Да се оплачем... 2020

• 2 115 592
  • 42 098
  •   1
Отговори
# 28 080
Много лочих вода...жадна бях. Зер малко ли пот хвърлих по джама...

# 28 081
  • Куциндрел
Днес излязох с милото и кучето на голяма разходка. Бре, изморих се, изпотих се, ама поне се разтъпках. Иначе уикендите обичам да си стоя у дома и да си ръчкам по плочите.

# 28 082
Много лочих вода...жадна бях. Зер малко ли пот хвърлих по джама...
Карай яваш, яваш. за ко сЪ мъчиш.
Нефертитя, прегръдки от мен.
Джоли  да драсне два реда.

# 28 083
Оплаквам се, че тази седмица се изтрепах от чистене, миене, косене на треви, бурени и подреждане, защото имахме 3 огледа на къщата и днес ще е ден на отворени врати с брокера за 2 часа.

Кръвното ми отново е 104 на 90.Събирам границите, но според лекаря ми е било нормално в този стрес от последните 3 години. Следя се сама и записвам.

Последна редакция: нд, 09 авг 2020, 19:10 от Анонимен

# 28 084
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
Дремнах..ей ме кукуряк съм.
Избрисах куФня - джам и щори,  и остъклената тераса...два гълъба се размазаха...не видяха стъклото завалийките 😆  тююю...златни ръце имам..мани мани 😄
Хора...чудя ви се как тъй с посредници работите. Визирам на Добри казуса...то не е ли да хванеш бика за рогата...
Директно в хотела зъркам аз.
Скрит текст:
Три нормални легла искам и аз-не спалня плюс разтегателен диван, изрично го обсъждам това и другото и съм ок.
Вярно че трябва и на свестни хотелиери да попаднеш отсреща де - и това го отчитам. Но той ако е мошеник аз по телефона още го угаждам...като го чуя.

Главната е дърта коза ви казах.
В петък нареди, цитирам: Искам всички климатици на 20 и вратите към коридора отворени. Казах. Фръц".....
Не поема бе. Всякак пробвах...с аргументи, с добро, с лошо...то кат саавската кралица го движи...кУза смешна...

тъй де. преди да купя ваучера директно с управителя говорих.
след като го купих пак с него Sad три пъти...
спирам с оплкаванията Simple Smile личният ми "масажист" каза, че ще ме раздвижва.
аз да си избера: в лехите на двора, край печката, в леглото... Wink

# 28 085
Начи неска бях на масаж с ваучер подарък от миналата ера. Начи два пъти се къпах и още лъщя. Ба си трицифрения масаж, ба си и терапията. Щеше да е хубаво поне масажът да беше читав. Били сте преди? Не, аз съм динозавър. Ама след дръпнатите нещо вече не се впечатлявам. Направо съм кат фолкзвезда родена след Чернобил, или преди, ама не много 😆 Даже и в дъжда излизах по къси гащи, но още лъщя. Боже, ако бях на 27, щях да се гръмна, чесНо!

# 28 086
Споделеното от Тити ми напомни за престоя ми в хижа Рай. Мястото прекрасно, хижаря ужасен киселяк. Никакви условия, никакво отношение.
Едиственото, заради което хората остават да нощуват там е, че хижата е под водопада Райското пръскало и тази топ локация пълни хижата.
Тета на предишното ми работно място бяхме 20 човека в едно помещение с 2 климатика и постоянно на някой му беше или топло или студено и климатиците само се увеличаваха или намаляваха. Целогодишно си стоях с елече да си пазя гръб, кръст, врат.

Чебурашка, разбирам възмущението ти, но до хижата път няма и всички продукти се носят на гръб или с магарета. Това е хижа, а не хотел. Целта и е да осигури подслон. Не е сравнмо с хотел.

# 28 087
  • sf
Дойде ми 8 дни по-рано, изненАда ме.

# 28 088
Почна убеждаването на детето да отидат за къпини. Трудна битка ще е...усещам че главата пак ще ме заболи..мм киселак, сопа се...синът не ще да излиза....аз горкана по средата...😩

# 28 089
  • софия
Оплаквам се,че съм на работа в неделя. А така ми се спи. Цяла нощ почти не спах-сънувах кошмари и постоянно се будих.

# 28 090
Почна убеждаването на детето да отидат за къпини. Трудна битка ще е...усещам че главата пак ще ме заболи..мм киселак, сопа се...синът не ще да излиза....аз горкана по средата...😩
Оф, тета как те разбирам.
Много е трудно да съм "синя каска" в отношенията между милото и мамин скъпоценен пубер Grinning
Накрая, аз  кълбо от нерви, а те в добри отношения и ухилени като репи. Ами изморително е и все се заричам, че ще ги оставя, ако ще да се  избият .....ама трябва да ме няма по време на спора.....

# 28 091
Донесоха къпини...ма се напрегнАх докато тръгнат Stuck Out Tongue Winking Eye

# 28 092
Споделеното от Тити ми напомни за престоя ми в хижа Рай. Мястото прекрасно, хижаря ужасен киселяк. Никакви условия, никакво отношение.
Едиственото, заради което хората остават да нощуват там е, че хижата е под водопада Райското пръскало и тази топ локация пълни хижата.

Чебурашка, разбирам възмущението ти, но до хижата път няма и всички продукти се носят на гръб или с магарета. Това е хижа, а не хотел. Целта и е да осигури подслон. Не е сравнмо с хотел.

Не става въпрос за условия като на хотел. Знам, че няма как да е сравнимо. Става въпрос за нормално човешко отношение. Ние отиваме мокри и премръзнали и кални, защото през цялото време на прехода ни валя дъжд. Той не ни пусна да влезем в хижата, а ни накара 20 човека да се измием на чешмата в двора под дъжда преди да влезем, за да не му нацапаме вътре.
Сутринта още в 7 часа започна да ни гони да си ходим, че сме му пречели.
Имаше и други групи с деца. Те също му пречели, че вдигали шум и тичали насам-натам. В крайна сметка аз не съм се натресала в личната му къща без предупреждение. Плащам си тази нощувка и искам нормално отношение. Ако не усмивка, то поне да не ме гледат като навлек, който нямат търпение да се махне.

Последна редакция: нд, 09 авг 2020, 11:44 от Cheburashka

# 28 093
не сте планинари май Simple Smile

# 28 094
Ходили сме по планини, но сме спали по хижи само няколко пъти. Blush
В други хижи не сме имали такова отношение.

Общи условия

Активация на акаунт