Да се оплачем... 2020

• 2 133 228
  • 42 098
  •   1
Отговори
# 16 245
  • софия
Ама дали няма да кажат да иде само тя, може ли и с децата по такъв повод?

Няма кой да гледа децата и точка Simple Smile

# 16 246
  • софия
Оплаквам се, че един тиквеник само ми досажда във Фб, а не върви да го изтрия,понеже е братовчед на моя бличка приятелка. И просто го игнорирам, а той пак пише ли пише. Някои хора не се усещат. та се оплаквам, че все отнякъде никнат досадници.

# 16 247
  • софия
Дариела, мютни разговора с него и да пише колкото ще! Направих гуакамоле, изядох 5 филийки намазани с него, ужас.

# 16 248
Стана ми мъчно за Жълто цвете,нали сме си наборчета,че не може да празнува юбилея си.Disappointed Relieved
След моя юбилей затегнаха мерките,появи се Щабът!
Обаждат ми се приятели да ми кажат,че моя РД е било последното хубаво нещо ,което им се е случило.
То и за мен така!
Като се върнахме от празнуването на РД на малката научихме, че вирусът е плъзнал в Италия. Почнаха се едни занимавки с екскурзията на големия и други дреболии преди 13 март. И за мен нейният РД беше последното хубаво нещо преди ИП.

# 16 249
  • София-Младост
Сложили са нов бутон Сподели... Е сто пъти го натиснах вместо Полезно.

# 16 250
  • на село
Ох, това с рождените дни 😒
и мен ме натъжава.
Четирима рожденика ще минем под ИП, включително първия РД на внука ми, моя и на двете дъщери , дано  за 50 годишнината на моя мъж вече е минало, но надали ...На 25 юни е.
И все си казвам- да сме здрави, рождени дни ще има много 😀.

# 16 251
Оплаквам се, че съм пуснала някакви новини и първото, което чувам, е ББ на посещение в шивашки цех: "Добър ден, булки, как сте". Не коментирам, само се оплаквам...

И понеже сутринта коментирахме кучетата в парковете - както често се случва, всяка заповед е предпоследна, и явно вече не е забранено, тъй като днес е имало проверки за документи, чипове и т.н. - https://www.24chasa.bg/region/article/8437779

Последна редакция: пт, 10 апр 2020, 19:01 от EmmaT

# 16 252
Сложили са нов бутон Сподели... Е сто пъти го натиснах вместо Полезно.
Доста хора писаха в администраторската тема със същото оплакване. Жалко, че и моето мнение с предложение този бутон да се махне от там или да се замени с Харесвам беше изтрито, което аз го разбирам по един начин - не подлежи на обсъждане. Тъжно...
МОЛЯ, не коментирайте това ми оплакване.

# 16 253
Момичета, и аз мразя готварски теми. Но сега се налага да се готви повечко. Да, буркани с винт ползвам, те се вакуумират от горещата храна. На всичкото отгоре съпругът ми ходи на работа всеки ден и си идва в къщи да яде на обяд. Преди ядеше в закусвални, стол.
По-бързо да минава това ИП, че ми писна вече. Цял ден съм в кухнята или на мивката, а съм отпуск. Вместо да си почивам в някое хотелче All inclusive в Банско /малка шегичка!/ сред борове и цъфнали дървета...

# 16 254
На мен ми беше изтрито мнението в модераторската, защото се възпротивих срещу поста на Тати. А се възпротивих, защото съм писала досега без угрозата "сподели".
Оплаквам се, че съм много разочарована.

# 16 255
  • София
Оплаквам се, че съм пуснала някакви новини и първото, което чувам, е ББ на посещение в шивашки цех: "Добър ден, булки, как сте". Не коментирам, само се оплаквам...
Народен човек. Какво повече да искаш...

# 16 256
Оплаквам се от невежество. Хорско.
Очакват се чудеса от служителите на РЗИ, но никой не казва, че столичното такова по щат е с 300 души. Другите са с по-малко.  Разбира се не всички са заети. В тези бр. влиза и администрация и т.н. Средната брутна заплата е около 900 лв.... Как се очаква от тези хора да огреят навсякъде. Разбира се, това не е работа на населеното. И не би трябвало. Обаче в момента това са фактите.

# 16 257
Ами РЗИ да се обърне към НОЩ, ББ или журналистите. 300 души не е малко,не разбирам какъв е проблема? Медиците са със същите заплати, пък на, на линия са, уж.

# 16 258
  • София
Ще бягам на близо. На 10км от София, ама с ММ и децата. Разпечатах декларации, дали ще ме пуснат. Ако кажа освен нещо лекарства за някой или? Иначе къща, без други хора и двор, не голям, но двор!!!

# 16 259
Момичета, и аз мразя готварски теми. Но сега се налага да се готви повечко. Да, буркани с винт ползвам, те се вакуумират от горещата храна. На всичкото отгоре съпругът ми ходи на работа всеки ден и си идва в къщи да яде на обяд. Преди ядеше в закусвални, стол.
По-бързо да минава това ИП, че ми писна вече. Цял ден съм в кухнята или на мивката, а съм отпуск. Вместо да си почивам в някое хотелче All inclusive в Банско /малка шегичка!/ сред борове и цъфнали дървета...
Е точно де. Всички си ядем домашна храна по една или друга причина. При нас пък синът ми се хранеше доста навън, ММ и аз съвсем малко. Общото количество е увеличено доста. Не смеем да поръчваме ресторантска храна, само веднъж взехме дюнери и съжалих след това.

Общи условия

Активация на акаунт