Да се оплачем... 2020

• 2 133 058
  • 42 098
  •   1
Отговори
# 16 575
Скрит текст:
Нали вчера и аз точно от това се ядосвах - не им стиска да наложат забрана да се струпват в църквите сега по празниците. И ясно да кажат - забраняваме!!
Тете, аз чета в другата тема. Там не спряха да плюят ограниченията, нямало нужда, нямало вирус, грипа и незнам си какво си. Не им стиска, трябва и да се харесват, да. Аз давам още някой и друг ден и ще хлопнем кепенците.
Освен туй ЕС-то така им казва, да не мислите, че ББ го е измислил това с молитвите Wink Всичко е спуснато.
Вчера пуснах сина да се види с гаджето. 1 път за месеца, оплаквам се, че сега ще треперя поне седмица. Така де, не, че ме е страх, ама - ще броя, да мине периода. Дупка ми направи на главата, истерии, щял да мре. Казах му, че ако го спрат - глобата ще си я плаща от джобните, няма да му я плащам аз.

И аз съм католичка, за първи път откакто живея отделно от родителите си боядисвам яйца и за този празник. В четвъртък ги намазахме, да забавляваме малката, пък и крайно време е и мен да ме уважат.

Честито на всички именици!

Когато казаха накрая 450 лв. за нова електроника тогава се съгласи. Ако пак се дърпа, ще му прехвърля миенето на посудата, до седмица най-много, вярвам ще клекне.
Тони, и аз прехвърлих миенето на съдовете /при нас проблемът беше неработещо горно ниво/, след 2 дни новата перка беше вкъщи и монтирана Wink Действай!

Хепи, ще им се молят, ще им се молят, пък ще хлопнем и ние кепенците.
Извинете за чаршафа, ама влизам веднъж на няколко дни и изчитам назад.

Последна редакция: нд, 12 апр 2020, 10:02 от Анонимен

# 16 576
Цвете ли съм, дърво ли, бодил или плевел, но днес съм именячка Simple Smile
Честит празник!

ПП - статията е страхотна, жалко само, че леко е погалено висшето духовенство.
Walnuss, подушвам, че сме от една порода Wink Снимката с яйцата и Густав Климт си ги взимам като подарък за празника! Simple Smile

Честит празник, най-добра тетка! Цвете ли си, дърво ли си е без значение- имаш име с коренче в земята, от която да теглиш сили! Природна сила и стихии има в тези наглед нежни цветни имена.

Радвам се, че имам нещо дори толкова дребно, което мога да ти дам, и което видя като подарък. Но той всъщност е  само реванш ...за онази книга.
Да, няколко тук сме от една порода. Не им го казвам на всички, но това е без значение.

# 16 577
  • тук и там
Честити да са всички носещи имана на цвета! Здраве,щастие и любов им желая!
Честит празник и на католиците в темата!

Моите спят,за сега няма от какво да се оплаквам,освен че ей сега ще трябва да крия яйца във къщата ..и двора.После ще се дебнат със свраките кой първи ще докопа яйцата..Grinning
Между другото-цяла зима  имаме проблем със гарваните-защото изкарваме боклука в торби пред къщите един път седмично(в нашата община).И гарваните  навсякъде във Белгия са се научили да пробиват тробите и да измъкнат неща за ядене.Естествено разпиляват навсякъде боклуци.Последно не съм ги мяркала тях,но пък свраките ги виждам да ровят в градината.Та с тези лъскави опаковки на яйцата...може децта да останат без яйца,за сметка на свракитв..

# 16 578
Честит празник на всички с име не цвете и на всички, които не са цветя за мирисане! Имам много да честитя днес!

Добро утро! Днес кафето пия без захар- неприятно, като изтеклия месец.

tetka_the_best, Честит Имен Ден! Пожелавам ти здраве и много поводи за усмивки! Весел празник!

Последна редакция: нд, 12 апр 2020, 10:39 от Sunnyhobi

# 16 579
  • France
Честит имен ден на всички цветя Flowers Hibiscus. Да сте живи и здрави.
Весел Великден на католиците във форума.
ММ е станал в 6 и половина да скрие яйцата. Аз още не мога да се освестя. Joy
Скрит текст:
Питате защо ББ не взима твърди мерки, а се моли. Така като нещата идат у киреча, вината ще е в "мат'риала". На това му се вика бягане от отговорност.

# 16 580
Скрит текст:
Питате защо ББ не взима твърди мерки, а се моли. Така като нещата идат у киреча, вината ще е в "мат'риала". На това му се вика бягане от отговорност.
Точно така е! После ще сипе всичко в нашата градинка.

# 16 581
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
криво ми е.
децата ми на две страни, братята и майка ми на две, ама други...
Sad и това ще мине, но днес не ми е Климт, по-мяза на Ешер.

# 16 582
Ми аз си лежа, най много да мина да взема набързо месо, че го изядоха...почти не излизаме, не се виждаме с близки. Спазване доста стриктно мерките, за себе си го правим. Останалите...не знам. Sad Здрави да са! Не желая на никой болест и зло!

# 16 583
Grinning Честит празник на всички празнуващи!

Основният мотив да не се затворят църквите е популистки - веднага част от активното във фб население ще ревне "и по комунизма не е било такова" и баш баканът ще натрупа негатив по тази линия.
Затова сега страни с далеч повече вярващи и с много повече и по-редовно посещаващи църковни служби са със затворени църкви, а ние не.

ЕК е предупредила, че възрастните и хронично болните трябва да бъдат в социална изолация поне до края на годината, поне докато не се появи ваксина... Ако е вярно, това означава много по-дълбока криза, отколкото се опасявахме първоначално... От това се оплаквам...

# 16 584
Оплаквам се, че можеше сутринта на Цветница ДА НЕ започва с изказвания за морги и чували за трупове.
Съвсем ми скапаха празника.
Толкова обичам именият си ден , а днес ми е криво Sad

# 16 585
Честит празник на всички празнуващи! 🌺🤗🎉
И ние с детето сме именнички,та ще се пие и днес. 🤣🤣🤣
От това се оплаквам. 🤪

# 16 586
  • France
Разбирам те, Добри. Този уикенд, трябваше да сме с цялото семейство на ММ, а следващия, с моите родители. Щяха да летят сряда, за да боядисваме яйцата четвъртък. Баща ми всеки Великден готви агне, да си оближеш пръстите. А сега... толкова се притеснявам за тях.

# 16 587
Честит празник, пийкок Hug ама на теб все ти е криво Hug не се ли ваксинираш редовно Wink

# 16 588
  • София
Честит празник на всички празнуващи! Бъдете живи и здрави!
Днес за празника съм особено красива с изгорялото лице. За детето да не говоря, чак ушите са му изгорели.

# 16 589
  • софия
Честит празник Добри, Пийк,Ени,Тетка и дано не пропуснах някой още. Аз да се оплача,че днес сестричката ми е именничка и за първи път няма да сме заедно на именния й ден. Липсва ми много,месец вече не сме се виждали.

Общи условия

Активация на акаунт