Да се оплачем... 2020

• 2 113 686
  • 42 098
  •   1
Отговори
# 14 880
  • София
Сънувах сън, който вещае да се случат лоши неща и сега ми е гадно. Пък никога не съм вярвала много в тия неща.

# 14 881
Не знам, Тете. Не съм го срещала досега този ензим. Даже мислех, че е същият, който ти написа, само си му обърнала буквите. Нали знаеш покрай децата на какво сме свикнали да "гледаме" в кръвната картина.

# 14 882
Писна ми с тая корона. Меря си темпееатурата по 28 пъти на ден. И показва 37.1 понякога. Чак главата ме заболя. Приятелят ми е прав да иска да хвърля термометъра. Rage ще се побъркаме.
Ако температурата се вдигне 37,3 и нагоре чак тогава може да се притесняваш и да мислиш за коронавируса. По указания медицински.
Тъй, че споко!

Elena of Avalor и аз снощи сънувах ужасни кошмари и ММ и той. Направо не знам какво да си мисля😕

# 14 883
Донси,Честит Рожден Ден!

Кафе машината ми иска да ме изостави.
Хубав ден,момичета!

# 14 884
  • софия
И аз сънувах ужасен сън, дано вещае обратното.

# 14 885
Яно всички сме сънувал кошмари. Пълнолуние? Изригване?

Донси честит рожден ден! Здраве, щастие и много щастливи моменти!

# 14 886
  • София

Моя е хубав, но четох, че е на лошо. Бях булка.

# 14 887
  • софия

Моя е хубав, но четох, че е на лошо. Бях булка.

За булката и аз знам, че не е на хубаво. Аз сънувах че разстреляха един приятел и после се опитваха и мен да убият, забиха ми някаква стреличка в рамото, която аз отскубнах и забих във врата на единия от лошите.. преди като съм сънувала едва ужасна буря после последваха скандали...

# 14 888
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
я не се самонавивайте. сънищата показват само , че сте си легнали изнервени. Simple Smile
но е събота, може да се обяви пижамен ден... да се пийва от 11...
за здравето на Донси, може и от по-рано.

# 14 889
  • софия
Може малко да са ми умрели мозъчните клетки покрай майчинството, ама не разбирам как човек, който носи маска може да предпази другите да не се заразят, а той самия не може да се опази от заразяване..не знам дали ме разбрахте

# 14 890
  • тук и там
Аз не сънувам кошмари,но имам странни сънища от както започна карантината.То може и друг път да са били странни,ама обикновено не ги помня.Пък сега хем сънувам много и всяка вечер,хем си помня сънищата..

Някой беше писал за полицай с корона,който го преборил за 3 дни..Аз пък съм чела на много места,че след ден 3-4 има едно измамно подобрение за два -три дни, мислиш си че си се оправил и после пак те подхваща със всички симптоми,като често става и доста по-зле.Та много добре са направили че са го взели в болница,късмет е имал човека.Повечето (тук ,не във БГ),ги вземат в болница като стигнат до задух и проблеми с дишането чак.

Този месец имаме  повече разходи даже,още не са ми върнали едни 500 евро за самолетни билети,като гледам до към края на годината-я стане,я -не.и на всичкото отгоре дори не са си направили труда да отговорят..Между другото- полетите от Линдон,Амстердам,Брюксел и още доста европейски столици си вървят,нито са отменени ,нито нищо..Разчита се че хората няма да се явят на полет предполагам..
Поръчахме принтер и нов лаптоп,това заради прословутото ДО..щото от таблети не става,другата учителка пък изпраща нон-стоп материали за разпечатване.Та само този месец съм направила тези разходи,напълно излишни по друго време  и не влизащи в плана..

Да е честита Донси!Здрава и щастлива!

# 14 891
  • Страната на чудесата
Добро утро....напапкахте ли се ? Днес пак ли...ще папкате Joy
...
Добро утро, сега ставам.
Напапкахме се, пак ще папкаме. Не ме е страх, следя редовно теглото-едни обеци от бала още ми стават🤪
Днес зрял боб и музикална програма😂
Донсии, честита да си и да хилядиш!
Грижите ти да са коя дестинация да хванеш от всички харесани и кой придружител да избереш!
От всичко хубаво по много да ти се стоварва, да си безгрижна и щастлива!
Тортата е един път!

Последна редакция: сб, 04 апр 2020, 11:43 от Lucky Plam

# 14 892
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
за най-малките - неродена мома https://www.facebook.com/citymarkartcenter/videos/617093872178501/
само сега можете да гледате  Simple Smile

# 14 893
И аз в групата на сънувалите нещо неприятно.
Несъмнено сме повлияни  от извънредната обстановка, но аз снощи изгледах и един филм предложен от групата Гледах..препоръчвам и тн, за който имаше предупреждение, че може и да мине към хорърите, а там където играе Уилем Дефо емоциите са над нормите.

Сънувах в черно и бяло, почти безлюден град, само се движат някакви трамваи, подобни на онези от началото на 20век, а и обстановката бе същата. Аз имах късмета да си намеря работа като кафеджийка на втория етаж на такъв трамвай и да го поднасям на пътниците.  Имаше печка на дърва и въглища, и коминът ѝ беше втъкнат в тавана на трамвая, на печката аз варях кафето. Вероятно е бил транспорт за дълги превози щом се е предлагало това нещо, но аз обслужих само един господин. Нямаше хора.

В един момент позната от далечното минало пак ми предложи да ми държи чантата да не ми пречи/ ха де, и чанта на рамо влача/, това още като се закачвах на втория етаж, и после тя изчезна..
И се почна едно лудо търсене как да я открия, като в чантата са и телефоните ми и ключът за вкъщи.

Спя на хладно, но се събудих цялата в пот от съспенса.

Последна редакция: сб, 04 апр 2020, 11:49 от Walnuss

# 14 894
Кайсия, аз бях точно така. Мислех , че съм пушка. Отидох на работа и за няколко часа много се влоших и началничката ме прати у дома.
Не твърдя, че е КВ ама просто при мен се стекоха така нещата

Общи условия

Активация на акаунт