Да се оплачем... 2020

• 2 125 755
  • 42 098
  •   2
Отговори
# 16 875
  • София
Къде ми беше акъла да се навия да варим сладко от ягоди? Егати чистенето падна, сега предстои варенето.😂 А колко фира дадоха-отгоре хубави, отдолу мухлясали.

# 16 876
От къде ягоди? Не им ли е рано?

# 16 877
Скрит текст:

Два дни не бях излизала. Днес ходих до магазина и се напарфюмирах. Докъде я докарахме 😟 Обаче червило не си сложих, че беше топло и под тази маска щеше да стане мазало 😃
Не пазарувам от пазар, защото живея до най-смотания и скъп пазар в София (Ситняково) 😣

Аз си се парфюмирам постоянно, дори и у нас да съм цял ден, все едно гости чакам. Малката като я гушна и после цялата на мен мирише. Така съм свинкала, парфюма ми дава настроение. Имам мноого аромати различни и всеки един ми дава различен заряд. И ароматизатори за дома имам най- различни, обичам да ми мирише свежо и приятно.
Не готвя, защото мразя миризми на манджи. Единсвено сладкиши правя.
...
Моля те, сподели, какво ядете? Винаги ми е било интересно, какво хапват хората, които не готвят. С радост бих пропускала готвенето по-често.

# 16 878
Аз вече два пъти купувам ягоди, но още не са много сладки.
Как мислят, че ще глобят Каракачанов?  В съда ще падне обвинението -снимката може и от миналата година да е, примерно.

# 16 879
Вероятно сухоежбинка и салатки.
Не си представям как ще отглеждам подрастващо на тоя режим.

# 16 880
  • София
От къде ягоди? Не им ли е рано?
Пазара е пълен с ягоди, около 3 кинта килото.

# 16 881
Оф, пипкави са ягодите ама после вкусничко. Сложи желираща захар да намалиш времето за варене

# 16 882
  • София
Оплаквам се че не спирам да пълнея, а не е като да съм слабичка по принцип. Какво ще правя не знам. Всичко ми е безнадеждно, уж гласувам... А дебелея зверски!!! Направо се мразя от дън душа, искам да взема един нож и да режа и да режа тия пластове сланина.

# 16 883
Оплаквам се, че сериозно ми писна да чета за причастие.....  Вчера пред черквата има двама полицая, които ужасно ми напомниха едно друго време, което ми е много по-страшно от сегашната пандемия .  ....

# 16 884
Оплаквам се от роднини. Тази вечер скъкърва ми ми каза думи, които 1:1 ми каза сестрата на ММ миналата седмица, и в думите няма истина. И това което са обсъждали въобще не е тяхна работа.
 Явно сестрата "обработва" майка си по телефона срещу брат си, нищо че 2-3 пъти в годината идва да види майка си. Ако кажа това на ММ веднага ще "скочи" да ги защитава и ще ме изкара параноичка.

# 16 885
Току що мина реклама на много симпатична кафе машина Делонги за 139 лв в Емаг. Който търсеше може да я погледне. 🤗
Оплаквам се,че дребната спря да спи на обяд и по това време й се доспива. Сега за малко да заспи,ама я разсънвам.

# 16 886
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Оплаквам се че не спирам да пълнея, а не е като да съм слабичка по принцип. Какво ще правя не знам. Всичко ми е безнадеждно, уж гласувам... А дебелея зверски!!! Направо се мразя от дън душа, искам да взема един нож и да режа и да режа тия пластове сланина.

изследвала ли си инсулин и захар?
хормони на ЩЖ?
не е най-доброто време за мотаене из лаборатории и болници, но е добре да го направиш.

# 16 887
И аз искам да знам с неготвене как става, искрено. Хич и не ме интересува става ли за подрастващи или не. Моите не са такива.
Ягоди има много ароматни и сладки, макар и не сезонни.

# 16 888
  • Куциндрел
Сигурно ли е, че ще затварят самотните сергии?
В събота са казали на кварталната сергия да затвори. А хората са си обособили два входа и пускат по един човек.

# 16 889
  • София
Оплаквам се, че не смея да си купя козунак за Великден.

Общи условия

Активация на акаунт