Да се оплачем... 2020

• 2 133 121
  • 42 098
  •   2
Отговори
# 14 760
Еми щом ще се хвалим- моите милинки

# 14 761
  • София
Нямате сърце, отивам да правя баница. Това ще се вечеря, с изключение на малкото диване - с бисквити щял да изкара.

# 14 762
Онзи... Айде давай, че отдавна не са брисали Joy

# 14 763
  • Страната на чудесата
Сигмеее, чакам рецептата

# 14 764
  • София
Онзи... Айде давай, че отдавна не са брисали Joy
Споко. Ше стане. Simple Smile
За манджа се дига патърдия, ма за една пъпка или газове, може да се чете с десетки страници. Laughing

# 14 765
  • sofia
Ама верно нямате милост! Heart Eyes умирам за тестено.
Вече съм полегнала, изпратих мъжа ми на работа и мисля чак утре да ми се наложи да стана.

# 14 766
Лъки,
Скрит текст:
20 гр мая разтворена в топла вода.по 1 ч.л. захар, сол и оцет.150 гр топло мляко, 100 гр вода, 100гр олио. брашно поемаоколо 700 грама. Сирене натрошавам. Оформям като кифлички. Бучкам по малко масло на всяко. Тестото втасва за около половин един час. Намазвам отгоре един жълтък.Раховеца  отдолу на три, отгоре на две и воала.

# 14 767
Тоя вирус ако не вземе да се разкара ще се мре не от него, а от наднормено тегло.
Ям макарони, гледам по ТLC предаване за дебели и..... ям.

# 14 768
  • Варна
Докато не са ни изтрили да кажа, че от тая тестена зараза и аз не успях да избягам. Днес правих бухтички. А сега пека пиле с картофи.

# 14 769
  • Ланкър, планините Овнерог
Пишете,пишете, може пък да ми дадете идея какво да готвя утре. Днес сме на поръчкова пица.

# 14 770
  • София
Оплаквам се, че не искат да ни спуснат един списък с ясни забрани- това, това и онова не бива да коментирате.
Това, това и онова- може, с подробности.
Това, това и онова- на пръсти, леко, гледайки накъде е накривена китката на началството.

Докато не са ни забърсали отново без обяснения- Наздраве, дами и Онзи!
Имам салата от маруля и пресен лук, и царевица.
После, пиле с ориз, на фурна.
Няма пък да се поддам и няма да направя нищо сладко..........засега.
Онази вечер правих кекс в 23.30.......

# 14 771
  • София
Рулото по Кротик, зелена салата с лимон, задушени воденички с чесън и балсамов оцет, ориз от щерката. Доволна съм. И преяла.

# 14 772
Mask absurT,рулото става много бързо.
Хваща ме лигаво настроение и май да си пусна филма.Нощна тема,няма.

# 14 773
Пак ли плющите бре... божее Joy

А я измих....знаете какво. Satisfied....перлите 😆

Нямам сили ни да ям. Да меся пък абсурд. Пльоскам се аз да спя...заморих се днес доста.. 😪😪😪

# 14 774
Джоли, обичам те бре, жено! Ти си знаеш защо! Няма да те питам -Ама ти мен уважааваш ли меее, м? ( Още не съм отворила бирата).
Оплаквам се, че щерката отвори шоколадово руло и аз се наредих, къде без мен....
После ще безчинствам по план!😜😜😜

Общи условия

Активация на акаунт