Да се оплачем... 2020

• 2 124 911
  • 42 098
  •   1
Отговори
# 14 850
Честит празник Донсита!!! Много усмивки днес. И не само де !!

# 14 851
Честита да си, Донси! 💐🐑🏐🎇

Момичета и момчета, благодаря за стиснатите палци! Heart

# 14 852
Технополис работи ли?
Купихме преди 1 месец слушалки от Технополис от Мол България , които спряха да работят. Знаете ли как да действаме, искам да ги сменим?
Работят. Какви са слушалките, какво пише за гаранцията им, какво покрива тази гаранция...стискам палци да имате късмет в замяната.

Пфу, съветват след ставане да не се скача от леглото, ми 1-2 минути раздвижване...е да ама сега съм схваната от раздвижването GrinningGrinning
JVC безжични.
https://www.technopolis.bg/bg/Audio-slushalki/Stereo-slushalki-J … -S20BT-H/p/320750
Предишните Сони и те спряха да работят, но сме загубили бележката, а бяха на 1 година, взехме тези. Не смятам да ги хвърлям и тях и да купувам нови.

# 14 853
В понеделник трябва да заведа детето си на леакар в болница. Умирам от страх да не лепнем нещо. Не е инфекциозна или спешен и въпреки това.....

# 14 854
Сигме, гушкам ви. Уговорка имаш ли с лекаря?
Алина, аз бих звъннала на Технополис и бих опитала да реша казуса по телефона - направо да ми донесат нови и да си вземат повредените Simple Smile

# 14 855
  • София
Честито на Донси! Още толкова  от "почти 50" и още отгоре.

# 14 856
Имам Тетке. На детско АГ ще я водя. Дано поне бързо влезем и излезем.

# 14 857
Технополис работи ли?
Купихме преди 1 месец слушалки от Технополис от Мол България , които спряха да работят. Знаете ли как да действаме, искам да ги сменим?
Работят тези, които не са в моловете. Ние ползваме този след Младост 4, на околовръстното. Имай предвид, че е фраш /по мои критерии/, народът пазарува техника.
За смяна - звънни на телефона.

Ние ще доучваме по английски и по ИТ с малката, а отделно трябва да контролирам големия за пропуснато домашно по ИТ и имат да правят сайт. И днес ще е весело.
А, немският на малката започват, от 3 часа ще прави и това. Абе направо още един стандартен учебен ден. Само дето аз не бачкам.

Донси, Честит Рожден Ден и от мен!

# 14 858
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...
Абе, слушам преболедувалите и си мисля , че аз май съм го изкарала това КВ. Ама тогава нямаше тестове, казаха - бронхит.
Да минава всичко и да почва е да живеем сравнително нормално скоро!
Flushed
Скрит текст:
и аз така си мисля. заради всичките ти оплакания преди време, включително загубата на вкус...

# 14 859
Сигме, спокойно тогава. Щом имаш час е добре. Разказвай на детенце как протича преглед (без много детайли де), видеозон евентуално. Да се настрои психически и да е спокойно.

# 14 860
Всъщност нямам час. Приемат само спешни и родилки. Дано не тръгне някоя девойка да ражда в тоя момент.

# 14 861
...
Абе, слушам преболедувалите и си мисля , че аз май съм го изкарала това КВ. Ама тогава нямаше тестове, казаха - бронхит.
Да минава всичко и да почва е да живеем сравнително нормално скоро!
Flushed
Скрит текст:
и аз така си мисля. заради всичките ти оплакания преди време, включително загубата на вкус...
Много, много тежко беше. 2 седмици бях труп. И една седмица без вкус. Мислех , че е от инжекцията ама дали..
Слагали са ми я и преди ама не помня така ли беше тогава. После и детето беше с бронхит след снимка. Не знам какво д амисля вече. Ама температура не съм мерила Simple Smile

# 14 862
Обикновено събота чистя, пазарувам. Сега не става. Т.е. и съм изчистила (чистя ежедневно), и съм напазарувала(вече не пазарувам ежедневно).
Нямам деца за управление на обучението им, изкласиха почти.
Нямам какво да правя днес. Буквално.
Не ми се чете, не ми се гледа филм, не ми се меси и готви, не ми са правят всички тези тривиални неща, които всеки съветва сега да правим.
Ами сега?

Интересен казус са хората, които мислят, че са преболедували. Пуснете тест за антитела. Аз лично бих, за да разбера дали съм наистина. Хора около мен смятаха така, защото се влачиха зимата с какво ли не, еми не са го изкарали се установява. Не знам доколко е достоверно това тестуване, не съм капацитет. Симптоматиката се припокрива и не се ли пусне изследване, само си мислим какво ли не.

# 14 863
Момичета, звъня им по телефона на Технополис, ама на ни един не вдигат.
Ще пробваме да идем на място, дано стане.

# 14 864
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Някои (St. Dobri?, май) беше дал рецепта за кифлички, с ябълка вътре и се поливат със спрайт?

Общи условия

Активация на акаунт