Да се оплачем... 2020

• 2 133 231
  • 42 098
  •   2
Отговори
# 16 230
  • тук и там
Интересен метод.Това със капачки със винт става ли? В смисъл че нямам нито капачки,нито затварачка за буркани..

# 16 231
Всичко ми е слято, но петък е последният ден от ДО и го чакам от понеделник още и следя. Wink
Което ми напомни, че трябва да дам отчет за ДО по вайбър. Нашето ДО е такова. Но и не видях друг родител да го е направил, а госпожата много ми се помоли. Сядам да пиша ферман, ъъъъ отчет. Дано ми пишат 6 Joy
И нашето е по вайбър. Много съм разочарована от учителката.
Аз също слагам в хладилника в буркани с винт, но държат няколко дни, не ги оставям по повече. Пукат като се отварят, когато ги сипвам горещи. Нищо специално не правя, даже започнах да го правя с цел да си освободя тенджерата за следващото готвене, не държа много посуда.
Скрит текст:
Уф, дразнят ме тези готварски теми.

# 16 232
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
глупаво ми е оплакването, ама съм набрала и аз ще се оплача.

времето е хубаво, отваряме вратата на балкона а отвън... гмеж и ужасТ.
под нас е магазин, често се случва хората да дойдат с куче и да го вържат на декоративната оградка пред магазина докато пазаруват.
ей сега - вързали едно точно под балкона, то лае та се къса, алармата на колата на ъгъла се включва... и така половин час.
Скрит текст:
е, като знаеш, че кучето ти е нервно защо тръгваш с него на пазар! нали уж кученцата са ви като деца, като знаете, че точно това чакане го изнервя защо му го причинявате?
и на мен. Flushed

# 16 233
  • Варна
Днес го ударихме на мързел и зарязахме ДО. В тая връзка ще се учи ли или няма да се учи другата седмица? На сайта на МОН няма нищо.  В нета има най-различни публикации.

# 16 234
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
зависи от училището.
нашето е решило да делкаме 50/50 Sad
не съм доволна.

# 16 235
  • Куциндрел
При нас ще е лека програма и учителката ще дава задачи за рисуване или апликиране.
Има моето да наваксва с песничките по музика, така че това ще е задължително.

# 16 236
  • Somewhere in the World
Oф,това пълнолуние така ми е опънало нервите...всичко ми е черно - не мога да спя,а ако задрема сънувам бесни динамики,ММ е като черна станция,само гледа и чете всички новини за тоя пусти Ковид/ въпреки моите молби да не го прави/.От 3 дена сме на нова мода в къщи - мобилните телефони стоят в коридара, щото щели да ни убият клетките! Мъка ви казвам! Добре че в четвъртък ходя в офиса,верно сама съм,ама пак е разнообразие. Е и ходим след това на пазар - това ми е социалния живот ,а ММ като свекърва - това е скъпо не го вземай,тези плодове за какво са ни,ама разни глезотийки за него - може! Ааааааа !
Слава на Бога ,че за сега аз имам работа, при него не е много ясно какво -що и нищо не им казват. Може би това го влудява, ама нали за това сме заедно - ще минем и през това. Изпаднаха ми и на мен малко странични пари, ама аз ги сложих в банка с капан да не пипам, щото готови пари много бързо летят, и на моменти го усещам как не ме жали много много, ама да е здраве.
Седя на терасата с едно кафе от 2 часа и ви чета и събирам слънце,а отдолу е митинг - деца,баби,майки около 15 бройки се струпали.Незнам,незнам - дано не ни връхлети наистина пика ,че ще е страшно.

Ени,честита да си - здрава,щастлива и ценена да си от любимите ти хора! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пт, 10 апр 2020, 17:57 от Pretty_Mama

# 16 237
  • София
Днес го ударихме на мързел и зарязахме ДО. В тая връзка ще се учи ли или няма да се учи другата седмица? На сайта на МОН няма нищо.  В нета има най-различни публикации.
В сайта на Руо София, в раздел Служебна кореспонденция има писмо от МОН за олекотена програма, но как ще я приложат отделните училища, вече е друг въпрос.

# 16 238
  • София
Не издържам вече, решила съм утре да забегна. Не сме излизали от 13.03. Сега се чудя дали ще ни пуснат на КПП-то. То децата пожълтяха вече. Незнам какво да пиша в декларацията!

# 16 239
Класната прати сутринта решението си. Всеки учител/училище/директор си решава индивидуално. Ние се скъсахме последните седмици, нямаме за наваксване и другата седмица ще имаме рисуване и т.н. само.
Големият ще имат по един блок в понеделник и вторник, по езика явно са добре, защото ще почиват. Според това до къде сте с материала е.

# 16 240
  • София

В сайта на Руо София, в раздел Служебна кореспонденция има писмо от МОН за олекотена програма, но как ще я приложат отделните училища, вече е друг въпрос.
Току-що съобщиха за заповедта на министъра, та дано не се намери някое училище, което да се опита да я заобиколи.

# 16 241
  • София
Не издържам вече, решила съм утре да забегна. Не сме излизали от 13.03. Сега се чудя дали ще ни пуснат на КПП-то. То децата пожълтяха вече. Незнам какво да пиша в декларацията!
Кажи някъде ще бягаш, та да измислим. 😂

# 16 242
  • софия

Че имате къща на село и ви е спукан водопровода Wink

# 16 243
  • софия
Ама дали няма да кажат да иде само тя, може ли и с децата по такъв повод?

# 16 244
  • Бургас
Стана ми мъчно за Жълто цвете,нали сме си наборчета,че не може да празнува юбилея си.Disappointed Relieved

След моя юбилей затегнаха мерките,появи се Щабът!
Обаждат ми се приятели да ми кажат,че моя РД е било последното хубаво нещо ,което им се е случило.
То и за мен така!

Този нов бутон е гаден!Не че не сме били публични,но кой се сеща за БГ Мама?!Бяхме си като малка секта или голямо семейство.Сега-разграден двор!Ако чуете,че съм умрЕла,да знает,че свеки е прочела постовете ми!

Общи условия

Активация на акаунт