Да се оплачем... 2020

• 2 124 878
  • 42 098
  •   2
Отговори
# 14 865
#срало мече

Йога, пилатес, нещо друго? Аз с това бих уплатнила известно време.

# 14 866
Не, не ми е и спортно, благодаря. Цяла седмица от нас им слушам онлайн спортовете, па как поддържат форма, то не бяха гаражни репортажи на певци и спортисти-преситих се, наистина.
Мисля, че измислих, голяма тъпотия е, но все пак-вадя всичко от гардеробите и подготвям летния сезон.

# 14 867
Момичета, звъня им по телефона на Технополис, ама на ни един не вдигат.
Ще пробваме да идем на място, дано стане.

Драсни им имейл. Така ще имаш черно на бяло кореспонденция, ако почнат да те въртолят. После лесно ще я прикачиш към КЗП.

За КВ - наблюдават се също ниски левкоцити и лимфоцити и високо HDL. Говоря малко по памет. Вчера по нова тв сутринта лекар от ВМА го обясни и каза, че ако излезе това на кръвните, почти сигурно е че има короната.

# 14 868
Момичета, звъня им по телефона на Технополис, ама на ни един не вдигат.
Ще пробваме да идем на място, дано стане.

Драсни им имейл. Така ще имаш черно на бяло кореспонденция, ако почнат да те въртолят. После лесно ще я прикачиш към КЗП.

За КВ - наблюдават се също ниски левкоцити и лимфоцити и високо HDL. Говоря малко по памет. Вчера по нова тв сутринта лекар от ВМА го обясни и каза, че ако излезе това на кръвните, почти сигурно е че има короната.
Писах им във фейсбук, но може и мейл да им пиша.

# 14 869
  • софия
alina_si тва да не са едни дето бяха на промоция за 89лв? Ние взехме същите уж за фитнеса ама с това положение си седят така, питам за да си знам дали да съм нащрек за тях.

# 14 870
  • под тепетата
Някой търсеше бутерките със спрайт на labrex
https://www.bg-mamma.com/index.php?topic=297129.msg16737736#msg16737736
 Да се счита за оплакване, че ми се приядоха!

# 14 871
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Някои (St. Dobri?, май) беше дал рецепта за кифлички, с ябълка вътре и се поливат със спрайт?

биляна вече ги даде Simple Smile

Някой търсеше бутерките със спрайт на labrex
https://www.bg-mamma.com/index.php?topic=297129.msg16737736#msg16737736
 Да се счита за оплакване, че ми се приядоха!

аз като черна станция да си кажа. Simple Smile
лесни са - дечко сам ги прави.
половинката беше купил жълта лимонада - влезе вместо спрайт.
първия път ги бях попрепекла (моите обичат нещата да са кремирани), но втория път ги извадих по-рано и се харесаха повече.
маслото се усеща, може би с по-малко ще е по-добре, но това също е въпрос на вкус.

# 14 872
alina_si тва да не са едни дето бяха на промоция за 89лв? Ние взехме същите уж за фитнеса ама с това положение си седят така, питам за да си знам дали да съм нащрек за тях.
Не, 45 лв бяха, по-нагоре дадох линк.

# 14 873
Донси,честит рожден ден! Здраве и много щастие ти желая! 🤗🎉🎂 Тортата е супер!
Събудих се с главоболие... пак. Егати цикъла тоя месец. 🙄
Пийк,днес лошо време избрахте за разходка. Пробвайте по някои черни пътища. Дано успеете.
Вчера моето видя от прозореца един познат на пейките в училището и като ревна. 😣 Ми не я пуснах. Играхме преди това на слънце в двора,не е да е все вътре. Ма тоя ми идваше да го утрепя,от къде се пръкна тука да седи. 😃
Чакам да се стопли времето и да направя едно пролетно почистване и аз. Оплакване е това.

# 14 874
Пийкок, какъв коронавирус, нали доказаха, че си с грип?
Честито на Донси!  Да си жива и здрава, все така жизнена, продължавай да гледаш на живота по твоя характерен начин!

# 14 875

Понеже от теб разбрах, че е коментирал кръвните изследвания, изрових какво е казал и го пускам с цитат ако и някой друг се интересува.

"Лабораторни показатели – впечатляваща е лимфопения (ниски лимфоцити) и ниски левкоцити, ниски стойности на тромбоцитите. От друга страна много високи стойности на феритин и LDH. Тоест, ако се появи болен с двустранна пневмония, с високи стойности на феритин и LDH и ниски стойности на левкоцити и лимфоцити, диагнозата за корона вирус заболяване може да се постави дори без да се прави тампон с назофариенгеален секрет. Нивото на интерлевкин 6 помага да се оцени евентуална цитокинова буря, която е характерна за заболяването. "

От тук - https://clubz.bg/96717-kak_proticha_covid_19_zarazata_u_nas .

# 14 876
Да. С грип излезе, че съм. Но тогава не се страхуваше за кв. Майната му, мина.
Размина се ходенето. Кофти време.. тъй ще стане то. През седмицата слънце. Събота- мрак

# 14 877

Преди повече от месец аз също се оплаквах от един ужасен бронхит , който моят личен лекар неглижира до степен  да ми изпише само смукалки.
Имах рентгенова снимка, имах пълна кръвна картина , в която за първи път през живота ми лимфоцитите бяха под норма, левкоцитите на долна граница.
Бях толкова зле, че не мога да си представя да опиша пак оплакванията, които избълвах тук от безсилие.
Седмица труп на легло, просто нямаше кой пак да ме заведе в болница в момента.
Кашлица раздираща, болки в торса, за които питах тогава, някой минал ли е през такова чудо. Получих много съвети и успокоителни думи, повечето ме пращаха директно на лекар... и аз спрях да се оплаквам повече.
Защото оплакванията ставаха още по-притеснителни.
После трудния възстановителен период, през който минавах и едва си стоях на краката.
Не ми се излиза и ходи по болници сега, но много ми се иска да направя тоя тест за антитела в един момент.
Още повече в новините чух, че по американските стандарти за прием в болница дори не трябва тест , а само - висока Т, рентгенова находка, ниски лимфоцити и левкоцити.

Последна редакция: сб, 04 апр 2020, 13:23 от Walnuss

# 14 878
HDL си мислех аз - от липидния профил. Всъщност става дума за друго май - LDH ??
Объркала съм ви. Да и за феритина каза.

При вирус всякакъм левкоцитите падат. И при грип, и при друга вирусна инфекция.

# 14 879
Walnuss, аз бях точно така. Труп. Легнах и не можех да стана от леглото от болки и безсилие. А кашлицата беше... Но нямам рентгенова снимка поради други причини.

Общи условия

Активация на акаунт