Да се оплачем... 2020

• 2 132 810
  • 42 098
  •   1
Отговори
# 16 680
Milena, а спря ли да къса поне? Изобщо не са затворени цветарниците. Миналата седмица купих букет от един цветарски магазин, онзи ден - разсад за цветя от друг.

Страхотни са ви козунаците, момичета!

Живеем в къща до много главни булеварди, до нас наблизо има магазин за цветя, човекът си работи през цялото време. Спазват се всички правила относно изв. положение, хора спират, купуват, по-малко от преди, но има.
Затвориха цветните борси, сега от утре до 16 април ще работят и от 17 до 20 пак ще са затворени. Магазините за цветя си работят спокойно. Тези неща ги чух по Дарик.
Видеото с поповците от Бургас е - думи нямам от възмущение.
Девер ми е монах, наскоро ми се обиди, когато като ми заговори за този кукувец Ловчанският митрополит, как правилно бил говорил, че при православните нямало опасност от болести, от заразяване в църквите, и като му казах, че това е безумие и трябва да ги затворят - сега не ни се обажда - в Атонския ни манастир е монах.
Обикновено като ни се обади не говорим за религия, но този път като заговори, а ми беше прикипяло с това, че не затварят църквите само в Б-я и му казах няколко думи по-остри.
Оплаках се.
Благодаря за темата.

# 16 681
У нас меси дъщеря ми. Дори не ползва рецепти..но какво прави, какво слага, всичко става! Козунаците дори не ги меси в хлебопекарна, ами на ръка. Хоп, хоп...и готово.  Но какво се учудвам, на прощапулника хвана бъркалка...

# 16 682
Инка, същата "вазичка" ползвам в момента за едни цветя. Много ми хареса съвпадението Grinning

Оплаквам се от кръвно 86 на 46. Апаратът е от тези за китка, но качествен и многократно е замерван заедно с лекари и техните апарати. Когато баба беше жива, при всяко посещение молеше доктора да сравни показанията и винаги бяха еднакви. Пих кола, айрян със сол. Дано скоро се оправя, че усещането е като много тежък махмурлук.

# 16 683
  • Бургас
Инка, същата "вазичка" ползвам в момента за едни цветя. Много ми хареса съвпадението Grinning

Оплаквам се от кръвно 86 на 46. Апаратът е от тези за китка, но качествен и многократно е замерван заедно с лекари и техните апарати. Когато баба беше жива, при всяко посещение молеше доктора да сравни показанията и винаги бяха еднакви. Пих кола, айрян със сол. Дано скоро се оправя, че усещането е като много тежък махмурлук.
Нямам вази. Никой не се сеща да ми подари. 😀Пий едно уиски да се регулира кръвното.

# 16 684
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
хепи, на колко е, казваш? Simple Smile
да ги съберем с Горинич, макар страх да ме хваща като си помисля за трети готвещ у дома.

и нали е за оплаквания темата, да взема да се оплача.
изпратих моичкият за мляко, той се върна без мляко, с един козунак и четвъртинка агне!
"за какво си го взел?" - го питам "кой яде агнешко у дома?"
а той ухилен като ряпа отговаря - "Аз." - за себи си го бил взел. бут, ребра и врат - не знам колко кила, сам щял да го готви, сам да го яде.
хубаво - да си го готви и да си го яде, ама не - да съм му помогнела малко да нареже добитъка на парчета и да го зареди в гювеча.
знаете ме, добра душа съм - държа агнето за крака да не избяга и гледам цирк.
тръгнал нашия да го реже, ама като извадил най-големия нож. масата не му стига, ако реши да реже както трябва, ще задере стената.
хубаво, че не реже както трябва - държи агнето във въздуха и замахва като с ятаган.
как не останах вдовица не знам.
сега агнето се пече, а той пак е навън, уж да изхвърли боклука и да купи мляко.
ама боклука си седи в кухнята... Sad

# 16 685

Ева, аз също съм с ниско кръвно и често ми се мотка главата. Пия билката жълт смил - купувам си я от билкова аптека, четох в книга за билки, тя е за ниско кръвно, също при криза съм си купила етерично масло от розмарин и си слагам по 1 капка на двете китки - само по 1, и на слепоочията по 1, а когато ми е най-зле и под ноздрите по 1 капка - да се мирише, но да се внимава с него, че било силно.
Също повишава кръвното и като се масажират меките части на ушите, където е мястото за обеци.
Аз колата я пия в съвсем когато е зле положението, НО само разгазирана и топла, слагам я на котлона за бързо разгазиране и като поизстине, пия. И да е със захар, а не глюкозо-фруктозен сироп, имало значение и затова започнах от тази в кенчетата да взимам и да имам под ръка.
И при слънце, винаги със шапка.

# 16 686
Пийк, страхотна ти е тортата, много обичам с карамел.
Обичам и лалета, но нямам в двора. Майка ми има и всяка пролет си бера букети от нея, но сега не става. ☹️

# 16 687
Добри, 12 клас е, а и има гадже Close Обаче ти внимавай, килата знаеш ли как хвърчат...тя готви от скука, а ние ядем...мани мани...
Боже, моя мъж агнешко месо не близва, почти никакво всъщност...а звучи вкусни това бутче...

# 16 688
  • Ланкър, планините Овнерог
...Знам, че беше на Venetta, знам, че с миксер се действаше, ама не я намирам в нета. Или поне не намирам цялата, а някаква част, пък на мен ми дай рецепти, като за идиот писани.
Гита, ето тази ползвам аз на Венета, но я имам само разпечатана
Скрит текст:

Това е. Много ти благодаря, дано не я затрия пак до петък-събота. Едно време даже си я бях разпечатала и аз, ноооо.

# 16 689
Е как да не звучи вкусно бутчето? Пресен риган, розмарин и на бавна фурна....после гарнитура бяло вино.  Ми супа от врата? Ох...
Хепи, благодаря!
Оплаквам се от свеки, от сина й и от цялата им рода 🤢 нямат мозък тия хора.

# 16 690
Оплаквам се че утре съм на работа и не знам какво да облека. Имам само 2чифта дънки (с които ходих цяла зима) и 2 чифта панталони. ☹️

п. п. По този повод отивам да пия вино.

# 16 691
Обличаш каквото ти стане Grinning

Аз ще оживея все пак. Сигурно защото утре също съм на работа.

# 16 692
Не се впрягайте. Да минава и да си живеем по ново му Wink
Ето я моята рошава тортичка. Много карамелена
Скрит текст:

PeacockLove, тортата изглежда много апетитно, страхотна е. А лалетата са любимите ми цветя,обожавам лалета. Нека празника ти е незабравим и живота сладък, като тортата.

Последна редакция: нд, 12 апр 2020, 21:18 от Sunnyhobi

# 16 693
Мен ходенето на работа много ме държи. Да пребъде фирмата и да са живи и здрави шефовете. 😀

# 16 694
  • ново
vita, и аз същото се чудех преди малко. Имам пълен гардероб с дрехи, стават ми Satisfied но нямам желание да се докарвам нещо. Нетипично за мен. Ще облека първото, което ми мине пред погледа. Друго си е вкъщи - домашни удобни дрехи, без обувки, без грим и прическа. Не ми се ходи на работа!

Общи условия

Активация на акаунт