Да се оплачем... 2020

• 2 125 787
  • 42 098
  •   1
Отговори
# 16 890
  • софия
Оплаквам се, че тия над мен пак са си заформили дискотека. Кънти музика на макс. Поне да ми пуснат хубава.

не е най-доброто време за мотаене из лаборатории и болници, но е добре да го направиш.
Точно затова съм ти написала такъв дълъг роман на съобщение, та дано не ме препсуваш много, че те тормозя Flowers Cherry Blossom

# 16 891
  • София
Оплаквам се че не спирам да пълнея, а не е като да съм слабичка по принцип. Какво ще правя не знам. Всичко ми е безнадеждно, уж гласувам... А дебелея зверски!!! Направо се мразя от дън душа, искам да взема един нож и да режа и да режа тия пластове сланина.

изследвала ли си инсулин и захар?
хормони на ЩЖ?
не е най-доброто време за мотаене из лаборатории и болници, но е добре да го направиш.

Да, инсулин и захар са прецакани. Преддиабетно състояние.

# 16 892
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Simple Smile отговорих ти.
пазете се.

# 16 893
Мисля че са оранжерийни тези ягоди. Рано ми се струва...

Как ги ядете тия сладка...не мога аз. То само захар...

# 16 894

Е кака мари, Тета? На палачинка. Ох.
Елена, и аз с такова оплакване, но не успях да си направя изследвания. А трябва, ако не друго, то заради кожата на лицето, дето наринах не знам ти колко пари, нерви. Сладко не ме блазни, ама хлебец,  баничка 😥 и не се движа, не спортувам.  Никак не съм по тая част.

# 16 895
Оплаквам се, че всеки втори се мисли за лекар в таз страна, щото всеки първи е политик който ще я оправя Rage
Боли ме главата от глупости, наизустено говорене за билки , "био" масла, чудодеен треволяк, лечение на рак с чай и още куп неща... иде ми да си скъсам дипломата за висшИту. Не изържах и си сипах чаша червено вино.Wine Glass

# 16 896
А дебелея зверски!!! Направо се мразя от дън душа, искам да взема един нож и да режа и да режа тия пластове сланина.

инсулин и захар са прецакани. Преддиабетно състояние.

Какво ядеш? Освен, че гладуваш (което не е ок). Мога да помогна, ако искаш на лични.

# 16 897
  • София

Палачинки, пържени филийки и в сладкиши слагам. Почти съм на финалната права. 😂

# 16 898
  • София
А дебелея зверски!!! Направо се мразя от дън душа, искам да взема един нож и да режа и да режа тия пластове сланина.

инсулин и захар са прецакани. Преддиабетно състояние.

Какво ядеш? Освен, че гладуваш (което не е ок). Мога да помогна, ако искаш на лични.

Гледам да е ниско въглехидратно, но от време на време ям и картофи и нещо сладко, но в дни в които ям повече въглехидрати ограничавам драстично количеството.

# 16 899
  • София
Целогодишно пазарувам плодове и зеленчуци от кварталното специализирано магазинче. Повечето неща са български. Предполагам, че пак са от борсата, но човекът ги подбира много добре. Дори тази зима доматите бяха изненадващо хубави, не като летни, но все пак - вкусни, като истински домат.
Месото е пак от кварталната месарница, винаги прясно, каймата я мелят на място. Там човечецът зарежда 3 пъти седмично от някакви български села.
Оплаквам се от бездействие. По цял ден вкъщи, а всичко е на вили и могили, особено кухнята. Не е да обвиня детето Rage Отделно съм качила 3 килограма, пак започнах тестените.
Освен това детето полудя, отдавна иска домашен любимец, коте. Сега му обясних, че в тази ситуация няма как да вземем коте. Горкото, взело яйце от хладилника да го мъти, пиленце да се излюпило. 2 яйца вече счупи, трето мъти. Обяснявам ѝ, че няма как да стане, реве и настоява, че ще стане. Май ще търсим котенце, пък хич не ми се ще.

Последна редакция: пн, 13 апр 2020, 21:46 от miamim

# 16 900
Утре ще изследвам и аз ЩЖ. Онзи ден пусках други изследвания, според лекарите ми са добре, но не ми харесват на мен. Ще ги повтарям .

# 16 901
Много зависи какъв е въглехидрата. Сладко и картофи-не. Само от зеленчуци може да се набави въглехидрат достатъчно. Бих препоръчала разбира се освен консултация с ендокринолог, за отхвърляне на инсулинова резистентност, да се определи точно диагнозата-предполагам става въпрос за тип 2 и инсулинова резистентност, от тип 1 не се пълнее, освен в някои терапевтични случаи. Категорично палео режим помага много, в комбинация с метформинови, но предписани медикаменти, след нужните изследвания. Картофи и сладко-забрави, независимо колко са малко.  Вместо картоф сложи карфиол или тиквичка към протеина.

# 16 902
  • ново
Общо взето търговията с храни е един разграден двор, много ми се ще да се регулира като хората, ама мечти... в тоя живот няма да го видя.

Ето това мисля и аз. Разграден двор! Вносни меса, замразени преди намсиколко време, полуфабрикати пълни с натриев глутамат, палмови мазнини, пластмасови плодове и зеленчуци... Ама то не е виновен тоя дето ги предлага.

Не знам в България зимата да се отглеждат някъде плодове и зеленчуци, но щом казвате...

# 16 903
  • софия
Мiamim, знам, че на теб не ти е забавно, ама аз искрено се разсмях на историята с яйцето Grinning

# 16 904
Е в наше село има оранжерия и краставиците по магазините масово са от тук. Дори в рекламите го казват. Има си и бг продукция.

Общи условия

Активация на акаунт