Да се оплачем... 2020

• 2 125 853
  • 42 098
  •   1
Отговори
# 16 845
  • софия
Аз съм свикнала да пазарувам главно от Лидл и Била, така че пазарите няма да ми липсват особено.

# 16 846
  • Монтана
Днес при нас на пазара беше лудница и то основно възрастни хора. Много бързо си тръгнахме с детето без да си купим какво и да е.

# 16 847
Като живееща в провинцията, в земеделски район /зеленчуков/ искам да ви кажа, че живеете в голямо заблуждение че ядете "наши" зеленчуци, а дребните "наши" производители са не повече от 10% от това което виждате на пазара. Лично аз от пазара не купувам, защото същото е и в магазина. Не се заблуждавайте.

# 16 848
  • Куциндрел
Ок, ще вярвам на вас, а не на моя вкус. Joy

# 16 849
Качеството  е различно. Не продават само боклуци на пазара, има и много качествена стока. Там цената е определяща. Боклуците са в Кауфланд. Единствено бананите и картофите от там са ок.

# 16 850
  • София
Аз в Кауфланд не ходя, та не знам какво продават там, далече ми е. Обичам си ФФ и Лидл, понякога и до Метро ходя. Имам една любима самотна сергийка ,ама такива цени слагат, че ми е за празник само. Не знам дали е затворена, трябва да мина от там та да видя.

# 16 851
Е то оставаше и родни банани да има по пазарите...

# 16 852
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
като кокосовите стърготини "от градината на баба".
пак добре, че не са "от орехите на дядо", че и такова май съм виждала. Simple Smile

# 16 853
  • ВАРНА
Кооперативния пазар във Варна,който посещавам има доста производители.И не е само до зеленчуците,а множество малки ферми с чудесни млечни продукти,месарски и колбасарски производители,та дори и рибната борса ще бъдат затворени.Ходих и Кауфланд-ами гъчканицата е голяма,но ги толерират от горе.На пазара охраната обикаля непрекъснато и предупреждава за маски,а в хипермаркета влезеш ли веднъж може маската и на очите си да носиш,като баце.

# 16 854
Разбирам възмущението ви, явно вашия пазар е хубав. Аз отдавна не ходя в Кауфланд, а близкия Лидл е чист и зареден по принцип и в момента. Пазарувам и от две места със зеленчуци, които са приемливи като хигиена и цени.  Едното продава предимно внос от Гърция, а тия дни имаше бг лук, земна ябълка, ей такива неща Simple Smile , обаче по скъпи. Тези магазинчета няма да ги затварят, даже ще се възползват Wink.
То е имало и църкви вчера, които са инсталирали мивки и са раздавали маски, но масово не е било така Sad
Абе мизерни сме, не можем да спазваме някакви елементарни мерки 1 месец.Sad Тъпо ми е

# 16 855
  • София
В всеки петък в Севлиево е пазар-гъчканица  като на Женския пазар. И само тогава идват производители, които се смесват с прекупвачите, опънали сергии със стока от борсите. Много забавно беше един ден, когато в Кауфланд направиха някаква зверска промоция на картофи-по 30ст. и пишман-производителите изкупуваха с чували.
После ги продаваха по 80 ст.. Разстоянието от хипермаркета до пазара да е 500м.

# 16 856
  • София
Аз съм виждала крави, пуснати да пасат на място, замърсявано с десетилетия и представляващо и до днес проблем. Нали се сещате какво става с млякото после?

Последна редакция: пн, 13 апр 2020, 19:14 от бъръльо-бъръльо

# 16 857
  • UK
Мен от пазари ме е много гнус, цял живот съм живяла близо до голям Софийски пазар. Такава смрад се разнася лятото, кучета, котки ужас.

# 16 858
  • Куциндрел
Да се чудиш кой ходи по тези пазари. Тук всички ги избягват.Joy

# 16 859
  • София
Два дни не бях излизала. Днес ходих до магазина и се напарфюмирах. Докъде я докарахме 😟 Обаче червило не си сложих, че беше топло и под тази маска щеше да стане мазало 😃
Не пазарувам от пазар, защото живея до най-смотания и скъп пазар в София (Ситняково) 😣

Общи условия

Активация на акаунт