Да се оплачем... 2020

• 2 132 821
  • 42 098
  •   1
Отговори
# 16 635
  • Варна
Честит празник на всички, които празнуват днес! Да сте живи и здрави!
Wink препарати за почистване на фурна и фаянс.
от личния ми опит. Simple Smile
Ти пък. На мен тави и тигани ми купуват. Че и после се налага да ги пълня.
Оплаквам се, че няма угодия. Като не готвя два дни - що не готвя. Като наготвя повече неща, що съм се юрнала готвя. Мързяло ме да готвя всеки ден, затова съм готвела повече. Аман.

Последна редакция: нд, 12 апр 2020, 16:12 от Despina

# 16 636
Защо да не може? Дъвчем едно и също цял месец. На децата мястото им е навън ако след месец не искаме да изглеждат като зеленчуци. Половин час да ви духне вятъра стига. Да обиколят квартала.

Последна редакция: нд, 12 апр 2020, 16:28 от sigma

# 16 637
Ми с тигана по главата, бе.

# 16 638
ММ преди години ми каза че съм била мързел...и не ми се готвело, и още съм сърдита Joy
Съответно не готвя редовно и регулярно...само когато имам ищах ... Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 16 639
  • Страната на чудесата
Сигме, защо не може да сме на поляната или защо не може да го разходя по улицата?
Поляната ми е до блока, определено по-безопасна от улицата, на която има хора. А там, където бяхме, беше празно. Не виждам логиката

Последна редакция: нд, 12 апр 2020, 18:55 от Lucky Plam

# 16 640
Ти каза кучешка поляна - на парково място ми прилича, а там е забранено- и глухите го разбраха. ДО градинката може. Вътре не-освен ако не се казваш Каракачанов 😜

# 16 641
За това не споря. Просто казвам, че стоенето на децата вкъщи в един момент ще ни изиграе лоша шега.

# 16 642
Оплаквам се, че трябва и да се яде

# 16 643
  • Страната на чудесата
Ти каза кучешка поляна - на парково място ми прилича, а там е забранено- и глухите го разбраха. ДО градинката може. Вътре не-освен ако не се казваш Каракачанов 😜
Поляна, затревено място между 3 блока. Няма алеи, няма пейки, само трева.
Парк ли му се казва?

# 16 644
И църквите в Москва затвориха, заповед на техния патриарх, само нашите чернокапци не и не, те не се страхували от ковид19, те са "безсмъртни" - от това да се оплача.
И на всичкото отгоре - гледам снимки - в "Ал. Невски", всички старци попци, начело с патриарха без маски и един до друг наредени, като брифингите на Б.Б. и сие - масово без маски.
А за нас - само глоби и без право до парк и градинка на разходка.

Последна редакция: нд, 12 апр 2020, 16:20 от хадзапи

# 16 645
Аз и да направя...няма кой да ги яде. Детето не иска...то какво ли иска освен боб, картоф и краставици де..
Миналата година правих - аз и ММ го ядохме, основно аз .... и ми стана ужасно тежко на стомаха, все едно камъни бях сложила...като съм отвикнала и беше някакъв ужас...😝

Лъки...трябвало е да се движите все едно отивате някъде 😆...
Явно е нещо като зелена площ..

# 16 646
Отидохме с детето до кучешката поляна да глътнем въздух и някой съвестен гражданин прати куки, дойдоха и ни пратиха у дома. Та така, значи мога да отида да оближа лъжицата за причастие в църквата, но не мога да изляза на въздух за малко. Ами...държава на овце и шапкари. Нямам думи.
Довечера ще отидем пак, ще взема и кучето.
Идиотско е да вържеш дете за повече от месец, без да си покаже носа, м**ка му. И опцията да е разходка в магазина или по улиците. Странни решения.
Ако така продължават, взимам си нотариалния акт и излитам на вилата. Поне двор има.

Да, точно така е в момента.
Мястото, където извеждаме кучето ( и дори не е парк това място) е завардено и се носи слух, че и с куче не може-стои патрулка, а е пусто място без движение и без хора и без ИП. За сметка на това, съвсем в съседство църквата се пука по шефовете, а по тротоарите е митинг. Та как я виждат тази изолация с неизлизане, а са завардени местата, където може да се спазва някакво отстояние, ми намирисва на "план Мангъров".

# 16 647
Отношението към църквата е по-особено,  сакън някой да не ги помисли държавниците за бездуховни и атеисти.
А истината е, че вършат всички възможни грехове -и крадат, и лъжат и т.н.
Денят ми мина неусетно в хамалогия и не можах да си почина....

# 16 648
Ба, те самите църковни хора вършат това, ти за едните му държавници.

# 16 649
  • софия
Ходих до Мол София по работа - глобили двама пред мола, че не са си сложили маските на лицето,а ги носят свалени под брадичката. Та ето някои хора още първия ден не спазват.

Общи условия

Активация на акаунт