Да се оплачем... 2020

• 2 133 212
  • 42 098
  •   1
Отговори
# 16 305
Скрит текст:
Сложили са нов бутон Сподели... Е сто пъти го натиснах вместо Полезно.
Доста хора писаха в администраторската тема със същото оплакване. Жалко, че и моето мнение с предложение този бутон да се махне от там или да се замени с Харесвам беше изтрито, което аз го разбирам по един начин - не подлежи на обсъждане. Тъжно...
МОЛЯ, не коментирайте това ми оплакване.
А да го споделим може ли, да не иде зян хубавият нов бутон?
Скрит текст:
Изцяло подкрепям поста ти.
Горещо не препоръчвам! Wink
Скрит текст:
Благодаря за подкрепата!

Оплаквам се, че в магазина няма нищо срещу комари.

# 16 306
  • София
Бабри,ти с твоите клекове защо така разваляш дисциплината?
Ужас,ужас...направо докато прочета поста и почувствах мускулна треска. 😁 Браво, Барби, сега честно, много се кефя на хора като теб.

# 16 307
  • софия
Вечерно оплакване от мен: Спи ми се, ама се загледах в тв и май няма да си легна скоро. Звънна и една приятелка да се раздумахме сега по телефона, налях си чашка червено винце и съвсем няма изгледи да легна скоро.
Скрит текст:
За тези на ДО:

Последна редакция: пт, 10 апр 2020, 23:14 от Дариела

# 16 308
Ей, половин ден да не вляза във форума и бам, промяна. И този път доста безсмислена. Сега обмислям как да си променя екранното име, че да стана една стъпка в по-анонимна.
Ени, честит рожден ден, здраве преди всичко ти желая, когато сме здрави, останалото се подрежда. 🌹🎂🌹🎉🍸

Утре да не се чудите коя съм. Че и във Вайбър вече могат да се споделят, за по-лесно линкове към мненията и темите. Още, когато се появи хаштаг бутонът стана ясно, че отново е задухал вятърът на промяната.

# 16 309
Оплаквам се, че имам дилема. Сестрата на ММ е лекар. За първи път остава сама в София за който и да е празник. Абсолютно сама. Преди месец почина майка им. Даже 40 няма да можем да ѝ направим, защото няма да ни пуснат да излезем от София. Но не това е най-тъжното. Винаги на този празник сме били при свекърва ми. Тя ни събираше, тя готвеше. И сега ми е свита душата. Ние вкъщи, на сготвено, заедно. А тя сама. Не знам какво да правя...
Аз бих й предложила да дойде при нас. Като лекар си мисля, че тя може да прецени дали да го направи. Никак не е хубаво човек да е сам самичък и да е търсен само тогава, когато останалите имат нужда от него.
С предишната ми ЛЛ все се канехме да се чуем просто ей така и да изпием по едно кафе на сладка приказка. Обаче все се търсехме по служебни поводи  и все не оставаше време. Да ме пита човек, толкова ли пък не можахме да си откраднем половин-един час.

# 16 310
И аз бих я поканила.

# 16 311
Значи аз съм трениран човек, в перфектна спортна форма. Тренирам откакто се помня, почти ежедневно, с тежести, играя балет, правя различни упражнения за изолирани мускулни групи, бягам и т.н. Всеки ден по нещо правя.
Онзи ден, докато правех коремни упражнения ми излезе едно клипче за крака и дупе - 100 повторения на различни клекове. Викам си - я да пробвам тъй между другото. Успях да следвам клипа малко до над половината и каталясах. Днес, на третия ден съм като робот, целите крака ме болят, не мога да вървя, такава мускулна треска имам. Чакам я с нетърпение да мине и пак да ги мятам клековете. Явно съм и мазохист..
Не е от клековете, а от липса на магнезий. Явно е изчерпан от организма ти. Преди тренировка пий.
Аз също съм тренираща и съм забелязала тази зависимост.

# 16 312
Оплаквам се, че с ами объркали документите в лекарския лкабинет. Уж всичко гледам и чета... и пак. Оф, едната ми сбъркала домашния адрес, другата адреса на работа, третата дати разни. Аман, бе.

# 16 313
Може ли линк към упражненията,да се стегнем и ние😋

Ама разбира се. Заповядайте. Няма само аз да ходя все едно имам протези вместо крака:)

Майтапа настрана, ако някой реши да ги прави, да внимава да не се презорва и после да удари един аспирин или пък топла вана да вземе да се отпуснат мускулите. И задължително загряване преди и разтягане след. Аз това по принцип винаги го правя, не че ми помогна в случая.

Vita, благодаря за подсещането за магнезий. Имам и магнезиево олио и на хапчета, трябва да ги мятам. Олиото между другото много ми помага при схващания на краката.

https://www.youtube.com/watch?v=mGvzVjuY8SY&t=352s

# 16 314
Ще бягам на близо. На 10км от София, ама с ММ и децата. Разпечатах декларации, дали ще ме пуснат. Ако кажа освен нещо лекарства за някой или? Иначе къща, без други хора и двор, не голям, но двор!!!
Аз чувам тук-там, че хората излизат и влизат в Сф. Мойте деца решиха да излязат от Сф . Тц- върнали ги на КПП-то.  И не били само те. Декларирали къде отиват , но не била уважителна причината. Така, че е важно какво ще декларираш.

# 16 315
Синът ми, който е на 6,  ми липсва. Вече 1 месец почти е на село. Хем искам да си го вземем, хем знам, че като дойде тук няма какво да прави и трябва да стои затворен вкъщи. Видяхме се на камерата, поговорихме и като затворих ми се насълзиха очите. За пръв път ми се случва. Никога не ми липсват, ако знам, че са добре. Но сега го усещам детето, че и то ни чака, иска да отидем за Великден, а не можем. Мине ли празника и веднага си го вземаме. Така или иначе вече и двамата сме вкъщи с мъжа ми. Даже сестра му, която редовно му се дразни, преди няколко дни каза, че не вярвала че някога ще се случи, но брат й й липсвал. Мъничето ми, колко е пораснал, още само 1 седмица да изтраем.

# 16 316
  • софия
Много е тежко така без близките. На мен много ми липсват майка ми и сестра ми. А не съм ги виждала вече месец. Дано скоро приключи всичко това и поне в това отношение нещата да се върнат по старому.

# 16 317
  • UK
Вита, много полезно напомняне.

# 16 318
Не съм бременна. Със сигурност... CryCryCry

# 16 319
Добро утро
Едно палче за онлайн изпит на детето Flowers Four Leaf Clover модерна работа...

Общи условия

Активация на акаунт