Да се оплачем... 2020

• 2 113 686
  • 42 098
  •   1
Отговори
# 14 895
Донси, честита да си! Много е фешън тортата.

И аз с кошмар- сънувах зъби. При мен са на болест, а булка на още по- зле- личен опит.

И нещо за учениците- Сега всеки ученик със своя  @edu.mon.bg имейл получава безплатен достъп до Minecraft: Education Edition .Тук можете да видите как. Учете, забавлявайки се.
https://www.dechica.com/novini/%D0%B2%D1%81%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0 … vAzdyFRAmTiTSybO0

# 14 896
  • ново
Станах малко след 10 ч., от което не се оплаквам. Сънувах починала близка, от което ми стана хем мило, хем мъчно. Сънищата ги отдавам на стреса.
Оплаквам се, че тия дни слънцето беше измамно. В обедната почивка вместо да си стоя в стаята излизах на двора, уж облечена, но плекситът ми се обажда и ми напомня, че трябва да се пазя повече.
Донсита, здраве, късмет и споделени емоции ти желая!

# 14 897
  • SF
Някой беше писал за полицай с корона,който го преборил за 3 дни..Аз пък съм чела на много места,че след ден 3-4 има едно измамно подобрение за два -три дни, мислиш си че си се оправил и после пак те подхваща със всички симптоми,като често става и доста по-зле.Та много добре са направили че са го взели в болница,късмет е имал човека.Повечето (тук ,не във БГ),ги вземат в болница като стигнат до задух и проблеми с дишането чак.

Да и тук е така.
До този момент се препоръчва на хората да "се лекуват" вкъщи вероятно с витамин С и аналгин.

# 14 898
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
много ме ядосват нашите "политици" и на щаба ме е яд...
на тетин "мустакатко" ми иде да оскубя мустака косъм по косъм.

# 14 899
  • Бургас
Да не си го пипнала!:smiley:

Аз също сънувах кошмари!
Събудих се със сърцебиене.

# 14 900

Навреме напомни, Добри, та си включих сега първите новини за деня. Пак пелтечат нещо на брифинга..

# 14 901
  • София
Гледам ник джуниър,и станахме преди 30 мин.

# 14 902
  • ново
Аз от целия брифинг най-много се дразня на Ива Николова Smile

# 14 903
  • SF
Сънувате сънища заради съвпада на Марс и Сатурн, който ще продължи десетина дни. Няма да ви го обяснявам астрологично, но Марс ни носи сънищата, а Сатурн показва страховете ни.
Сънувате това, от което се страхувате. Не се притеснявайте.

# 14 904
  • София
Аз сънувам постоянно от дете,все съм в съвпад явно.Шегувам се,но ще ми е интеррсно да споделиш.

# 14 905
  • UK
Аз пък на обратно на всички да се оплача че почнахме да ставаме късно. Обикновенно ставам към 6 20-6 30 , последната седмица след 7 30.  Днес станах в 8ч. ,а си правех сметка по това време вече да съм излязла до магазина. Сега чакам на една 5 км. опашка и се надявам поне да мога да купя всичко от списъка ми и да не се налага поне седмица да си подавам носа на вън.
При нас почнаха да съобщават за все по-млади починали и почва да ме хваща страх.

# 14 906
  • софия
Едно време много се бях запалила по астрологията, прочетох една книжка до половината и интереса ми умря.

# 14 907
Аз от целия брифинг най-много се дразня на Ива Николова Smile

И аз така, направо ми спира тока всеки път, когато чуя, че пак са я пуснали първа на микрофона. Няма БНТ, няма БНР, за правителствния пресцентър ПИК е преди всички.

# 14 908
  • София
Изслушах брифинга-  ми, нормално, че и поздрави за системата, която ще внедрят и ще е безплатна.
Снощи СЗО официално е "наредила" да не се охлабват мерките по света.
Германия въвежда КПП.
Много нормално, че и изпреварващо се движат нашите. Не знам защо непрекъснато някои се опитват да клатят допълнително лодката по време на буря.
Не знаех, че 142 000 души са се върнали от чужбина и са вече на борсата.
Сега съобщават, че и Тръмп помолил да носят маски и призовал да носят шалове и кърпи, ако нямат, защото не достигат и там.

# 14 909
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
не слушам брифинги и митинги... Sad чета една статистика на СЗО.
Скрит текст:
извадка е, само държави, които имат приблизително нашия брой болни. обърнете внимание на последната колона - брой тестувани на милион население.

Общи условия

Активация на акаунт