Да се оплачем... 2020

• 2 132 975
  • 42 098
  •   1
Отговори
# 16 410
  • Оптимист по принуда
За Банско казаха, че най-рано понедевник-вторник ще доставят тестовете, съответно тестването ще започне след това. Но според мен не бързат, защото ще стане както при полицаите - ще се види, че вирусът още не е срещан масово, народа няма антитела и т.н.
Няма да го превеждам, който му се чете, да чете. Накратко: обвинили са детето, че е носител, а такъв тест за носители няма. Или си положителен, или отрицателен. Цялото семейство е било с отрицателни тестове. Но никой впоследствие не е излезнал да го съобщи. Ето постът на англичанина във фейсбук, заедно с резултатите от тестовете /които първоначално не са искали да им предоставят, само са им казали, че детето им е носител, на база на което са ги изритали от Банско/. Явно цялото нещо е тръгнало от недоволство на съсед, че са много шумни /в което грам не се съмнявам, но е прерастнало в нещо съвсем друго/. И сега Банско е под карантина, защото властите не признават грешката си.
 Така че, човек трябва да не вярва сляпо на всичко, а да разсъждава с главата си.

# 16 411
  • Варна
Аз бих подписала такава декларация за отказ от лечение в болница.
Първо умориха здрав и прав моя мъж на 40 години, после направих спонтанен аборт и дежурната лекарка крещеше защо някаква  мърла в петия месец е решила да ражда...какво доверие да имам в лекарите, напуснах АГ-то два часа след аборта и си платих за него като поп.
Ако ще умирам не искам да е в болница, мерси.

# 16 412
Демми, това, което споделяш е страшно. А то показва само нищожна част от случващото се зад димната завеса.

# 16 413
  • тук и там
Добри,много са ти красиви яйцата.Със каква боя ги прави?Ще пратя ММ до българският магазин,да му кажа каква да търси..
Видях подобни готини цветове във немският амазон,ама не искат да ми ги доставят безплатно и доставката надвишава трикратно цената на самата боя-от това се оплаквам.Преди короната не беше така,сега има проблем с доставките,въпреки че Германия  е на два  часа от тук.
Утре ще крия яйца в къщи и уж в градината..Обаче имаме свраки ,сутринта ги видях са чоплят из двора..Та ако сложа тези яйца с лъскави опаковки-въпросът е "децата ли ще се докопат първи до тях,или свраките'?Щото по-рано трябва да ги разхвърлям из двора,и докато излязат децата да събират...

# 16 414
Най-хубавата боя е в капсули или прахообразна.
Времето навън е само за глоба....😁

# 16 415
  • тук и там
Да,ама на Добри яйцата не са със обичайните 6 цвята.Гледах ги аз в амазон тези  цветове специално,но пастелни ли как се водеха..Та може и бг такава боя да има,едва ли от немският амазин ги е поръчвала ..

esstela,съжалявам за горчивият ти опит.HugНо в болница се влиза за лечение по презумция,не за да умираш там..

# 16 416
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
В магазина под нас продават една много евтина, на капсулки, като антибиотици. с нея са тези яйца.
има и течна на "ампули" - с нея правихме миналата година, пак е добра.

просто яйцата са бели и боята изглежда пастелна. Simple Smile

# 16 417
  • Оптимист по принуда
Демми, това, което споделяш е страшно. А то показва само нищожна част от случващото се зад димната завеса.
Не отричам вируса и сериозността на положението. Но отричам псевдо-мерките, с които психясват хората, специално в България. Не може да вардиш с патрулки и да събираш бележки на хората защо дишат, а в същото време да отваряш пазари, маникюристки, фризьори, цветарници, да позволяваш на хората да пазаруват семейно по двама, трима, църквите да си работят, изобщо нищо общо със социалното дистанциране.
Истината е, че трябва да сме си по къщите, веднъж на ден да излизаме да подишаме, да потичаме, потренираме, до магазина да ходим, когато вече се налага, а не за захарни пръчици, 'че ми свършиха', да спазваме дистанция и това е. Който си ходи на работа - да си ходи.

# 16 418
Пастелни бои съм виждала в ДМ, заедно с бял маркер към тях, за изрисуване на картинки. Ако някой търси пастелни бои за яйца.

# 16 419
Аз пък сънувах снощи, че чета пост на Пийкок как майка й не била донесла някаква бира Grinning оплаквам се че мм пак се чуди накъде да хване да си върши някаква си работа ( не е спешна) и аз пак сама с детето на терасата..как пък не се завъртя покрай нас тоз мъж!
Милата, и на сън ѝ се явявам Wink

# 16 420
  • София
После ще ви чета, само минавам да кажа, че минах КПП-то и съм на двора!🙄Не се оплаквам, щастлива съм за първи път от месец насам!!!

# 16 421
  • Варна
esstela,съжалявам за горчивият ти опит.HugНо в болница се влиза за лечение по презумция,не за да умираш там..
[/quote]

И горчивия ми опит ми доказва обратното.
Не искам да споря, факт е, че хората влизат със страх в болниците. Мъжът ми го беше страх точно от това, ако искаш мога и по-подробно да разкажа какво преживях за 6 дни, тогава много от вас могат да изгубват доверие в "белите престилки ".

# 16 422
После ще ви чета, само минавам да кажа, че минах КПП-то и съм на двора!🙄Не се оплаквам, щастлива съм за първи път от месец насам!!!

Браво. Напечете се хубаво на слънце - важно е и за доброто настроение, и за физическото здраве.

# 16 423
  • Куциндрел
След вчерашната учебна драма днес свършихме с каквото беше останало от уроците без никакъв проблем. Изолацията вече изнервя и детето.

# 16 424
  • софия
Браво, Блонди.
Мен ме хвана лудостта и почнах да пререждам шкафа с подправки. Нещо не ме свърта днес.

Общи условия

Активация на акаунт