Да се оплачем... 2020

• 2 133 043
  • 42 098
  •   1
Отговори
# 16 590
  • Ланкър, планините Овнерог
Честит празник на цялата флора в темата!

# 16 591
  • ново
Честит празник цветни момичета (и на момчетата ви) Flowers Hibiscus
Аз станах в 9,30 ч., благодарение на кавгата на съседите. Викаха, тропаха врати...писна ми от тях.
И брифинг не съм гледала цяла седмица, все ставах след като е свършил, оплаквам се и от това.

Пийк, за сега само маските са задължителни, брифинга не е. Smile

# 16 592
  • Страната на чудесата
Честит празник на всички!
Да сте живи, здрави, обичани и споделени и в хубавите, и в трудните моменти! Да имате рамо, на което да облегнете, изплачете и изпразнувате всеки житейски повод!
Да ви почерпя виртуално и за моята Цвета Simple Smile
Скрит текст:

# 16 593
Честит празник на всички!
Пожелавам ви скоро да прегърните близките си хора, които в момента са далеч от вас!

Аз не съм много по празниците, знаете..ден като ден е за мен Simple Smile
Сложих един проС боб да къкри. Ще се опитам да намеря една стара книга - да я препрочитам, и без това не помня за какво се разказваше, помня само че ми беше харесала........

# 16 594
Хаха Тет,и аз накиснах бобец. Ама ти гледай да не го загориш. 🤪🤗

# 16 595
Ще го дебна...сложих в голямата тенджера, че и за утре да имат. И за вдугиден Nerd...че съм на работа утре.

# 16 596
криво ми е.
децата ми на две страни, братята и майка ми на две, ама други...
Sad и това ще мине, но днес не ми е Климт, по-мяза на Ешер.

Добри, разбирам те..Почти няма вече фамилия, която да е събрана като чорбаджи Марковата на хлад под асмата и да е символ на споделената традиция. И по други причини освен извънредните напоследък.
Стискаме зъби и благодарим, че поне сме във времето на технологиите, които ни сближават.

А и нито на Климт му е било все цветно, нито Ешер е само черно-бял. Има нарисувани бели птици, а бялото освен символ на надеждата е и  спектър от цветове. Исак Нютон го доказва.
Разтвори днес бялото в душата си в цялата му палитра.

Пък от времето на чорбаджи Марко имаме тук алтернатива на Ганковото кафене. Всеки да влезе , да си сподели и някой да го прегърне с дума.

...................................
На нововлезлите  именички отново - здраве, усмивки и цветност!

# 16 597
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
вие двете, не излизайте от темата, хем една друга ще се подсещате, хем и ние ще напомняме за боба. Simple Smile
чакам официалното съобщение Wink
https://www.youtube.com/watch?v=avVPmGBIh0s

# 16 598
  • Ланкър, планините Овнерог
Да не остана по-назад, и аз имам накиснат от снощи боб.

# 16 599
  • Сф
Честит празник!Аз вчера си купих страхотно сакъзче без да искам-спонтанно и после чух по новините ,че щели да затварят борсите днес Simple Smile, ех ,от малка съм си умничка! В моето с-во се е празнувало винаги заради татко.Та, малко ми е и тъжно.
Как изгоряхме от гьола вчера..не е истина..

# 16 600
Честит имен ден на всички именички! Бъдете здрави и благословени!

# 16 601
PeacockLove , Честит празник! Бъди здрава, много обичана и щастлива! Flowers Hibiscus

# 16 602
Майка ми е купила хубав букет . Снима ми го.
Миналата година на Цветница бяхме по женски с всички от родата на една вила и си прекарахме страхотно. Толкова ми се иска пак да се съберем Sad баба ми стои сама, ние тук, братовчедките ми на две страни. Няма да е хубав Великден тази година. Ама съм се заедила с 2 кори с яйца да боядисваме..има да ядем яйца до втръсване после.

# 16 603
  • Countryside
Честита Цветница на всички! На Тетка и Пийк честит имен ден!
Да сте живи и здрави и ние покрай вас и да минава и заминава пустата корона!

# 16 604
Аз трябва да ставам...изпих кафето с вас, пак успях да го забравя и като замириса къщата се усетих...толкова съм отнесена.
А сега трябва да приготвям някакво 4-5 степенно меню..  Да почетем човека с цветно име и у нас.
Не, определено не съм най-добрата готвачка, дано ми се получат заплануваните неща за трапезата.

Общи условия

Активация на акаунт