Страхотни са ви козунаците, момичета!
Живеем в къща до много главни булеварди, до нас наблизо има магазин за цветя, човекът си работи през цялото време. Спазват се всички правила относно изв. положение, хора спират, купуват, по-малко от преди, но има.
Затвориха цветните борси, сега от утре до 16 април ще работят и от 17 до 20 пак ще са затворени. Магазините за цветя си работят спокойно. Тези неща ги чух по Дарик.
Видеото с поповците от Бургас е - думи нямам от възмущение.
Девер ми е монах, наскоро ми се обиди, когато като ми заговори за този кукувец Ловчанският митрополит, как правилно бил говорил, че при православните нямало опасност от болести, от заразяване в църквите, и като му казах, че това е безумие и трябва да ги затворят - сега не ни се обажда - в Атонския ни манастир е монах.
Обикновено като ни се обади не говорим за религия, но този път като заговори, а ми беше прикипяло с това, че не затварят църквите само в Б-я и му казах няколко думи по-остри.
Оплаках се.
Благодаря за темата.

Обаче ти внимавай, килата знаеш ли как хвърчат...тя готви от скука, а ние ядем...мани мани...

но нямам желание да се докарвам нещо. Нетипично за мен. Ще облека първото, което ми мине пред погледа. Друго си е вкъщи - домашни удобни дрехи, без обувки, без грим и прическа. Не ми се ходи на работа!