Да се оплачем... 2020

• 2 133 085
  • 42 098
  •   1
Отговори
# 16 560
Честит празник 💐🌼🌼
Спя си аз, като да не повярваш до по - късно от 6, и хлапето пристига с гръм и трясък. "Мамоо, генерала.. Ставай, дават Генерала". Подлудихме ги децата, ейй 😁😁😁

Ама нямам нерви да го гледам, пия кафе на терасата,малко да ме лъхне, че мн ми се мога главата, май от преспиване то.. Пфуу

# 16 561
Честит имен ден на всички с прекрасни имена на цветя!
Днес и моето цветенце има имен ден. Heart Eyes

# 16 562
Превъртях брифинга. Еми яд ме е, лекарите се молят на безсмъртните дебили на този светъл празник! Не знам как издържат да ги спасяват!

# 16 563
  • София-Младост
Брифинги не гледам, въпреки че се будя в 6...не съм чак такъв мазохист.
Обаче чета, че папата отслужил великденско богослужение при закрити врата...Че ние по-вярващи ли сме, та не може и при нас така...
Честит имен ден на всички носещи прекрасните си имена на цветя!

# 16 564
Добрутро и от мен Hug
Честит празник на всички цветенце, дръвченца и тревички!!! Kissing HeartAnimal Bee
Здрави, усмихнати и обичани!!!
Beers Пропих се с вас! Joy

# 16 565
Не, не, за мен това е против всяка логика. Генерала обяснява как не могат да затворят църквите. А в същото време идват хор да ни обясняват как да не се ходи в отворените църкви, защото няма свободни камери , няма достатъчно чували за трупове. Уж вървим напред, а всъщност те правят така, че да вървим назад с техните мерки.
Оплаквам се, че станах прекалено рано Sad Вече изпих кафето , направих баницата, мъжете спят Sad

# 16 566
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
интересна статия
възбужда много въпроси.
Sad

# 16 567
Нали вчера и аз точно от това се ядосвах - не им стиска да наложат забрана да се струпват в църквите сега по празниците. И ясно да кажат - забраняваме!!

А те - молим ви, много ви молим...не ходете. Призоваваме. Апелираме.

Сбъркана работа 😩

# 16 568
Уж се бият в гърдите , че са взели всички мерки , а местата със струпване на много хора не са забранени. Министърът на здравеопазването забранява пазарите. Защото явно там се струпват повече хора, отколкото в Кауфланд. Как да не си помислиш , че се работи за чужди интереси?
Ох, не трябва да говоря срещу тази жена , но ще кажа , че министърът на труда и социалните политика хвърля яко прах в очите на хората. Уж работят за хората ама ...пак не съвсем.
Оплаквам се, че с всеки изминал ден ситуацията става много тежка. Тази жена казва : 20 000 човека запазиха работата си. После казва 12 000..
И едно семейство имало доход 2500 лв. Къде ги?? Повечето хора работят на минимална заплата.

# 16 569

Много полезна статия. Която както винаги показва, че не религията е виновна, а отново част от хората с тленните си греховни намерения как  я обръщат в своя полза. Не случайна е притчата за митаря и фарисея.

Честит Великден, Добри! Божията Благодат да е над теб и близките ти хора!
Скрит текст:
...
На всички празнуващи Цветница , на всички именици - здраве, късмет и светли помисли!

Оплаквам се накрая, че ми е изчезнал православният телевизионен канал.
Разхождам се насам-натам  с дистанционното да търся предавания, подходящи за празника  и попаднах на Травел Тв с много интересен филм за земенския манастир. Нищо не знаех за него.
И една  картина с много необичаен сюжет, изрисувана на стената вътре. Ковачът е трябвало да изкове пироните за кръста на Христос, но ръката му се вкаменила и тогава жена му ги направила. Тия жени, бе..
Скрит текст:

# 16 570
Цялото министерство е... нямам думи...а статията е право в десятката...
Интересна картина с жената на ковача Simple Smile Wink така е, от време оно

# 16 571
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Благодаря, момичета.
цветно и ароматно да ви е на днешния празник.
Simple Smile

# 16 572
Честито на всички които носите цветни имена. Здраве и щастие желая.

# 16 573
Честит празник на всички цветета!
Честит празник, Добри!

Оплаквам се, че нещо доста тегаво ми стана.

# 16 574
Цвете ли съм, дърво ли, бодил или плевел, но днес съм именячка Simple Smile
Честит празник!

ПП - статията е страхотна, жалко само, че леко е погалено висшето духовенство.
Walnuss, подушвам, че сме от една порода Wink Снимката с яйцата и Густав Климт си ги взимам като подарък за празника! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт