Да се оплачем... 2020

• 2 133 124
  • 42 098
  •   1
Отговори
# 16 530
  • София
И Цветница, и католическият Великден са утре.

# 16 531
и да не се месим кон с кого излизал, кон с маска, кой без маска , кон в парка , на площадката. Пууу, какви времена настанаха.. да се ненадява човек Wink
Joy Кон до коня Joy
Пийк, не се сърди, знам, че е неволно Hug

Много забавно се е получило, и мен ме развесели. Но с тия телефони, мелефони ...става герап У понякога. Ако изобщо имате спомен от последното кво значи, де.
Айде на вица, аз черпя Wink
Честно, тоя път не си четох коментара

# 16 532
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
силно се надценяваш.
нищо чак толкова важно и ценно не си казала (предвидила), че някой да трие заради цензура точно на твоето мнение.
просто нито тона ти, нито поста ти бяха нормални или поне верни.

# 16 533
Синът се прибра от купона за рождения му ден на патерици. Това е добрата новина. Естествено го разпитах какво са поръчвали за яздене и пиене. Купили са Кантарджиевото и за това му е помогнал....Баща му. 😣 С препоръката-да не се напива....много. Каза, че го е послушал.Без думи съм. 😫

# 16 534
Фроузън, ти пък да не видиш нещо от мен , ей.
Поръчали си нещо за яздене ,вика Wink

# 16 535
  • софия
Фроучън, май и тук се е включил автокоректорът на телефона Grinning
Добре се е прибрал да си отдъхнеш. А за кантарджиевото лекарство - ами пази се отговорно от вируса момчето Grinning
Аз пък боря вируса с пастички Grinning

# 16 536
😂😂😂😂
Хаха, чак сега го видях.  Днес много коне, много яздене.
Викам -Тази Пийк пък какво пише? Не зацепих в началото. Добре сме,  де.😅

# 16 537
Оплаквам се, че си спрях тока с една торта. Дето ще си я ядем само с мъж ми, защото явно гости за имен ден няма да имам Sad ама пусто мерак. Торта , та торта. Ей на , ся сядам. На 4 етажа и с най- якия крем- сметана + карамелозорано кондензирано мляко.. утре ще се свиним...

# 16 538
  • Куциндрел
Католическата църква, до колкото знам, е затворена още от началото на ИП. Предават литургиите онлайн. Така че утре се очакват православни християни по православните църкви.

Голямо мрънкане за изтрити постове. На всички ни трият мнения. Нещо по-забавно от броенето на постовете нямаш ли?

# 16 539
За изтритите постове не знам, ама назидателните поучения на девойки, живеещи в страни със стотици хиляди заболели и десетки хиляди починали, много ме изнервят.
Надявам се утре сънародниците ни да проявят разум и да не се бутат по църкви и манастири!

# 16 540
  • софия
Оплаквам се, че си спрях тока с една торта. Дето ще си я ядем само с мъж ми, защото явно гости за имен ден няма да имам Sad ама пусто мерак. Торта , та торта. Ей на , ся сядам. На 4 етажа и с най- якия крем- сметана + карамелозорано кондензирано мляко..
Ако ти е много тортата прати няколко парчета към мен, на мен торта никога не може да ми хартиса 😁
Сега си спомних майка ми за рожденбите ни дни със сестра ми как правеше едни огромни торти на няколко етажа.
Оплаквам се,че ми се дояде торта,а нямам.

# 16 541
  • Бургас
Католическите,синагогите,джамиите-всичко е затворено!Само ние сме в 18 век!

Мен също ме трият,ама не ми пука!

# 16 542
  • София

Байряма повече ме интересува, че там са ми повечето приятелки.

На 24.04 - започва Рамазана. Байряма е на 23 - 25.05.2020.
Надявам се да удължат ИП, че като се заприбират от Турция и Европа .....

# 16 543
Оплаквам се, че си спрях тока с една торта. Дето ще си я ядем само с мъж ми, защото явно гости за имен ден няма да имам Sad ама пусто мерак. Торта , та торта. Ей на , ся сядам. На 4 етажа и с най- якия крем- сметана + карамелозорано кондензирано мляко..
Ако ти е много тортата прати няколко парчета към мен, на мен торта никога не може да ми хартиса 😁
Сега си спомних майка ми за рожденбите ни дни със сестра ми как правеше едни огромни торти на няколко етажа.
Оплаквам се,че ми се дояде торта,а нямам.
Моята свекърва ( лека ѝ пръст) , винаги правеше точно такава - огромна домашна торта- 4 огромни блата, много крем. За нова година винаги имаше такава. Реших да не прекалявам аз - 3 блата и много крем

# 16 544
  • София
Снимай я, утре ще похапнем виртуално за твое здраве. 🍷

Общи условия

Активация на акаунт