Да се оплачем... 2020

• 2 125 445
  • 42 098
  •   1
Отговори
# 16 740
  • софия
А коментара за персонала, дето не му пукало, вие нормални ли сте, хората, които работят там не са пъдари.
Не са пъдари, но в тази ситуация си трябва да вкарват ред. И аз не съм пъдар ама като съм на работа в банката им казвам да седят на 2 метра от мен и да седят само по няколко в клона и на разстояние, а не да се скупчат всички вътре и един до друг. Та и в магазините според мен това трябва да се прави, а и в някои се прави.

# 16 741
Добро утро Animal Rabbit Hug
От 6 часа свалям чаршафи и завеси, дано не сдаде багажа пералнята...
Искам да си купя нова кафемашина... Счупи ми се предната преди месеци и сега съм на разтворимо от буркан... Бляк Weary Харесах си снощи една много евтинка, ама какво кафе ще прави, нз... Thinking

# 16 742
За един месец колко самоуки лекари са се навъдили, не е истина.....След кратко обучение във фейса, вече всички разбират от реанимация, интубиране, анестезия и прочие сложни неща. Обучението на лекарите е доста специфично и трудно и така да се принизява нещата е меко казано елементарно.

# 16 743
Еми хората ги е страх Sad

# 16 744
  • София
Почва да става топло, а моя клечо няма един къс панталон. Рано, рано сутринта, преди училище, се отнесохме до Лидл - детските са му къси, мъжките много широки. Моловете не работят, а не смея да му поръчвам онлайн, без да мери.

# 16 745

Искам да си купя нова кафемашина... Счупи ми се предната преди месеци и сега съм на разтворимо от буркан... Бляк Weary Харесах си снощи една много евтинка, ама какво кафе ще прави, нз... Thinking
Аз съм със Саеко за около 200 лв. Много съм доволна.
Йованка, моя пък дълги няма вече Wink за месец са му къси с 3 пръста.

# 16 746
Добро утро и от мен!
DreamCatcher1, Февруари месец си взех тази кафемашина https://www.technopolis.bg/bg/Espreso/Kafemashina-DELONGHI-ECP-31-21/p/824236 . Не е скъпа и кафето прави хубаво. Въпреки, че на мен винаги най- вкусно ми е било кафе, направено на джезве, но няма кой да се занимава. 

# 16 747
  • София
Дрийм, ако не можеш да си позволиш хубава кафемашина, бих ти препоръчала кубинска кафеварка или доброто старо джезве. Не те ли устройва? Разтворимото вярно е бляк. На мен ми се разхлопва и сърцето от него.

# 16 748
  • sofia
Тези от А1 са много тъпи.Създали са толкова тъпо мобилно приложение,че аз ако бях началник на програмистите веднага щях да уволня екипа създал приложението.Давам 50 лв на този който ми възстанови кода за сигурност в това тъпо приложение.В офис не знаят за какво става дума.По телефона коладжийките горките и те не са чували за това.Като пратиш на пощата за възстановяване пак не става,не пращат код.Пълна трагедия.

# 16 749
Почва да става топло, а моя клечо няма един къс панталон. Рано, рано сутринта, преди училище, се отнесохме до Лидл - детските са му къси, мъжките много широки. Моловете не работят, а не смея да му поръчвам онлайн, без да мери.

Разгледай H&M. В момента имат безплатна доставка и безплатно връщане. Сигурно и други сайтове са го направили.

# 16 750
ВСЯКА кафе машина с 15 бара прави кафе с каймак. Независимо от марката и от цената.

# 16 751
Благодаря ви момичета Kissing Heart
Бъръльо, на мен в кафеварка много ми харесва, забравила съм я у майка... Как ме сети Kissing Heart Ще бръмна да я взема... Hug
Иначе си бях харесала една мъничка за 30лв Joy много блага... Не че не мога, а не ми се харчат грешни пари точно сега, че съм неплатен, а другия месец имам да плащам и застраховка на колата... Сърцето ме заболява като се сетА... Triumph
Оххх, не мога да ви я покажа машината, че през телефона пиша...
Ооо, честит ден на рока!!! Sparkling HeartHands Metal

# 16 752
За един месец колко самоуки лекари са се навъдили, не е истина.....След кратко обучение във фейса, вече всички разбират от реанимация, интубиране, анестезия и прочие сложни неща. Обучението на лекарите е доста специфично и трудно и така да се принизява нещата е меко казано елементарно.
+ 1
Нелепо бих го нарекла.

# 16 753
+ 1
Нелепо бих го нарекла.
Абсолютно. Добро утро. Във ФБ попаднах на това изказване. И съм мнооого съгласна с него в по голямата му част.
http://24shumen.com/%d0%b4-%d1%80-%d1%85%d0%b0%d1%81%d0%b0%d0%bd … %b0-%d0%bd%d0%b0/

# 16 754
  • France
Мислех, че се казва вирология, а не вирусология. И за съжаление не само старите и "кекавите" умират.
Всъщност този д-р съществува ли изобщо?

Общи условия

Активация на акаунт