Да се оплачем... 2020

• 2 113 215
  • 42 098
  •   1
Отговори
# 14 925
Ние от 3 седмици се обучаваме в Тиймс. Нормално е да имаме имейл е парола за достъп.

# 14 926
И аз резко намалих гледането на брифинги. И се чувствам по-добре от това.

# 14 927
Май само аз не се впечатлявам от брифинги. Вече ни дотегна много. Пак ще излезе, че само мрънкам и не осъзнавам сериозността на ситуацията ама не следя толкова задълбочено какво още ще ни измислят.
Смирявам се и чакам края.

# 14 928
ВлезнАх...станала съм факир в ай ти технологиите. Самоук.

Изтощих се. Ще полегна...

# 14 929
  • София
Здравейте оплаквам се, точно преди грипната ваканция на 5.03.2020 г. заредих ученическата карта на дъщеря ми за два месеца. Съответно не е ползвана заради въвеждането на грипна ваканция и последващото от 13.03 извънредно положение. Как се процедира в такава ситуация. Реално децата принудително са ограничени и си седят в къщи. Въпроса ми е може ли неизползвания период да се прехвърли за след карантинното ограничение?
Или ги губим...

# 14 930
  • sf
Пф, и аз му я заредих за един месец обаче. Не се бях замисляла, ама съм ги прежалила.
Редя се на опашка пред Билата 🤣
Ще префасонирам тортата, че е суха. 😁

# 14 931
И аз 3 броя карти...карай... Фандъкова да оправи другите неща, ще преживея картите
Пера калъфа на матрака,та не може да полегна даже
Сутринта кой се нареди в Лидл в 9,30 к не го пуснаха... щерката вика що не се представи за добре запазена от лекарството 60 годишна Wink

Последна редакция: сб, 04 апр 2020, 13:03 от ♥ HAPPY ♥

# 14 932
  • София
И нашите карти така си заминаха - на ММ им забраниха да ползват ГТ, ние вкъщи и 120 лв на вятъра. Няма да зареждам новия месец, ще карам на билети, ако се наложи. Съмнявам се да връщат пари за неизползвани карти, те отсега реват, че са 6 милиона назад от паркирането и малкото пътуващи.

# 14 933
  • София-Младост
Три часа един сбит преразказ...накрая така го поправих, че почти го пренаписах:(
Не се прехвърля платеното за градски транспорт. Тя и без това ЙФ се оплаква, че ГТ бил на най-голяма загуба... Нашите свършиха на 24.03., онзи ден пътувах, но съвестно си купих билет за целия ден.
В понеделник се чудя, дали има смисъл да дам 4лв., като мога да пътувам гратис...но като се познавам, ще си ги дам:)
Забравих...много ми е стегнат врата. Отивам да приема нещо вътрешно, после ще полегна...ако не мине, довечера ще повторя процедурата.

# 14 934
  • Страната на чудесата
И аз съм я заредила на щерката до края на ИП, нали бързам все...
Нищо, поне моята изтече на 13.03 и не съм я подновявала.
Тъжно ми е, един познат от уроците и по китара е починал от свръхдоза кокаин, свирил е в група...почти на 19.  Да пази Господ, затова все намилам за опасности и никакво вземане на питие или каквото и да е, което не си е купила сама. Досадна съм, ама страх лозе пази.

# 14 935
Ужас,да не дава Господ
 И аз намилам Sad Кошмар е

# 14 936
  • SF
Аз сънувам постоянно от дете,все съм в съвпад явно.Шегувам се,но ще ми е интеррсно да споделиш.

Понеже има отделна тема, не искам да товаря тази с астрологични ала-бала.
Ясно е, че всички сънуваме по всяко време. Аз обясних кратичко защо в този период много хора ще споделят, че са имали гадни сънища. Иначе причини за сънища има много и различни от астрологичните - някакви медикаменти например, превъзбуденост, екзалтация...
А ти може и да го имаш по рождение този съвпад и сега да не се чувстваш повлияна.

# 14 937
  • France
Опитах се да направя яйца по панагюрски. Отново провал. Чак ме е срам да снимам резултата. Разревах се.
Sob

# 14 938
Хора, мъжът ми занесе слушалките в Технополис, там момчето ги е свързало веднага към неговия телефон и към на мъжа ми телефона. Аз не успявам да ги свържа към моя и на дъщеря ми телефона, а виждам, че се свързват към на мъжа ми телефона. Не знам какъв е проблема, до оня ден се свързваха с всички телефони.
Моят телефон го пробвах да се свърже с блутут към други устройства, свързва си се, само слушалките не намира.
Дайте идеи.

# 14 939
Прочетете -Как Япония преминава през пандемията от коронавирус?
В страната хигиената е издигната в култ, та така, че това сега не е нещо ново. Никаква истерия, брифинги и размахване на пръсти по телевизията. Няма пубрично унижение на лекари с различно мнение от това на щаба....Хора с традиции и култура!

Общи условия

Активация на акаунт