Да се оплачем... 2020

• 2 133 228
  • 42 098
  •   1
Отговори
# 16 290
  • тук и там
А, и ние бяхме на пица.ММ направи 3!! за четирима човека,две от които деца..Ами едва дишам.От короната я се спомина,я-не,обаче от пордотлък(лакомия) -със сигурност. BlushСеризоно си го мисля това-от ядене ще умра аз някой ден.

# 16 291
Почти Безобидна, съболезнования за свекърва ти...
Моята кандидат свекърва е същата,  затова не искам да се виждаме на Великден. И двамата имат заболявания, и се пазят хората. И ние се пазим, но не се знае....  
Кайсия, как те разбирам.... МП прави вълшебна пица - тестото се топи в устата.... И все казва - а то е лесно... Да бе, да, лесно, ама не ми се получава толкова вкусно...
Вчера ми направиха скара с гъбен сос... Аз обаче повече харесах скарата, съответно соса остана.... МП не се нацупи, но го усещам..
В къщи се готви на два дни. Само закуската може да е различна, но по-често направо обядваме и ядем сготвено. Да не говорим, че ако МП иска закуска, като по-ранобуден той я прави.... Оплаках ли се че от понеделник е на работа и сама ще трябва да си закусвам? Ето това аз няма да мога да преживея ей-така....

# 16 292
Я,имаме нов бутон.

# 16 293
Почти безобидна,  много мил пост! Благодаря! Прегръдка от мен!

# 16 294
Реших малко да поспя в хола. През цялото време детето припяваше " знааамето" ( от знамето ни е трицветно). Хора, той това го повтори милиард пъти с неговото тънко гласче. Та, ясно ви е дали съм спала

# 16 295
  • София
Ядосвам се, че се ядосвате за глупости.
Въобще не ги забелязвам бутоните и не се интересувам за какво са. Мразя да ме вкарват в калъпите- "харесвам", "докладвам/доноснича", "следя" и всякакви щуротии, които обслужват кого ли не от създателите, рекламодателите и т.н.
Оплаквам се и се ядосвам, че и тук няма свобода на словото, а не управляващите го налагат.
Просто тоталитаристичните методи сработват дори и при хора, родени след обръщането на палачинката.

# 16 296
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Ох, Syros, самата истина си е поста ми ... Така знаеше да се шегува тази жена Simple Smile Толкова сме се смяли с нея ... И толкова еднакъв хумор, който никой освен нас двете, не разбираше ... Тя нисичка, аз висока: "Хайде сега, вие грозните, да подадете на нас красивите онова там от високото място!" Simple Smile (много самоиронизираше ръста си)... и свекър ми я поглежда под вежди ..., а аз й казвам: "То, нали уж във Враца имаше режим на водата, а не тук в Търново, що не си расла нависоко?" ... и си се заливахме от смях двете на такива ... за някой обидни подмятания, но някак си за нас си беше код за това да си се пошегуваме ... и да стресираме хората около нас Simple Smile Сигурна съм, че някой няма да разберат,защото така написано не може да се предават ситуациите, но казано с цялата голяма нейна усмивка, със закачливия тон - смеехме се на такива нещица и никой не разбираше, че си ги приказваме с цялата ни обич, а не с надсмешка или обида ... И колко много, много такива думи и сценки ...

# 16 297
  • Бургас
Ех,Безобидна!Моята свекърва все повтаря "Своя рубашка ближе телом" това за сина си и моя милост.Еми,права е жената!

# 16 298
Безобидна, ще ме разревеш! Моята е дървена глава,  имали сме търкания,  но е единствения човек, който ми помага с детето. Сега е далеч и няма как да отидем. Идвало ми е, да я тресна с нещо, но и ме е държала в ръцете си, като дете. Замисли ме. Коментарът ми към теб беше в положителна посока. Преди малко й се обадих даже.

# 16 299
Оплаквам се, че съм пуснала някакви новини и първото, което чувам, е ББ на посещение в шивашки цех: "Добър ден, булки, как сте". Не коментирам, само се оплаквам...

И аз се оплаквам от това, плюс че ни засили към влизане в чакалнята за еврото, точно в най-голямата криза.

# 16 300
Цитат
И аз се оплаквам от това, плюс че ни засили към влизане в чакалнята за еврото, точно в най-голямата криза.
Стига бе,булки!Той ни мисли доброто.Wink
Не можах да се сдържа.Трябва да издиря записа на:''Добър ден,булки''.Сетих се за виц от времето на неговият учител,ментор,пътеводна светлина.
-Как сте,как сте?-шегува се Тодор Живков с работниците.
-Добре сме,добре сме-шегуват се работниците.Rolling Eyes

# 16 301
Цитат
Стига бе,булки!Той ни мисли доброто.Wink
Не можах да се сдържа.Трябва да издиря записа на:''Добър ден,булки''.Сетих се за виц от времето на неговият учител,ментор,пътеводна светлина.
-Как сте,как сте?-шегува се Тодор Живков с работниците.
-Добре сме,добре сме-шегуват се работниците.Rolling Eyes
Точно на място. Smile
Оплаквам се, че сега заради това обърнах още една чаша вино и още 2-3 блокчета черен шоколад. А нали трябва да отслабвам, да съм Арна булка за нЕкой Бг мъжкар.

# 16 302
Значи аз съм трениран човек, в перфектна спортна форма. Тренирам откакто се помня, почти ежедневно, с тежести, играя балет, правя различни упражнения за изолирани мускулни групи, бягам и т.н. Всеки ден по нещо правя.
Онзи ден, докато правех коремни упражнения ми излезе едно клипче за крака и дупе - 100 повторения на различни клекове. Викам си - я да пробвам тъй между другото. Успях да следвам клипа малко до над половината и каталясах. Днес, на третия ден съм като робот, целите крака ме болят, не мога да вървя, такава мускулна треска имам. Чакам я с нетърпение да мине и пак да ги мятам клековете. Явно съм и мазохист..

# 16 303
  • русе
Може ли линк към упражненията,да се стегнем и ние😋

# 16 304
  • Бургас
Бабри,ти с твоите клекове защо така разваляш дисциплината?

Общи условия

Активация на акаунт