отзиви на Urban Dekay Stay Naked. Изгледах много клипове и доста го хвалят влогърките. Предвид, че ще го ползвам през по- топлите месеци, а тогава кожата ми се омазнява повече, мисля че ще е подходящ. За мен е важно да е лек, да не го усещам на лицето, да има прилична покривност и да не запушва пори. Мисля да поръчам от сайт( например Lookfantastic).

# 661
Аз го купих сега на намалението. Лек е, средна покривност, но може да се напласти, не се усеща и е много хубав фон дьо тен, но аз лъсвам след няколко часа и това леко ме дразни. Освен това е с много шантави цветове, поради супер голям избор не отговарят на другите мраки. На Шанел Диор, Мас съм 20N, а тук съм 31NN. Добре, че взех две проби, а не купих веднага 20 номер, защото трябваше да го изхвърля.

# 662
Densi, и аз на Dior съм с 2N, но ми е малко тъмен и при мен леко оксидира( предполагам, че 1.5 N ще ми е точен). На Smashbox съм с 1.0 и ми пасва перфектно. На сайта на Сефора ми дават 10CP като най- подходящ, сега обаче съм озадачена, най- добре ще е на място в магазина, но да ходя само за един фон дьо тен. Ще го мисля още.

# 663
tamar CC na It eв 3 разновидностти.От тях на мен лично ми допадна само една.
Добре покрива, макар, че ми идва една идея по лъскав.

Най добре е да пробваш
За кой точно говориш?

# 664
  • някъде под слънцето...
От трите CC на IT най ми допадна този
https://douglas.es/p/it_cosmetics/cc_cream_with_spf_50
Tук можеш да погледнеш и останалите две CC на марката
https://douglas.es/b/it_cosmetics/rostro

# 665
Мацки и мацоци,
включвам се само за да кажа, че се влюбих в Maubelline Fit Me ФДТ след седмица употреба.
Много лекичък, незабележим воал, същевременно има някакво покритие. За през деня е перфектен. За мен дори е по-добър от Dior Backstage F&B, който също тествах една седмица.

Препоръчвам, ако търсите това и сте с мазна кожа като моята.
Скрит текст:

# 666
Мацки и мацоци,
включвам се само за да кажа, че се влюбих в Maubelline Fit Me ФДТ след седмица употреба.
Много лекичък, незабележим воал, същевременно има някакво покритие. За през деня е перфектен. За мен дори е по-добър от Dior Backstage F&B, който също тествах една седмица.

Скрит текст:
Все го подминавам, но може би ще го купя наистина. Само хубави мнения има за него.

# 667
Здравейте,дами! Включвам се с един въпрос,постоянно ми хвалят фдт на inglot HD coverup,има ли някой,който да е ползвал,струва ли си парите наистина?

# 668
Мацки и мацоци,

Скрит текст:

Аз пък не съм очарована от него.Никак не ми е лесен за нанасяне .Смачка ми се четката направо от него.Пробвах с друга и ставаше все едно мажа с блажна боя Confused
Някак го закрепям и с гъбичка като мина лицето, но като цяло ми е труден.Стои ми видим на лицето.Много е вероятно и аз да не правя нещо както трябва, защото не съм много опитна с фон дьо тените все още.

# 669
Скрит текст:
Мацки и мацоци,

Скрит текст:
Аз пък не съм очарована от него.Никак не ми е лесен за нанасяне .Смачка ми се четката направо от него.Пробвах с друга и ставаше все едно мажа с блажна боя Confused
Някак го закрепям и с гъбичка като мина лицето, но като цяло ми е труден.Стои ми видим на лицето.Много е вероятно и аз да не правя нещо както трябва, защото не съм много опитна с фон дьо тените все още.
Да не би да не е твоя цвят, да ти е по-тъмен? Или си със суха кожа? Този ФДТ почти няма покритие, прозрачен е. Буквално изчезва на моята кожа - нанасям с пръсти или четка.

# 670
HappyRSmile , и аз не знам.Кожата ми доста се промени напоследък,след като спрях солариумите и понаправих малко процедури, но чак да е суха не мисля.Все лъсвам по някое време.Вероятно аз не правя нещо като хората, но пък с другите ми ФДТ не се случва така.Може би са по-плътни.

# 671
Аз съм със суха кожа, при мен не сработи този ФДТ и очаквано, но и на мен ми беше тежък и покривен, дори да оставим настрана финиша.

# 672
  • някъде под слънцето...
След месеци на лутане в избора си на ФДТ , о  след щедра проба  от миналата сесмица днес се сдобих с това

100N.
Стои естествено, не трансферира и са необходими 3 или 4 капки за цялото лице.

Последна редакция: чт, 12 мар 2020, 10:18 от sl

# 673
Ауууууу!!!! Разказвай ала Ния моля те! Какъв е финишът, покривността, трайността... кажи мооооля те.

# 674
  • някъде под слънцето...
NiaV, описанията не са ми силна страна, но ще опитам.
Като консистенсия ФДТ е по скоро тип  серум.Разклаща се добре преди употреба(имам подобен на  MAC и на Yunique)
Покривност.С 2 -3 капки постигам изравняване и леко лек блясък, не лъсък, а по скора блясъка на здрава кожа .
Според марката 2 капки слабо покритие, 4 средно, а 6 пълно.
Консултантката, каза, че може да се ползва и за зоната около очите, като коректор ....Но аз на консултантки  вяра нямам Simple Smile
Не  трансферира
Анти в
ейч е и хидратира кожата
Защита 30, която за мен е недостатък, и явно  ще го използвам  по скоро за късен следобед или вечер.
А за през деня ще взвма  CC на IT.
Подариха ми и Бюти блендер на Тиери и един супер кичозен и грозен несесер.Предложих вместо грозния нвсвсер да ми дадат минита.
да ама не.Но пък изпросих отливка от CC крема им.
https://www.byterry.com/makeup/face/foundation/hyaluronic-hydra- … dation/#100c-fair

Последна редакция: чт, 12 мар 2020, 10:17 от sl

Общи условия

Активация на акаунт