Да се оплачем... 2020

• 2 125 267
  • 42 098
  •   1
Отговори
# 16 755
Мислех, че се казва вирология, а не вирусология. И за съжаление не само старите и "кекавите" умират.
Всъщност този д-р съществува ли изобщо?
Вирусология се казва. И не знам дали съществува този доктор,но както казах съм съгласна с него в по голямата част от казаното. Не съм съгласна за старите и кекави, въпреки че има малък резон и в това.

# 16 756
Косите на Вероника,така ме разсмя.Представяш ли за да я пуснат веднага момата,какво е било и у тях.Хубави луди млади.Да им имам емоциите.
Да се оплача,гърло ме боли.Ама боли юнашката.

# 16 757
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Мислех, че се казва вирология, а не вирусология.
Скрит текст:
И за съжаление не само старите и "кекавите" умират.
в България май се е наложила "вирусологията"

# 16 758
  • Сф
Добър ден станало Simple Smile Хвърлям по едно око на темите и пия кафе.
Защо всички сте готвили боб? Да не изпускам някое поверие Joy
Аз мноого рядко правя, не се тачи у нас- от картофените хора сме.
Лъки, да не си в Младост? Само моята приятелка оттам се оплаква, че е дебнена нон- стоп с детето, а то е хиперактивно и ако не го изведе, не става работата просто.Обикалят като гламави.А в Германия вчера си излизаха на природа с децата ( от фейса ми и приятели там)
Аз вчера ги пратих моите  да сменят гуми, да мият кола, та повисяха навън.После правихме торта.Не правя аз и такива неща, ама като видях колко е замимала снощи и се изплаших от темпото, с което се изяжда ВСИЧКО вкъщи с тая Корона.През ден съм по 50 лв в магазина и готвя ли готвя ..къде потъва...

# 16 759
Пюр, как къде-в канала.....😣
Кажете нещо ефикасно за подтискане на апетита? Аз свалям само от проблеми, ама така не ща....🤐

# 16 760
  • софия
И аз трябва да сменям кафемашината,че моята се прецака още преди месец и нещо. Временно карам на разтворимо кафе,но хич не ми харесва. Мисля утре да ида да си взема някаква допотопна, ама евтинка,за на първо време. А понататък ще си търся хубава,ама няма да е сега.
Оплаквам се,че хората са несериозни и не спазват мерките за маските. И от НАП се оплаквам. Тръгнала съм към НАП,който е на Димитър Петков. От Мол София дотам,което е към 10 минути път, срещнах поне 7-8 човека без маски. Щъкат си така все едно затях не важи това с маските. Стигнах до НАП-там 3 служителки, но само една работи и издава ПИК кодовете-другата излезе вън да пие кафе,а третата само се разхождаше и мрънкаше как толкова рано дошли хора. Добре преди мен имаше само двам човека,та не чаках много. Ама на излизане се беше заформила опашка от поне 10 човека и вътре продължаваше да е само една работеща.

# 16 761
  • София-Младост
Лъки, да не си в Младост? Само моята приятелка оттам се оплаква, че е дебнена нон- стоп с детето, а то е хиперактивно и ако не го изведе, не става работата просто.
Хъм, точно пък в Младост до сега не видях нито един да мине през площадката или отзад на полето, където разхождат кучета, с или без кучета:)

Дариела, аз също не смятам ходейки сама по улиците да слагам маска. Да,  ще имам такава под брадата, но ще я слагам само в магазините и градски транспорт... А за НАП...не че ги защитавам, там и на 100% да работят никога няма да има доволни Simple Smile ПИК има от незнам колко години вече...
Понеделник е, мина 1 месец...за мен направо литна, а толкова планове имах...хората чужд език учат за това време:(

# 16 762
  • софия
Ти си знаеш как да я носиш, просто да знаеш, че вчера е имало глобени пред Мол Сф точно затова, че носят маска под брадичката,а не са си я сложили както е в заповедта. Аз лично си я нося както трябва. Но в случая аз говорих, че срещнах хора,които въобще нямаха по себе си маска. Относно НАП-за първи път ходя, така че не знам друг път как работят, но сега наистина ми направи впечатление как една работи,а две се шляят при опашка след мен.

Верно мина един месец, а аз имам ччувството, че е доста повече. Дано скоро отмине всичко.

# 16 763
  • София
По-добре децата днес да си учеха. Малкият прави заек, не може да смогне, треперят му ръцете. Госпожата не ги изчаква и дава нови елементи от тъпия заек. Да го бяхме направили предварително. А аз тичах да варя яйца, че и те ще трябват след малко. А ако децата бяха сами, как го мислят тези учители.

# 16 764
  • Страната на чудесата
Лъки, да не си в Младост? Само моята приятелка оттам се оплаква, че е дебнена нон- стоп с детето, а то е хиперактивно и ако не го изведе, не става работата просто.
Хъм, точно пък в Младост до сега не видях нито един да мине през площадката или отзад на полето, където разхождат кучета, с или без кучета:)

...
Точно в Младост съм. До пазара.

# 16 765
Мислех, че се казва вирология, а не вирусология. И за съжаление не само старите и "кекавите" умират.
Вирусология се казва. И не знам дали съществува този доктор,но както казах съм съгласна с него в по голямата част от казаното. Не съм съгласна за старите и кекави, въпреки че има малък резон и в това.
Аз също съм съгласна с него.
Съществува, давал е гласност на други проблеми преди време.
Учителите хич и не го мислят.
Вчера четох статия за Майкрософт, пуснали са родителите в 3-месечен платен отпуск заради дистанционното обучение и гледането на по-малките деца вкъщи. Оплаквам се, че останалите работодатели не правят така. От моите не мога много да се оплача, не ме юркат кой знае колко много, но съм си 8 часа на линия тъй или инак.

# 16 766
  • Варна
Точно този пък доктор и той пишман специалист по епидемии и пандемии. Не на мен тези.

# 16 767
Вчера прочетох една жена,братовчедка на починалия мъж от Банско,която пише,че изобщо не е бил болен от короната,два теста са му били отрицателни. Семейството му не е изследвано изобщо,нито е било под карантина. Нещо почват да ме глождят съмнения,но едва ли някога ще разберем каква е играта,от къде дойде всичко и каква е целта.
Оплаквам се,че с тези козунаци само ме подстрекавате,а не ми се получават както искам и се ядосвам. 🤣
За това пък ще забъркам един кекс. Така се зарадвах сега като се напъхах в едни дънки 36/38,ама пусто ми се ядее. 😣🥺

# 16 768
  • Оптимист по принуда
Банско специално за мен е един огромен блъф.

# 16 769
  • Варна
Още един глас за Саеко, но и от кафето си зависи, моята го мели на момента.
Още една тайна за хубав каймак на кафето е да сипете газирана вода в резервоара.

Джолева, аз също съм съгласна с този доктор.

И да се похваля, днес имах проверка в магазина, казаха, че се справям идеално с дезинфекцията, доволна съм.

Общи условия

Активация на акаунт