Да се оплачем... 2020

• 2 132 813
  • 42 098
  •   2
Отговори
# 16 665
Някъде прочетох мнението на един поп, че в Италия затова било такова положението, защото като затворили катедралите се отвърнали от бог, и той също се отвърнал от тях.

# 16 666
С торта не мож ме съблазни, ама с лалетата... Искам един голям букет с лалета! Такава радост!

# 16 667
С торта не мож ме съблазни, ама с лалетата... Искам един голям букет с лалета! Такава радост!
Умирам за лалета. От кръстницата на детето, от мъжът ми са. Има и от един съсед, които вчера рано сутринта ме зарадва с трички

# 16 668
Порадвай им се! Благодаря, че ги сподели.
Аз днес купих цъфнало мушкато,  малко ще му се радвам обаче 🤣
Весел празник, Peackock!

# 16 669
Много хубава торта!
ММ е изпекъл тиква. Докато се мотам покрай козунака, кусам направо от тавата. Мммм...грух Expressionless

# 16 670
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
к'о ста'а? загорихте ли боба?

и аз трябва да готвя. пак. Sad

# 16 671
У нас ядем мусака. Оплаквам се, че ми се дояде козунак, тц, тц Sad

# 16 672
Опааа...тръгнах да се духам с четка- 2 пръста корени лъснаха. Тия дни се къпах и издухвах на две на три..колкото да изсъхне гривата, и не съм забелязала че съм за боя. Лошото е и че се стопли и няма да мога да налупя любимого шапО...
Нищо...сега ще лъсна ноктите...всички ще ме гледат в маникюра и няма да видят белите корени Joy

А...боба стана къмто 13ч. Ама детето нещо не го одобри и малко яде само.
А, как пак бе..да готвим. Чак по Жоржовден аз...Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 16 673
Печката ми явно наистина е д изгорял реотан. Не пече добре Sad май няма да се мъча с козунаци. Само ще заносам мат'риал

# 16 674
  • Бургас
Честит празник на всички цветя. Честит празник и на всички, които не са цветя!
 Ето го букета от моя мъж:

# 16 675
  • Ланкър, планините Овнерог
Моят бобец се готви към 3ч в гювеча. Мързливата. На вид бива, на вкус-ще видим. Мислех и тутманик да правя, ама нещо силно ме домързя и цял ден лежуна, пък и не мога да си намеря рецептата, по която го правех и се получаваше. Знам, че беше на Venetta, знам, че с миксер се действаше, ама не я намирам в нета. Или поне не намирам цялата, а някаква част, пък на мен ми дай рецепти, като за идиот писани.

# 16 676
Хепи, кога почваше концерта на Бочели? И ако може линк? Много благодаря!

# 16 677
# 16 678
Оплаквам се от вас!!! Никакъв срам нямате! То торти, то козунаци - иде ми да оближа екрана! Козунаците ще ги правя най-вероятно в петък. От понеделник до четвъртък съм на работа, а днес ме мързи и нямам муза. Не ми ли дойде муза такива неща не подхващам, че не се получават.
И тук май безсмъртните изпълзяха - не съм излизала, само гледам през прозореца - седнали дупе до дупе, люпят семки...Дано разумните да са повече, да няма струпване на хора на едно място, че иначе след две седмици ще ни се разкаже играта.

# 16 679
  • Страната на чудесата
...Знам, че беше на Venetta, знам, че с миксер се действаше, ама не я намирам в нета. Или поне не намирам цялата, а някаква част, пък на мен ми дай рецепти, като за идиот писани.
Гита, ето тази ползвам аз на Венета, но я имам само разпечатана
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт