Да се оплачем... 2020

• 2 112 901
  • 42 098
  •   1
Отговори
# 14 970
Шоколадовият сладкиш от вчера с амонячната сода днес е супер. От това се оплаквам. А можеше вчра да замине в кофата без да му дам шанс. Изкарах преди малко половин урок и казах, че няма да се връщам след почивката. Не мога и с езиков курс да се занимавам и да треперя домочадието да не вдига шум около мен. Тъкмо се зарадвах, че и двете деца взели, че заспали, прибра се ММ от пазар. Джаан-джуун, дрън, прас...Не мога да смогна да заглушавам микрофона и да го включвам, като ме питат нещо. Какво остава да се концентрирам. Ай, сиктир. Достаъчно го изживявам това от понеделник до петък с home office-a. Да ми пращат презентациите да си ги чета и да си уча сама (не че има кога да уча).

Голямата я спрях от уроците по математика. Ми не е същото онлайн урок и в момента като сме с един доход, 30 кинта за нещо със спорен ефект предпочитам да си ги спестя. И от учителката ѝ се оплаквам. Като ѝ казах, че ще пропуснем април и ще се присъединим пак, като започнат на живо, ме отряза, че няма да можело, защото нямала да е на нивото на групата. Ако ще.

# 14 971
Хм, 30 лв. за онлайн урок....А учителката защо в този случай не намали цената?  Риторичен е въпроса, де....

# 14 972
Е, как кои са президентшите Joy свеките Joy
И аз от камбанката се оплаквам... Като я изключа, пак ми дава отчет. Сигурно, щото съм писала Confused

# 14 973
Писах си допреди малко с моя приятел полицай в болницата. Там една сестра избесняла защо по 'телевизора' никой не казва една от най-важните мерки с/у вируса. А тя е абсолютно елементарна - на всеки 30 минути няколко глътки гореща течност.
И него го карат да пие на всеки 40 мин 5 глътки горещ чай.
Горещата течност праща вируса в стомаха, преди да се е захванал за каквото и да било, а стомашните киселини го унищожават.
Вместо маски, да осигурят термуси Simple Smile

# 14 974
Тази сестра вместо да избеснява, защо не се накара на Мутафчийски, явно той вече е връзки с обществеността.

# 14 975
Китайците по принцип пият доста горещ чай и напитки, но май не им помага особено.

# 14 976
Това за горещите течности се тиражира отдавна. Учените, които го обявиха за мит, обясниха, че няма как вирус, който е проникнал в клетките, да се отмие.

# 14 977
  • Mediterraneo
Писах си допреди малко с моя приятел полицай в болницата. Там една сестра избесняла защо по 'телевизора' никой не казва една от най-важните мерки с/у вируса. А тя е абсолютно елементарна - на всеки 30 минути няколко глътки гореща течност.
И него го карат да пие на всеки 40 мин 5 глътки горещ чай.
Горещата течност праща вируса в стомаха, преди да се е захванал за каквото и да било, а стомашните киселини го унищожават.
Вместо маски, да осигурят термуси Simple Smile

тя открила топлата вода тази медицинска сестра. Хората даже го отрекоха като несъстоятелно това твърдение. Поне като несъстоятелно само по себе си, в съчетание с други неща може и да работи.

Сядам да гладя. Хубавото е, че като сме понякога по цял ден по пижами, гладенето драстично спадна. Не съм гладила от месец, другият път ще е по Гергьовден Simple Smile

# 14 978
Да, много интересно-вирусите, които чрез кръвта и лимфата проникват до всички клетки, как с топлата вода отиват в стомаха да се унищожат? По тази логика хората лекарства нямаше да пият, само топла вода.
Много липси ще лъснат покрай този вирус....

# 14 979
Честит рожден ден, Донси! Жива и здрава бъди!

Синьо мече, иди в друга аптека. Някой се е престарал да спазва изисквания. Пия Л-тироксин и метформин от години и не са ми искали рецепта - фармацевтите са наясно, че тези лекарства са доживот горе-долу. Доколкото знам, може и с рецептурна книжка да се изписват, но са толкова евтини, че не си струва хамалогията.

# 14 980
не дават без рецепта нищо извън витамините горе долу

# 14 981
Аз си взех миналата седмица лекарствата, явно без да искам съм уцелила аптека, в която дават.
Трета седмица отлагам изследвания, докога ще се туткам не знам. За бой съм.

# 14 982
  • ново
не дават без рецепта нищо извън витамините горе долу
За жалост това, особено в провинцията не се спазва. Всеки чел по форуми и групи тръгва да купува сериозни лекарства...
Оплаквам се, че трябва да ставам да готвя, а ме мързи. Навън ръси дъждец, идеално време за книжка и чаша чай.

# 14 983
  • France
Тук пък времето е чудно и ми е още по трудно. Получих си "помощите" от държавата и предвид сумата, настроението ми съвсем се скофти. Б@симуси! Почвам да правя един коледен сладкиш.

# 14 984
  • София
Не само, че не дават лекарства без рецепта, но и вписват рецептата в компютър. Аз за всичко си имам освен за Л-тироксина и сега ще трябва да ходя да вземам рецепта. Пфу!

Общи условия

Активация на акаунт