Да се оплачем... 2020

• 2 125 367
  • 42 098
  •   1
Отговори
# 16 695
  • София
Честит имен ден на всички цветя от темата и на китките в семействата им.
Днес чак сега влизам, че нали и аз имам тийнка дърво, та готвене, това-онова
Влизам и гледам козунаци ❤️, торта❤️, печива❤️. Хлъц, преглът. Отивам да ям картофена салата с бяло вино и ребърца за разкош.

# 16 696
Добре, че ММ преди години смени професионалното поприще, че сега щяхме да сме с моята заплата само.
Отчитам се със солен кекс, бира и пържоли. Този кекс какво ми влезе в главата. ...Направих го без да гледам рецепта...Вече в движение ги правя, ама одеве като си видях отражението в една витрина и направо....Ама лакомията явно е по-силна от суетата. ...😥

# 16 697
  • sf
Много се освиних. С козунак и люти чушки. Грух! Гледам вече четвърти любовен филм, размеквам се 😁

# 16 698
Оплаквам се, че децата ще учат с обичайната програма утре. Уж облекчена трябвало да бъде, ама за нас не важи.

# 16 699
  • софия
Така като ви чета и се успокоявам, че не само аз похапвам стабилно тия дни Grinning И сега за да се успокоя напълно се настаних с чашка винце на терасата - това от вас се научих Grinning

# 16 700
Да се отчета и аз с 2 кекса-с банани и солен. Грух. Малкото само ги обикаля и вика "секс, секс".

# 16 701
Честито на всички цветенца, храстчета и дръвчета в темата!
Честитих ли, не честитих ли, не помня, затова отново за всеки случай - да сте здрави, хубави и вечно млади Simple Smile

Добри, гледа ли Бочели?
Аз си поплаках.
И май най-после осъзнах колко е страшно.
Дано сме здрави и дано се справим! Не само у нас, всички хора по света Hands Pray

# 16 702
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
сега го слушам Simple Smile
нали готвих...

# 16 703
Оплаквам се, че децата ще учат с обичайната програма утре. Уж облекчена трябвало да бъде, ама за нас не важи.
Моите са на облечена програма. Малко да отдъхнем, че бяхме стигнали до там че аз и ММ правехме проектите по ЧК, иначе не трябваше да спи щерката.

# 16 704
  • Варна
Дайте линк за Бочели ... моля.Simple Smile

# 16 705
https://giphy.com/gifs/download-IRFQYGCokErS0
А познайте кой от сряда ще е в отпуск.

# 16 706
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
заслужила си го, Джоли.
почивай, и благодаря. Simple Smile

# 16 707
# 16 708
  • Точно където трябва
Нека, Джолева, заслужаваш!
Да честитя на всички с цветни имена! И на тези, с именници вкъщи! Да сте здрави и да ви е цветно в живота!
Оплаквам се, че сигурно само аз не мога да направя козунак. И торта. Нито ми идва отвътре да правя, нито пък ще се справя.

# 16 709
  • Варна
Джолева, благодаря!
И във връзка с линка се оплаквам, че тези от Нова тв не могат да напишат 3 реда без да допуснат грешка.Sad Катедрала, Ла Скала за тях едно и също.

Общи условия

Активация на акаунт