Да се оплачем... 2020

• 2 133 206
  • 42 098
  •   1
Отговори
# 14 745
Да, Варна.

# 14 746
На Базар Левски има млечен магазин,рибарница,месарница.Малко умря като пазар,но до него има и огромно CBA,от посоката която си дала,няма да ти е много далече.

# 14 747
На Базар Левски има млечен магазин,рибарница,месарница.Малко умря като пазар,но до него има и огромно CBA,от посоката която си дала,няма да ти е много далече.

Благодаря, нямаше да се сетя за Базар Левски.

# 14 748
  • София
Оплаквам се от Кротик. Прочетох за рулото и познайте сега кой изстива на балкона.
Грух-грух.
Оплаквам се, и че се порязах на кенче. Реших да отворя една бира на мъжа ми и ми се счупи халкичката в ръцете. Никакви жестове повече към ММ.

# 14 749
  • Страната на чудесата
Бъръло, и аз😂 същото направих.
Стана много дебело, едва завих на руло.
Тутманика ми е на подметка Close

# 14 750
Ааааа,тутманик няма да правя!

# 14 751
  • Страната на чудесата
То и аз не успях😂
Моето е фризби😂😂😂

# 14 752
Аз измислих какво да храня домочадието-пържено беконче и салата от домати и краставици. Вечер след работа и толкова домашни с детето, хич не ми се занимава и с готвене. По традиция в петък вечер с малката сядаме да гледаме сериал. Менюто е (забележете)- пуканки и чаша прясно мляко. Ама аз мисля да съм на бекон и бира.

# 14 753
Ех това готвене...
Капризният ми синковец яде само супа, кюфтета, мусака и боб.
Та в този ред на мисли, отивам да врътвам мусаката. 😂😂

# 14 754
Оплаквам се от Лъки Плам! Ти си виновна лошаВа жено, че сега ще безчинствам! Война! 😜

# 14 755
То и аз не успях😂
Моето е фризби😂😂😂
От тук пробвах рецептата на Милица,стана много хубав,че и мързелив,като за мен.Mask
Слушам новините и за три минути забравих дали сложих оцет на салатата.Тя пък био,с охлюв.
Да взема да направя един тръс на блока.

Syros,е ти вече прекали! Mask

Последна редакция: пт, 03 апр 2020, 19:24 от krotik

# 14 756
  • София
Моето руло пък стана, ама така го поръсихме с пудра захар, че сега има един пръст от едната страна и рехаво от другата.
Леле, тутманици, козунак Heart

# 14 757
Оплаквам се... Съжалявам, ако има бременни... Направих кавърмица свинска Kissing Face

# 14 758
О, дойде време за вечеря. Нищо нямам, ще караме на сандвичи. Доработвам, през деня не смогнах.

# 14 759
  • София
Оплаквам се... Съжалявам, ако има бременни... Направих кавърмица свинска Kissing Face
Аре, пак........
Ше ви докладвам. Немате милост. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт