Да се оплачем... 2020

• 2 113 778
  • 42 098
  •   1
Отговори
# 14 790
ММ купил няколко пакетче та суха мая. Може ли с нея да направя козунак? Едно или две пакетче та да сложа?

Аз нали съм заслабнала, вечерях спагети и кекс😄

# 14 791
  • Сф
Ха Ха, гледам "ол инклузив " по НТ.Как се избъзикаха с бг мама. Едно бусче с бг баби:)
И една жена кресна че са и изневерили и бг баба като се завайкаха в хор. Умираме от смях у нас.

# 14 792
  • София
Никога няма да отслабна 😣

# 14 793
  • при моите деца .....
Никога няма да отслабна 😣

И аз.....
Тъкмо бях свалила 5-6 кг и доста см, но сега ИП.....

# 14 794
  • София
Ще ви го напомня, когато почнете да обяснявате, как се киприте заради себе си, а не заради мъжете, които ще ви заглеждат!

# 14 795
ММ купил няколко пакетче та суха мая. Може ли с нея да направя козунак? Едно или две пакетче та да сложа?

Аз нали съм заслабнала, вечерях спагети и кекс😄
Можеш. Ама аз не разчитам на нея
Сега я снимах, не съм я пробвала
Скрит текст:

# 14 796
Вече официално сме в ИП още един месец.

# 14 797
  • София
Дами, д-р Кантарджиев е в "Панорама". След малко ще говори.
Кам я Тета?

# 14 798
  • Монтана
Вече официално сме в ИП още един месец.
Луда работа, не можаха ли до края на април пък ако се налага лесно ще го удължат.

# 14 799
  • София
Бат Бойко каза, че в момента, в който Щабът каже, че 3 дни поред спада заболяемостта, веднага ще изтеглят мерките назад. И ще ни пуснат да щъкаме по тротоарите / мой превод/.

# 14 800
  • София
От 29/02 сме болнични, после ни хвана хоум офиса, резултата 10кг плюс.... Изядох квадратен метър торта с маслен крем. Ако има море тази година с банския на точки за бременни

# 14 801
  • Bарна, морето, сините вълни
Бреее, тъкмо изляза от кулинарната и дойда да чета тук. Ми то само козунаци, тутманици, рула... Утре май ще умувам нещо тестеничко пак. От това се оплаквам, че всичко ми се дояжда.

# 14 802
  • София
Малкия, на 5години, откакто се е родил все реве нощем. Даже като бебе не ревеше толкова, кърмене, гушкане и минаваше всичко.  Направо не издържам вече на 5г става след няколко дни и цяла нощ тичам между спалнята и детската. Приспивам го, местя се в спалнята и след половин час се буди с рев, отивам лягам и заспива, след малко пак всичко се повтаря.  Страх го е. Вечно от всичко го е страх. Страх го е да отиде до тоалетната сам, страх го е да стои в една стая сам... Просто не знам вече как да се справя с него. Все си казвам че като порасне ще премине през това, обаче - не. Даже по зле става!

# 14 803
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
а на мен не ми се яде, но всичко ми се иска да направя.
щото не ми се глади... Sad

# 14 804
Тук тоалетна хартия бол, но маята изчезна- суха, жива, никаква.

Общи условия

Активация на акаунт