Да се оплачем... 2020

• 2 133 198
  • 42 098
  •   1
Отговори
# 16 320
Да е на хайрлия, Хепи!
     Честит Лазаров ден!

# 16 321
  • софия
Хепи, стискам ти палчета.
Пак се събудих с болки в костите. Направо не знам какво се случва вече.

# 16 322
Чета сега че НОЩ препоръчвал на всички българи да си стоят у дома по време на Великд.празници и недоумявам - те не разбраха ли че с препоръки само не се получава? И ако искат да не се излиза-да го забранят.

# 16 323
  • софия
И аз се чудя защо не забранят, щом смятат че е нужно. Те дават препоръки и едни ги спазват,а други не. С препоръки в България не става. Сутринта на брифинга Мутафчийски каза и че ще препоръча да направят задължително носенето на маски на определени места. Колко ще стане е друг въпрос.

# 16 324
Докато го предложи и той пикът ще е отминал. Туткава и на парче работа...

# 16 325
  • софия
Аз не знам защо не кажат така и така ще са нещата, това и това е задължително и който иска да недоволства, който иска да одобрява. Ама да сме длъжни всички да спазваме. А те се огъват пред недоволствата и ето не смеят нито да задължат за маски нито да затворят църквите и след Великден като стане мазало от болни ще е за сметка на всички ни.

# 16 326
  • София
Имаме уникалния шанс да не е мазало още при нас, но не, ще го пропилеем. Вчера в градинката под блока беше фраш. Събираха си децата да играят, кучета да разхождат в детската градина, младежи да пушат. Всички искаме да свърши този ужас, ама някои  съвсем не схващат как може да се излиза за разходка безопасно.

# 16 327
  • France
Вики, горе главата и до другия месец. Не ти е работа да раждаш по Коледа и без друго.
Зарекла съм се да не критикувам мерките в татковината. Така, че #####
Тук също има разхлабване. Но не е лесно. Месец стана от началото на карантината. Времето е чудно. Празник идва. Но жандармерията много обикаля. Вчера ММ отиде да хвърли боклук и видял как от хеликоптер (!) нареждат на една жена да се прибира.

# 16 328
При нас гъмжи от хора навън всеки ден. Никакво ИП не изглежда да има. Пред блоковете играят деца, възрастни на седянки по пейките, из улиците масово са на рзаходки- млади, възрастни, деца, майки с колички. Полицията патрулира и гледа на другата страна Не знам...
Оплаквам се от новостите във форума. Не виждам необходимост от тях. Претрупано ми идва, но...
Оплаквам се, че трябва да пазаруваме отново. И да готвим отново. ДО малко изостана, но ще наваксаме утре и след това ваканция. Слава Богу ще има такава Trollface
Мама изпържила мекици и ни донесе една купа. Сега ми е тежко, но не устоях.

# 16 329
Начиии не мога вече. Ставам правя си кафе пускам си телевизора и баам за добро утро поредната пледоария на ББ. Направо е светец ако му вярваш.

# 16 330
  • софия
Да се оплача каква я свърших: Изпуснах си телефонът за стотен път сигурно и му се раздроби целия екран. Той от предишните падания се беше попрецакал- не се чуваше хубаво като говоря на него, сега и с този екран трябва да го изхвърля, щото ремонта ще ми е доста пари. И сега трябват пари за нов, а толкова много си харесвам моя.
От утре сигурно ще трябва всички да са с маски или шалове- сега ББ каза по тв , че щял да заръча на здравния министър да го въведе от утре. Дано след това нещата се задържат така, както са сега.

# 16 331
  • Варна
Дариела, не можеш ли да си купиш същия?

Изобщо не слушам новини, а мутрата на Бойко не мога да я гледам от години. Чета новини в сайтовете и подбирам само каквото ме интересува. Вкъщи вървят само детски канали и Анимал планет.

Оплаквам се, че майка ми пак е направила някакъв кекс. Знае, че не трябва да ям такива неща ама открай време е свикнала да ни угоява всички и не мога да я откажа от този навик.

# 16 332
Чета сега че НОЩ препоръчвал на всички българи да си стоят у дома по време на Великд.празници и недоумявам - те не разбраха ли че с препоръки само не се получава? И ако искат да не се излиза-да го забранят.
Тета трудно ще стане. Де факто в България епидемия от тези около 600 човека няма. Толкова са обявени. А в същото време хиляди останаха без работа. Само слушаме как ББ ни казва че няма пари, че ще има дълг, че ще иска да влизаме в Евро зоната щото там давали пари.. и т. н.
Хората започват да си мислят че всичко това е за да се докопат едни пари, които на нас ще ни излязат през носа
Според мен изпуснах лошо нещата. Хората не вярват нито на щаб, нито на генерала, нито на правителство.

# 16 333
  • софия
Highspeed, сегашният е айфон и на сегашното положение не смея да дам толкова пари пак за телефон, че не знам как ще съм с парите занапред. Друг ще трябва да взема, а си бях свикнала на моя. Яд ме е, че го прецаках от много изпускания на пода ама пусто като съм завеяна и не внимавам.

# 16 334
Тета трудно ще стане. Де факто в България епидемия от тези около 600 човека няма. Толкова са обявени. А в същото време хиляди останаха без работа. Само слушаме как ББ ни казва че няма пари, че ще има дълг, че ще иска да влизаме в Евро зоната щото там давали пари.. и т. н.
Хората започват да си мислят че всичко това е за да се докопат едни пари, които на нас ще ни излязат през носа
Според мен изпуснах лошо нещата. Хората не вярват нито на щаб, нито на генерала, нито на правителство.

Не се разбираме явно..
Ясно съм писала за какво говоря - за празника.!! Каква работа на Великден??? Не ми слагай думи които не съм казала, моля...

Не казвам да не ходят на работа - да ходят. Не е забранено.

Да не ходят на припек на групички - това казвам.

Общи условия

Активация на акаунт