Да се оплачем... 2020

• 2 132 842
  • 42 098
  •   1
Отговори
# 16 605
  • София
Честит празник на всички цветни момичета 🌺
И на мен ми е мъчно, че няма да си ходим при нашите, каква весела лудница правим като се съберем и семейството на брат ми. Ама нищо, само живи и здрави, догодина ще наваксаме.

# 16 606
  • sf
Знаех си, че трябва да отида на пазар в 8 , а не сега. Едва се наврях в дънките си, не ги бях обувала поне две седмици. Днес се освинчвам и от утре на режим. 😄

# 16 607
Добри, си всички, довечера Андреа Бочели ще пее в миланската катедрала https://youtu.be/huTUOek4LgU Въпреки тежката ситуация, хората успяват да се раздават и да се зареждат с хубави емоции Simple Smile
Ще го гледам и слушам с удоволствие

# 16 608
  • Бургас
Честит празник на всички с цветни имена и на форумските дечица- цветя!

Снощи съм забравила супа на плота и сега е шупнала.Язък за труда и материала!Пу!
Мъжът ме ядоса много,легнах си сърдита бързо и ето резултата!Някой друг да се сети да я прибере в хладилника-никога!
Не спах добре,че двама яко ваксинирани граждани крещяха под терасата.

# 16 609
Честито на всички празнуващи/именици и католици/! От здраве и щастие да не се оттървете! Усмихнат ден и да нямаме поводи за оплакване! Тъй като и аз съм в редицата на цъфналите, ще си сипя едно питие за здраве, пък и за мотивация - да събера сили и желание да сготвя!

# 16 610
Оплаквам се че май получавам покани за приятелства във Фейсбук,от хора които си нямат представа че са ми "пратили покана" за прятелство.Съдя по това ,че като потвърдя,получавам съобщение че поканата ми е била изпратена и после някои ме добавят,други-не,или чакам потвърждение..В смисъл,че аз си мисля че отговарям на тяхна покана,те си мислят че отговарят на моя -така изглежда...Имам тези хора в листа с контакти в телефона си,или съм влизала по някакъв повод в профили на общи познати,където са били отбелязани..Сега не знам кои са действителните покани,и кои по преценка на Фейсбук..Иначе странно ми се струва да получа покана от някой,в чийто профил съм влизала последната седмица, но не съм в листата му с приятели ,не съм лайквала  негова публикация и изведнъж -покана..
Всъщност ти си им пратила покана за приятелство, когато фейсбук ти ги е предложил за приятелство. Много лесно може да се заблуди човек. Когато е предложение от приятел, тогава се получава като покана от приятел иначе е предложение на фейсбук и е в иконката за известия.

# 16 611
  • софия
Глоедам новините и ми стана тегаво. Даваха писма от хора, които нямат пари за храна - една жена пбясняваше, че детето й помолило за малко кашкавалл, а тя му обяснила, че няма как , защото имат 4,20лв за храна за незнайно докога. Друг човек пък им казваше, че е заложил телефона си, за да купи храна на детенцето им. И от телевизията им разнасяха храна за в помощ. Стана ми криво, колко ли хора са в това положение сега. И колко ли по-тегаво ще става занапред.

# 16 612
  • София
Добри, ще преживеем всичко. Горе главата.
Честит Великден.

Честита Цветница на всички празнуващи.
След малко ще звъннем на свекървата.

# 16 613
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
не гледаме телевизия от години. какво дават разбирам от вас. и не ми харесва.
искам такава телевизия. много ли искам?
Цитат

# 16 614
Честит празник на всички! Здраве и слънце Heart

Тъжно ми е безпричинно днес. Уж любим празник, а ми е свита душата.

# 16 615
Хайде, Честит ни Празник! Всички да си бъдем здрави и успешни, усмихнати и обичани!
Днес се скарах с МП.
Сега е навън на пазар и се чуди какво да ми купи за да ме омилостиви. Поръчах му малко козметика, изпратих му снимки.... Да видим какво ще купи.... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 16 616
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Wink препарати за почистване на фурна и фаянс.
от личния ми опит. Simple Smile

# 16 617
Честит празник!
Правихме проект с детето, ама стана страхотен.
Кой ме би да грея в чиния, която не е огнеупорна.Резултата е ясен - на сол!

# 16 618
  • София
Честит празник на всички посестрими-цветя!
Да сме все така ароматни и цветни, за наша радост и за удоволствие на ценителите около нас!

# 16 619
Честит празник на всички именици в темата! 🌸
И на мен ми е тъжно безпричинно днес. Изчистих, сготвих, правя си едно кафе и се паркирам на дивана.

Общи условия

Активация на акаунт