Звездни компромати - януари 2020

• 323 870
  • 3 551
  •   1
Отговори
# 3 285
В катастрофата с Коби са загинали още 7 човека. Пилотът, три 13 годишни момичета: дъщерята на Коби, другото заедно с майка си и баща си, като оставят сестра ѝ на 16 пълен сирак и третото, което е било с майка си и има двама братя на 16. Деветата жертва е майка на 3 деца на 11, 9 и 3. Ужасна трагедия, три загинали деца и толкова много останали сираци.

# 3 286
  • Пловдив
А каква е причината са падането на хеликоптера , изясни ли се? Възможно ли е да е било от претоварване .Колко голям е тоя хеликоптер?

# 3 287
Стана ми интересна покрай тая комедия с Васил Божков коя е аерстуваната му жена , ами то няма никъде нейна снимка ?!?!

Можете ли да качите някоя такава ?
Снахата ясна, ама свеки???

# 3 288
  • софия
А каква е причината са падането на хеликоптера , изясни ли се? Възможно ли е да е било от претоварване .Колко голям е тоя хеликоптер?
Лоши метеорологични условия - https://www.vesti.bg/sviat/syobshtiha-podrobnosti-za-incidenta-s … i-brajynt-6104937.

# 3 289
Блейк Лайвли
Скрит текст:

# 3 290
Имало е гъста мъгла и са летели прекалено ниско. Трябвало е да чакат кацане на друг хеликоптер и са кръжали прекалено дълго из хълмовете, като са се отклонили от пътя и са загубили връзка с трафик контрола.

Във вечерното си шоу Стивън Колбер сподели интересен факт за хеликоптерите. Те за разлика от самолетите няма черна кутия и след катастрофа причината ѝ не може да се посочи с точност, съответно и не могат да работят за оптимизиране на техниката. Оставям клипа: https://youtu.be/E1IX-MF82SI

# 3 291
Също така този модел хеликоптери не са имали датчици за разстояние до повърхността (нещо като парктроник). Имало е подобна катастрофа преди 15г, когато загиват 10 човека и е имало препоръка към производителя да монтират подобно устройство. Уви, не са. Много голяма трагедия Sad
Бащата на трите дечица каза - I have three kids and no mom Sad
На Коби Браянт най малката дъщеричка е само на 7 месеца Sad

Последна редакция: чт, 30 яну 2020, 11:20 от Love_fairy

# 3 292
  • София
Габриел Петканов днес има рожден ден.

Ще чакаме снимки от партито на това сладкишче. Simple Smile

# 3 293
  • Пловдив
Детето на някоя си Мона имало РД...познах аз Марето Илиева и нейното момченце.
Скрит текст:

Ето го любимецът ви Габриелчо Simple Smile
Скрит текст:

Николетка се била отдала на тридневни удоволствия в Благоевград...все едно нещо друго е правила някога, та...
Скрит текст:

# 3 294
Кристън Бел
Скрит текст:

# 3 295
Оффф, толкоз пък им е под нивото да влязат да вземат един душ във фитнеса на тези двамата.
Ама не са само те така, масово хората си тръгват от тях с клинчето и една хавлиена кърпа, тренират,потят се 2 часа, и обратно в същите дрешки се прибират, дори без да са Джей Ло и последният й мъж.
Е сега ще се изкъпя в общата баня, че да не вземеш да се възмутиш. Изобщо не става дума за ниво.
Жената на Божков се казва Мая, аз нейни снимки не съм виждала.

# 3 296
Блейк ми е много противна.

# 3 297
  • Чужбина
Блейк беше хубава, а сега е просто прекалено едра. Да, вярно, че е 5 месеца след раждане и кърми, но защо ги показва тия дебели крака.

Вчера имаше някакви снимки с къси панталони. Втрещих се.

# 3 298
  • Разпиляна във въображението
Много сладки бебчета.

# 3 299
Не е от фигурата. От физиономията. Не ми е приятна. Не че нея я топли Joy

Общи условия

Активация на акаунт