Да се оплачем... 2020

• 2 113 209
  • 42 098
  •   1
Отговори
# 14 955
Пия еутирокс във връзка с ЩЖ още от лятото, днес отказаха да ми го дадат, защото нямам рецепта, хубаво контролират ама се излагат баш с това лекарство и предполагам с много други, от хубаво едва ли ще поискам да го пия, кретени. За рецепта в болницата няма да отида

Звънни на личната и искай да ти прати рецептата по вайбър.
Днес няма обучение и сме дзен.
Само от кантара ще се оплача. Стресирах се сутринта, знаех че съм качила, ама явно е повече, отколкото се надявах. Пфу!

# 14 956
Донси, честита да си! Много е фешън тортата.

И аз с кошмар- сънувах зъби. При мен са на болест, а булка на още по- зле- личен опит.

И нещо за учениците- Сега всеки ученик със своя  @edu.mon.bg имейл получава безплатен достъп до Minecraft: Education Edition .Тук можете да видите как. Учете, забавлявайки се.
https://www.dechica.com/novini/%D0%B2%D1%81%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0 … vAzdyFRAmTiTSybO0

Иска одобрение от администратор.
Не става. Ти влезе ли?
Нещо не им вярвам..хич..
Аз влязох, но с акаунта на голямата дъщеря. На малката даже не са им ги дали. Познайте кой си отдъхна от непрестанното "мамо, това, мамо онова".
Благодаря на Дари за споделеното.

Донси, честита да си! 🌷🌹🎂🍸🍸🍸

# 14 957
Добри, в София за една линия за ученици е толкова.

# 14 958
  • ново
Блу, как ти е изписан Еутирокс без да ти напишат рецепта? Аз имам от ендо-то една стара, вече пожълтяла рецепта, ползвам нея.

# 14 959
Пия еутирокс във връзка с ЩЖ още от лятото, днес отказаха да ми го дадат, защото нямам рецепта, хубаво контролират ама се излагат баш с това лекарство и предполагам с много други, от хубаво едва ли ще поискам да го пия, кретени. За рецепта в болницата няма да отида

Пробвай в друга аптека. Аз така като взимах едно лекарство в една аптека ми искаха рецепта, в друга ми го дадоха без.

# 14 960
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
диво макче, ние пътуваме с две линии в посока и месечната карта е 20 лева.
не знаех колко е за една линия.

# 14 961
  • тук и там
ЛЛ да ти прати рецепта по телефона.При нас поне важат такива рецепти ,миналата седмица така взехме Фликсотид на малкото.

# 14 962
Когато искаш да се свържеш, мъжът ти да спре неговия бт, защото слушалките ще се свържат с неговия, ако последно той се е свързвал. Т.е. спирате бт на всички устройства, от които сте пробвали и оставяте само това, което искате да се свърже. Включваш бт от настройки, не от падащото меню. Някои телефони все още имат и функция  'направи устройството ми видимо' /make my device visible/, провери дали твоето е такова и кликни и на това.
Да, изключихме всички други устройства.
Оказа се, че на някои модели телефони, си ги намира  просто така, а на други трябва да се търси. Оправих се, големи мъки. 😁

# 14 963
Блу, или пробвай аптеката на Кауфланд или кажи какво пиеш , ще ти го взема и ще ти го пратя. Аптеката е точно под нас.
Боже , някое дете крещи супер много някъде в блока

# 14 964
Донси жива и здрава да си  🤗🌺

.........
Кайчеее, дек си мари??? Що ради зетко? Joy
Тук съм 😉 Снощи се зачетох в една тема, която за пореден път съм изпуснала и днес докато наваксам..  Зетко ти ми къса нервите, става все по голям инат с всеки изминал ден... Любимата му фраза е "ich will was ich will, пък" (не го е научил още на български 😂 "Искам каквото си искам, пък")

Някой може ли да ми обясни защо като натисна да следя дадена тема, ако не напиша нещо не получавам известия 😐 В свекървенската бях писала последно 115тема, пуснаха 116 записах само да я следя и повече не получих известие от нея. Ама то си има моменти на неписане там и викам вчера да видя какво се случва, да я побутна малко... Дрънци, те са на 121 вече... Сега ходи чети 5 теми...
И от децата се оплаквам, писнА ми вече, ще избягам. То това не си е работа. Поне щерката е решила че ще става балерина (за сега) и цяла семица гледа упражнения. Трябвало да отслабва 😂 6г=30кг

"Сутринта" пих кафе за първи път от година сигурно 😂 и викам на мм "Наздраве" скъса ме от бъзик

# 14 965
Чак пък. Лято ще има. Няма как да накараш хората да стоят вкъщи повече от определеното до момента. Народа който не умре от глад, ще го вкарат в лудницата

# 14 966
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
кайа, сърцето не е следене Wink камбанката натисни.
и да не си мислиш, че говоря теоретично! неее, лично съм го изпитала. Trollface Trollface
за мунската тема е, но не се сдържах. Simple Smile

# 14 967

Пробвай в друга аптека. Аз така като взимах едно лекарство в една аптека ми искаха рецепта, в друга ми го дадоха без.
Пия две лекарства за кръвно от 3 години. И аз вече нямам представа къде ми е рецептата. В първата аптека не ми ги дадоха, но в друга, от известна верига, нямах проблеми.

# 14 968
Кайче, браво на малкия ми зетко Kissing HeartHeart Joy
И как пропущи темата за президентшите Joy ай стегни се!!! Joy и аз писах и ме изпоядоА... Кък не дойде да ме защитиш Joy

# 14 969
Почвам, почвам... Вчера прочетох 116, продължавам сега с другите 😂 до седмица ще влезна в крак 😂 Явно доста съм изпуснала, ама за кои президенши става въпрос 😂🙈
Тъкмо написах предния  коментар и група деца идват да викат моите. Не ги пуснах, а те ме нарекоха луда 😂 Явно живота си почва по старо му, щото до вчера излизаха само децата на "българските" ми комшии, днес са в пълен състав 🙊

Общи условия

Активация на акаунт