Да се оплачем... 2020

• 2 133 109
  • 42 098
  •   1
Отговори
# 16 500
Ох, моя близка е именичка утре, двете със сестра й са само, искат да се съберем,сто пъти отказах, а толкова искам! Изкукваме вече, но не смея. А народа щъка, разкъсвам се сега дали преигравам с всички мерки или обратното Sad
И мои близки имат имен ден и днес и утре. Преди 20 дена пък кръщелницата ми имаше рожден ден. Винаги сме се събирали Сега няма. Макар че се събираме 5-6човека в никакъв случай не бих отишла. Особено аз.

# 16 501
Аз вече на два пъти се видях във фейсбук от прословутите доносници на ДС. Веднъж аз и ММ седнали на една пейка да си махна камъче от кеца. На отсрещаната пейка имаше баба и дядо. Това бяхаме всички в градинката.
Следващият път се видях на снимка , ходейки по улицата с още 10 човека по тротоарите всички спазвайки дистанция ....с коментар 'каква важна работа имат безработните?' Не знам как успя да фокусира табелите на гърдите ни 'безработен' от балкона си...

# 16 502
Искам ИП да свърши, защото хората лекинко взеха да прекаляват. Всеки гледа другия , сипи го с пръст, мрънкат , че се чака пред магазините, мрънка се за всичко , направо аман. Не е тегаво стоенето у дома, тегаво е постоянното мрънкане на някой за нещо.
Дари, не визирам твоята реакция. Просто вече тая изолация и следене идва в повече. Да си ходим на работа, са си гледаме живота и да не се месим кой с кого излизал, кой с маска, кой без маска , кой в парка , на площадката. Пууу, какви времена настанаха.. да се ненадява човек Wink

Последна редакция: нд, 12 апр 2020, 09:29 от PeacockLove

# 16 503
Народът изтрещява. И което е по-лошо, изтрещявайки стига до крайности, които наистина ще подпомогнат разпространението. Управляващите вместо да спорят дали да въвеждат маски или дали да се ходи на църква на Великден, не е зле някой да обърнат внимание на хората, че разходка от време на време за половин час без да се буташ в хората, няма да те разболее, а ще ти помогне да не изпаднеш в особено състояние, в което снимаш хората през балкона или се чудиш как да се спасиш през някое КПП. И преди да скочи някой - не напразно с малки изключения, където мерките като цяло са взети прекалено късно, разходките дори и с ограничения са позволени. Че даже и обясняват защо.

# 16 504
Уф съседа ми от 15.58ч си е организарал рап дискотека.....вече се побърквам, на тези отворени прозорци, все едно са при мен колонките. Цял следобед слушах метал и си правих упражненията, успявах що-годе да замаскирам шума. Ама сега съм се опънала на дивана с лаптопа и сериалите...и пак че съм пуснала колонките.....баси и шума на онова малко човече, не може да се заглуши....Разбира се сега дъни на абсолютен максимум. Дано жена му се прибере скоро....И съседите мишоци, никой не ще гък да каже.
И за капак има 3 годишно дете, което е постоянно вкъщи. И като се кача да го 'моля' , детенцето пита през вратата кой е и ходи да тропа на вратата на баща си, понеже той и звънеца не чува.
Страхотен баща - детето оставено само в останалата част от апартамента без никакъв надзор....
2 пъти вече на косъм до бой сме стигали. Решила съм в понеделник при кварталния с подробен опис на последните 4 месеца.

Последна редакция: сб, 11 апр 2020, 19:57 от bubanka

# 16 505
  • София
Аз вече на два пъти се видях във фейсбук от прословутите доносници на ДС. Веднъж аз и ММ седнали на една пейка да си махна камъче от кеца. На отсрещаната пейка имаше баба и дядо. Това бяхаме всички в градинката.
Следващият път се видях на снимка , ходейки по улицата с още 10 човека по тротоарите всички спазвайки дистанция ....с коментар 'каква важна работа имат безработните?' Не знам как успя да фокусира табелите на гърдите ни 'безработен' от балкона си...
Втория донос и аз го видях Imp в люлинската група са големи праведници, само дебнат и качват. А пък по улиците пълно с народ без маски. Полицията обаче обикаля сериозно днес и разтурва седенките.

# 16 506
Сякаш в началото хората се стреснаха и повече се изпълняваха препоръките. Сутрин се чакаха брифингите, хората харесаха генерала вярваха му. И после се почнАха фалбите на ББ как той направил това, направил онова. Как пари няма, имало много ама сега вече няма. А хората се чудят на къде да хванат. Нямат работа, няма пари, няма кой да им гледа децата ако те са на работа. И в същото време се заговори за огромен дълг, за пари от ЕС. И хората започнаха да се чудят, дали пък всичко не е заради това.
Абсолютно съгласна.
Оплаквам се, че в това хубаво време не мога да изляза извън града.
Аз съм от тези, които продължават да спазват максимално стриктно мерките, но като гледам навън е пълно с хора и почти всичко работи.

# 16 507
  • Оптимист по принуда
и да не се месим кон с кого излизал, кон с маска, кой без маска , кон в парка , на площадката. Пууу, какви времена настанаха.. да се ненадява човек Wink
Joy Кон до коня Joy
Пийк, не се сърди, знам, че е неволно Hug

# 16 508
  • софия
И мен ме мъчи слънчицето навън и как аз си седя вкъщи. Ама все си повтарям, че е за мое добро и затова спазвам всичко стриктно.
Сега ми звънна един съсед - утре ще слагат камери пред входа и естествено едната ще се пада под моята тераса точно. Та предупреди, че в 8 почват пробиването и поставянето. Аз не че спя до късно де, тия дни все ставам към 8 без 15 като по график, ама ще се почне бучене от рано.

# 16 509
  • Куциндрел
Към три чАса беше.  На няколко пъти се случи.
Не сазнам стигали до нашата част на булеварда.

# 16 510
и да не се месим кон с кого излизал, кон с маска, кой без маска , кон в парка , на площадката. Пууу, какви времена настанаха.. да се ненадява човек Wink
Joy Кон до коня Joy
Пийк, не се сърди, знам, че е неволно Hug

Много забавно се е получило, и мен ме развесели. Но с тия телефони, мелефони ...става герап У понякога. Ако изобщо имате спомен от последното кво значи, де.

# 16 511
Благодаря ви, еми утре виртуално ще си празнувам с вас и Кантарджиевото лекарство, както обикновено Hug

# 16 512
  • София
Ние цял ден сме на вън, откога не бяхме стояли на въздух така. Резултатът е аз и децата изгоряхме жестоко - лицата ни са на домат. Изобщо не се сетих да взема слънцезашитен крем.

# 16 513
  • Бургас
Фроузън,страхотна е дъщеричката ти!
Доволна си изглежда.Аз още следобяд я видях,но нямах време да пиша.

Не знам кой и за какво трие.За АбсурТ не съм съгласна,че е груба.Тя по принцип като я зная каква е резачка,сега направо е мека.Намерили кога да трият!:smiley:

Оплаквам се от БПЦ!Мразя ги от цялото си сърце!

# 16 514
Дъщеря ми говори с братовчед си. Детето като разбра, че е излизала днес и дръпна една тирада, че навън е МНОГО ОПАСНО И МНОГО ХОРА УМИРАТ. Баси, чак пък толкова да си плашим децата..... Май ще прекратя тия вайбър обаждания.

Общи условия

Активация на акаунт