Да се оплачем... 2020

• 2 132 918
  • 42 098
  •   1
Отговори
# 16 395
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
мисля, че него си го водят жертва на ковид и е първия случай у нас.
Скрит текст:
аз се чудя друго - Банско го затвориха (първо закараха чужденците в София за да разнесат и там), а Васильовци затвориха ли го?
щели да правят 100% скрининг в Банско (най-вероятно само хвалби, това само Джолева може да каже), а във Васильовци направиха ли?
направиха показна акция в Илиянци със жандармерия и автомати срещу продавачките (то пък се оказа, че синът работил в Подуяне, ама кой да ти прави разлика между Подуяне и Илиянци), а във Васильовци имаше ли акция?
щабът добре казва какво трябва да се предприеме, защо тогава министерството пуска заповеди с по-различни указания?
от това се оплаквам - абсолютно безмислени, но ярки и показни акции. разнопосочни указания, закрепено положение, но закрепено заради съзнателността на част от народа.

# 16 396
  • софия
Аз пък сънувах снощи, че чета пост на Пийкок как майка й не била донесла някаква бира Grinning оплаквам се че мм пак се чуди накъде да хване да си върши някаква си работа ( не е спешна) и аз пак сама с детето на терасата..как пък не се завъртя покрай нас тоз мъж!

# 16 397
  • софия
Оплаквам се, че ме дразни хубавото време- паркирала съм се на тераската ми с кафенце и палачинки, чак бузките ми се зачервиха от слънцето. Как искам сега да се шляя навън, да излезна със сестра ми да пием кафе примерно. Ама го гледам пустото слънце от тераската. Само си повтарям, че и това ще отмине.

# 16 398
Аз не съм от Банско, но хората не са тествани. Сега пък нещо тестове не сигнали, не знам но масово тестване не е направено.
Но пък раздухаха че 9 годишно дете от Англия е било с коронавирус и от там тръгна лудницата в Банско. А днес попаднах на нещо интересно в една от ФБ групите свързани с Банско.

В интерес на истината при нас единият и двамата положителни пациенти са свързани с Банско. Но и двамата бяха добре и са излекувани. Другите които уж са отрицателни са с по тежки пневмония, трудно лечими и на много сериозни антибиотици.

# 16 399
дано се оправят хората.
и вие да сте здрави, да ги лекувате.
Simple Smile

# 16 400
  • тук и там
Оплаквам се че май получавам покани за приятелства във Фейсбук,от хора които си нямат представа че са ми "пратили покана" за прятелство.Съдя по това ,че като потвърдя,получавам съобщение че поканата ми е била изпратена и после някои ме добавят,други-не,или чакам потвърждение..В смисъл,че аз си мисля че отговарям на тяхна покана,те си мислят че отговарят на моя -така изглежда...Имам тези хора в листа с контакти в телефона си,или съм влизала по някакъв повод в профили на общи познати,където са били отбелязани..Сега не знам кои са действителните покани,и кои по преценка на Фейсбук..Иначе странно ми се струва да получа покана от някой,в чийто профил съм влизала последната седмица, но не съм в листата му с приятели ,не съм лайквала  негова публикация и изведнъж -покана..

Последна редакция: сб, 11 апр 2020, 12:42 от Kaisia

# 16 401
  • France
Миленака, статистиките, които цитираш само доказват повишената смъртност при новия вирус. Наистина ли не можете да ги разчетете? Става дума за елементарна математика.
Спирам с тази тема, защото почвам да се плаша.

# 16 402
За Банско казаха, че най-рано понедевник-вторник ще доставят тестовете, съответно тестването ще започне след това. Но според мен не бързат, защото ще стане както при полицаите - ще се види, че вирусът още не е срещан масово, народа няма антитела и т.н.

# 16 403
  • Куциндрел
Не знам какво се очудвате, че се обсъжда тук коронавируса като преди се обсъждаше всеки грип, настинка и подобни.
В Банско ще тестват, защото е курорт и след отпадане на ИП там ще се завърнат туристи.
Оплаквам се, че вместо да изезете да съберете малко витамин Д пред или около блока, вие стоите и се чудите как да накарате всички да са криви като вас, защото си стоят само у дома.

# 16 404
Събрахме вит. д - първо с кучето, после с детето, следобед пак.

# 16 405
  • софия
Аз нямам против да събирам витамн Д, ама ме е страх покрай него да не събера и някой коронавирус Rolling Eyes

# 16 406
Не знам какво се очудвате,
Скрит текст:
че се обсъжда тук коронавируса като преди се обсъждаше всеки грип, настинка и подобни.
В Банско ще тестват, защото е курорт и след отпадане на ИП там ще се завърнат туристи.
Оплаквам се, че вместо да изезете да съберете малко витамин Д пред или около блока, вие стоите и се чудите как да накарате всички да са криви като вас, защото си стоят само у дома.

Цеце, ни мисли, слънцето пече и на балкона.
А ти докато се печеш, вземи и правописния речник за 1-4 клас Wink ще имаш полза.

# 16 407
Аз живея до пазар, гледам наааай после ще има някакви мерки.  Мен  ме е гнус от пазара по принцип, ама колко народ щъка там...пие кафе от автомат, лафят си, дюнери, кебапчета, абе всичко 6. За протокола даже съм работила на пазар, сигурно затова съм така гнуслива.

# 16 408
Някой да не си е взел повечко от кантарджиевото лекарство 6 часа по-рано от предписаното?...

# 16 409
  • Куциндрел
Не знам какво се очудвате,
Скрит текст:
че се обсъжда тук коронавируса като преди се обсъждаше всеки грип, настинка и подобни.

Цеце, ни мисли, слънцето пече и на балкона.
А ти докато се печеш, вземи и правописния речник за 1-4 клас Wink ще имаш полза.
Че аз съм си неграмотна, не го крия. Wink
Събирайте където искате вит. Д, но не се опитвайте да прехвърлите вашите паранои на другите хора.

Някой да не си е взел повечко от кантарджиевото лекарство 6 часа по-рано от предписаното?...
То е за всеки случай, презастраховане му се казва.

Това не е за оплакване - най-накрая отвориха сергията до нас с плодове и зеленчуци. От днес вече ядем хубави неща, а не метените от не знам къде по магазините.

Общи условия

Активация на акаунт