Да се оплачем... 2020

• 2 124 923
  • 42 098
  •   1
Отговори
# 14 835
Добро утро....напапкахте ли се ? Днес пак ли...ще папкате Joy

Имаме да дописваме домашни...дано до обед ги отметнем.

МОН могат да наблюдават процеса в тиймс- дадени са им кодовете ни за достъп . Уж да следят как протича учебния процес....

# 14 836
  • Русе
Peacock, в района след Касева чешма има много поляни. С кола се стига до прелеза, където е спирката. След прелеза има малко вили и започва гора , има асфартов път и пътеки.

# 14 837
  • София-Младост
Технополис работи ли?
Купихме преди 1 месец слушалки от Технополис от Мол България , които спряха да работят. Знаете ли как да действаме, искам да ги сменим?
Работят. Какви са слушалките, какво пише за гаранцията им, какво покрива тази гаранция...стискам палци да имате късмет в замяната.

Пфу, съветват след ставане да не се скача от леглото, ми 1-2 минути раздвижване...е да ама сега съм схваната от раздвижването GrinningGrinning

# 14 838
Не вярвам да са отпуснали режима на КПП-та. В София даже нови ще слагат (или миналия уикенд са сложили) при селата по северната тангента за уикенда.

Вчера ММ реши да покара колата, че бил сложил някаква добавка преди ИП, пък трябвало да се изразходи резервовара. Стигнал до КПП, питали го накъде, казал, че искал да направи кръгче и го пратили да обръща и да прави кръгче към вкъщи. Joy

# 14 839
Каквото и да пише..2г гаранция си имат слушалките. Аз бих ги оставила за рекламация.

# 14 840
  • София-Младост
Каквото и да пише..2г гаранция си имат слушалките. Аз бих ги оставила за рекламация.
Ето ти пример какво не включва гаранция
https://canyon.bg/ogranicheniya-na-garantsiyata/

# 14 841
Няма значение...аз бих предявила рекламация по установения ред. С протокол и вписване в книгата им за рекламации. И бих изчакала ПИСМЕНИЯТ им отговор.

Но това съм аз. Друг воже да предпочете да ги хвърли и да си купи нови. Защото не му се занимава. Хора разни..

# 14 842
  • sf
Няма да се оплаквам. Черпя ви с дизайнерска торта по случай "Еех, мамо, вече гониш 50те!" 🤣

# 14 843
Донси Tada Flowers Rose Честит Рожден Ден Tada Жива, здрава и много обичана! Kissing HeartHeart

# 14 844
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
донси, щом ги гониш и още не си ги стигнала, не се оплаквай - празнувай!
Simple Smile жива и здрава да си.

# 14 845
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Добро утро! Станах в 6,20 ...Все така ставам да му се невидяло! Всички спят, а аз до 8,30-9,00 кукувам сама ... Сега за капак на всичко искат палачинки ... Обичам палачинки, обожавам пържени картофки ... Но и двете неща ненавиждам да правя, защото трябва да съм залепена за котлона ... та, започвам съботния ден със залепване на котлона - от това се оплаквам и дано да е само това за днес!

Еха, прекрасна торта!!! Честит ти ден, Донси! Да си здрава ти и обичните ти!!! Всичко друго е "вятър и мъгла"!

# 14 846
Grinning
Честит рожден ден, Донсита!

# 14 847
  • при моите деца .....
Е, честит рожден ден, Донеси!
Здраве и късмет!
И аз съм овне....
Не празнувам рождения си ден в компания, та ИП няма да промени нищо.

# 14 848
Донси, Честит Рожден Ден! Радвай се на живота и другия рожден ден  с отбора на Барселона да отпразнуваш! Виждам, че си фенка.

# 14 849
Донси, бъди честита! Бъди здрава и обичана.
Абе, слушам преболедувалите и си мисля , че аз май съм го изкарала това КВ. Ама тогава нямаше тестове, казаха - бронхит.
Да минава всичко и да почва е да живеем сравнително нормално скоро!

Общи условия

Активация на акаунт