Звездни компромати - януари 2020

• 323 339
  • 3 551
  •   1
Отговори
# 195
В регистъра на БЛС не намирам лекар-ортопед с такава фамилия, пък ся в очите на Антония може и неврохирург да е. То и аз се изживявам на д-р Куин Лечителката.

# 196
Да имаш бизнес с ортопедични продукти и да си ортопед - това са две различни неща. А ако Батинков беше лекар със сигурност Тоца щеше да вкара и едно "д-р" в постовете си. Ми не е.

# 197
Да имаш бизнес с ортопедични продукти и да си ортопед - това са две различни неща.
Завиждаш!
Бас ловя, че второто неземно дете на Тоца Крокодила ще се казва Иван, на баща и

# 198
На себе си ще кръсти второто, как може да допускате нещо друго... Антоний, ако е момче.

Наистина прилича на каката на мъжа си.

# 199
Джулиана Гани от болничната стая
Скрит текст:

# 200
Тези гърбици камилски отпред?

# 201
Тя ако е раждала със секцио, баш на 31-ви ли са го насрочили? Нещо не ми се веъзва, а не вярвам да е било естествено.

# 202
Може да е влязла за естествено и да са я оперирали.

# 203
Да, но ми се стори странно да се е решила за естествено.

# 204
Някъде беше казала, че иска да роди по естествен път, а терминът й бил между Коледа и Нова година.

# 205
Алекс Раева изглежда чудесно за наскоро раждала жена.

Скрит текст:
На Рита Ора й е горещо.
Скрит текст:
Дженифър Лопес с баща си.
Скрит текст:
Джулиана Гани от родилното с мъжа си.
Скрит текст:
Бербатов и дъщери. От край време ги снима и пуска завоалирано, но ми е симпатично.
Скрит текст:

Галена посреща 2020.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Наследникът на Иван и Ирина. Сладък е.

Скрит текст:
Смятам, че подобни огромни и спортни екипчета са супер смешни на ниски жени, аз спадам към това число, но Мария явно не мисли така.
Скрит текст:
Николета пак вее гръд.
Скрит текст:
Цеца била на 46, аз мислех, че е поне на 56.
Скрит текст:

Маги Джанаварова.
Скрит текст:

Ева Лонгория в режим махмурлук. 😁
Скрит текст:
Константин.
Скрит текст:

Камелия и Цветин имат годишнина.
Скрит текст:

Ралица, жената на Лъчо от Скандау се осмели да открехне вратичката с нещо малко за бебето. Жалко, че не показа повече снимки като бременна, дори и сега след свършен факт. Много й отива, разкрасило я е. И малко месце по нея й отива. Чудя се и то ли е с модерно име като Доминик на Тото.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 02 яну 2020, 21:58 от AglayaDreams

# 206
Бебето на Джулиана се казва Давид. Качила си е на стори честитка от Алекс Петканова и тя казва, че при тях новината, че Давид се е родил била по-голяма от това, че е настъпила новата година и са казали на всички.
В това стори обаче Алекс говори много странно, ако някой го гледа, да каже дали само на мен ми се струва така. Сякаш има в устата си нещо, което ѝ пречи да изговаря думите добре.

# 207
  • софия
Галена и Ваня Ч. все едно са от циркова трупа

# 208
В това стори обаче Алекс говори много странно, ако някой го гледа, да каже дали само на мен ми се струва така. Сякаш има в устата си нещо, което ѝ пречи да изговаря думите добре.
Според мен просто ѝ е много студено и едва говори, за това ти се струва така

# 209
  • Mediterraneo
Монетизация на бременностите, вика. Тая и тя е от умните!

Общи условия

Активация на акаунт