Да се оплачем... 2020

• 2 132 831
  • 42 098
  •   1
Отговори
# 16 650
Ба, те самите църковни хора вършат това, ти за едните му държавници.
Да, ама те са хората, които трябваше да затворят църквите. Иначе големи правила -2 метра разстояние, маски и ала-бала, а накрая с общата лъжица. ...😣

# 16 651
То днес освен тези, които се смятат за безсмъртни, не вярвам човек с разум да е отишъл на църква.

# 16 652
  • София
Леле какви нагли хора има.
В двора имаме цветя. Някаква влязла и си къса. Дворът е частен. Питам я кой ѝ е позволил да влиза и да къса цветята, отговорът ѝ: "Цветята били градински, цветарниците били затворени, а на нея ѝ трябвали цветя". Даже ми се възмути, че ѝ се развиках.

# 16 653
# 16 654
Много хубави козунаци!
Не съм по празниците аз. По-скоро честитките и пожеланията ме напрягат. Най-редовно не ме пропускат за Цветница и макар всяка година да споделям, че не празнувам, честитки все получавам. Чувствам се тъпо по този повод...

# 16 655
И ние пекохме

# 16 656
Milena, а спря ли да къса поне? Изобщо не са затворени цветарниците. Миналата седмица купих букет от един цветарски магазин, онзи ден - разсад за цветя от друг.

Страхотни са ви козунаците, момичета!

# 16 657
  • софия

Ето защо трябваше да затворят и църквите.
Хепи,Вита, козунаците ви са страхотни. Мисля утре и аз да пробвам да врътна един козунак. Никога досега не съм,ама като гледам вашите и преглъщам, та ще се пробвам. После ме чакайте тук да мрънкам, че нищо не се е получило Grinning

# 16 658
  • София
Е, спря, да.

Ясно ми, че са отворени, и то точно днес. Хем нагла, хем авантаджийка.

П.П. Сега пуснах видеото от линка на Сигма.
Ами това поведение е тъпо не само по време на пандемия, а по всяко.

# 16 659
Леле какви нагли хора има.
В двора имаме цветя. Някаква влязла и си къса. Дворът е частен. Питам я кой ѝ е позволил да влиза и да къса цветята, отговорът ѝ: "Цветята били градински, цветарниците били затворени, а на нея ѝ трябвали цветя". Даже ми се възмути, че ѝ се развиках.
Сигурно ще ги занесе в църквата. ☹️

Аз съм православна християнка, но който иска може да се моли и вкъщи. Бог е навсякъде, не само в църквата. Възмутена съм, че нашата църква не призова да не се ходи и никаква мисъл няма за здравето на хората. В целия свят се отслужиха и молиха без хора, само тук не.

# 16 660
Подхлъзнахте ме и козуначеното ми тесто вече втасва

# 16 661
  • София
Отношението към църквата е по-особено,  сакън някой да не ги помисли държавниците за бездуховни и атеисти.
А истината е, че вършат всички възможни грехове -и крадат, и лъжат и т.н.
Денят ми мина неусетно в хамалогия и не можах да си почина....
Не е въпрос на по-особено отношение, а на закони.
Държавата е светска и е отделно от църквата- нали затова беше голямата битка и тръшкане.
Папата сам е взел решението да затворят църквите-след като измря куп народ и след като минаха под карантина.
Тук трябва да въведат военно положение, за да се кротнат чернокаповците и да се подчинят.

# 16 662
  • софия
Ходих до магазина, видях към 20 човека и само 4-5 с маски, всеки си прави каквото поиска, ама вече няма как да кажат, че няма маски, шивача ги прави за 3лв макс, може шал да сложиш макар, че сигурно ще умреш с него по пътя в жегата ама пак е опция.

# 16 663
  • софия
Aз и по принцип не разбирам оправданието, че няма маски - всеки човек криво-ляво може да си скалъпи една маска. Може да не е идеално направена, но иска ли човек може да си ушие и сам. Аз преди да пуснат по аптеките си уших няколко. После си купих и от аптеката и готово.

# 16 664
Не се впрягайте. Да минава и да си живеем по ново му Wink
Ето я моята рошава тортичка. Много карамелена
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт